- Konu Sahibi huzurolsun
- #4.521
Ve zamanı geldiğinde Rabb'in sana gönlündekini verecek ve seni hoşnut kılacak..."
Duha/5
Duha/5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım gözümden kaçmış olabilir, kusura bakmaBenim duam nerede ?:26::26::26:
Dua edenlerden Allah razi olsun.
Size veda etmeye geldim artik bu topikte yer almiycam.
bi süre kk ya da Girmiycem.
Hayatimla ilgili cok kotu bi gelişme oldu. Bitirme projesinden cikmak zorunda kaldım.
Okulum 1 sene uzadi. Buna sebep olan da proje arkadasim. En yakin arkadaşım.
Kalsam onun laflarini beni ezmelerini cekecektim. Hocaya karşı beni de doldurabilirdi.
ölmek istiyorum nefes alamıyorum aglıyorum sadece. Hayatim hep daha kotuye gidiyor içim kan revan gerçekten.![]()
Hayatimla ilgili cok kotu bi gelişme oldu. Bitirme projesinden cikmak zorunda kaldım.
Kalsam onun laflarini beni ezmelerini cekecektim. Hocaya karşı beni de doldurabilirdi.
ölmek istiyorum nefes alamıyorum aglıyorum sadece. Hayatim hep daha kotuye gidiyor içim kan revan gerçekten.![]()
Gitme yaaa daha yeni tanıdım sizi...Dua edenlerden Allah razi olsun.
Aglaya aglaya yazıyorum.
Kendisi erkek. Bbi suredir kedi köpek gibi tartışıyoruz.
Projenin mekanik kismi icin bi erkek arkadaşını alip gidip ugrastilar.
ben de geleyim mi deyince sana gerek yok dedi her seferinde.
Artik samimiyeti kesme kararı aldim.bugun içim bi hoş oldu oölümü geldi aklıma.
Konuşmak icin nete cagirdim yazistik.
artik proje icin ugrassan ii edersin yoksa gitmiycek böyle dedii.
ben de birlikte yapicaz ne yapacaksak dedim. O da şimdiye kadar ben yalniz yapti, sen yattin dedi.
Sen beni hiç istemedn ki dedim. O da şimdi boyle mi olsu rain hanim vs dedi.
arti hocayla da görüşcez çalış da gel yattin yattin apisip kalma dedi.
bundan sonra senin gibi bi insan icin kilimi kipirdatmam benle görüşmek istemeyen insana ne yaparim daha dedi.
Ben de projeden çıktığımi, bu yapilanlara ve onun sürekli yattin gibi laf kakmasina dayanamayacagim icin çıktım.
Bundan sonra kinimle sana neler edicem falan deyip duruyor
hocaya mail aticam ama elim varmiyor. Bu insanin donemi uzamiyo bu yaz mezun ve ben ta seneye ocak yerine
seneye yazin mezun olacağım. Herkes biliyor benim okulda ne sknti yasadigimi. Simdi 1 kredilik proje yuzunden tum senem gitti.
proje donemlik olmuyor iki donemlik. Gebericem resmen hangisine yanayim yediğim kazığa mi okula mi?
Aglaya aglaya yazıyorum.
Kendisi erkek. Bbi suredir kedi köpek gibi tartışıyoruz.
Projenin mekanik kismi icin bi erkek arkadaşını alip gidip ugrastilar.
ben de geleyim mi deyince sana gerek yok dedi her seferinde.
Artik samimiyeti kesme kararı aldim. Hastalikli bi iliski icin yipraniyorm resmen.
bugun içim bi hoş oldu ölümü geldi aklıma.
Konuşmak icin nete cagirdim yazistik.
artik proje icin ugrassan ii edersin yoksa gitmiycek böyle dedii.
ben de birlikte yapicaz ne yapacaksak dedim. O da şimdiye kadar ben yalniz yaptım, , sen yattin dedi.
Sen beni hiç istemedn ki dedim. O da şimdi boyle mi oldu rain hanim vs dedi.
alistim tabi falan diyo. Ben gelme demedin mi dedikçe bana saydirdi saydirdi.
sok oldum bi açıklama getiremiyorum çünkü aklimi kaybetmisim muamelesi gördüm.
arti hocayla da görüşcez çalış da gel yattin yattin apisip kalma dedi.
bundan sonra senin gibi bi insan icin kilimi kipirdatmam benle görüşmek istemeyen insana ne yaparim daha dedi.
Ben de projeden çıktığımi, bu yapilanlara ve onun sürekli yattin gibi laf kakmasina dayanamayacagim icin çıktım.
Bundan sonra kinimle sana neler edicem falan deyip duruyor
hocaya mail aticam ama elim varmiyor. Bu insanin donemi uzamiyo bu yaz mezun ve ben ta seneye ocak yerine
seneye yazin mezun olacağım. Herkes biliyor benim okulda ne sknti yasadigimi. Simdi 1 kredilik proje yuzunden tum senem gitti.
proje donemlik olmuyor iki donemlik. Gebericem resmen hangisine yanayim yediğim kazığa mi okula mi?
Hocaya mail atmak saçma olur, bu basit bi ben çıkıyorum olayi değil.
Mecbur yuzyuze goruscem aglayacagimdan eminim.
Nasil etsem bilmiyorum rezil olcam.
Bana diyor ki, gayet doğru yaptığımi düşünüyorum, bu projede sorumluluklarin oldugunu hatirlattim sana diyor.
ben de ona projenin onun oldugunu ve benim bu projeden cikmama sebebiyet verdiği için vicdaninin rahat olmamasi
gerektiğini söyledim. Ser...siz bana diyor ki "kendin çıktın ben git demedim"
Her gün olmektense 1 gün ölürüm onun icin ama proje içinher gün öleceğim.
Üstelik proje benim projemdi ben buldum.![]()
Samimi degilim badecim hocayla. Cok otoriter bi insan ama vicdansiz değil.
Beni anlayışla karşılar ama tolerans göstermez aranizda halledin diyecektir.
Projede o çalıştı daha dogrusu parasini verdik parayla yaptirdik suanki onun sahiplendigi kısmı.
Bana da malzeme alinacak bisey yok hallederiz deyip hic katilma fırsatı vermedi.
Benim görüşmek istememe kararima sebep olan seylerden biri de zaten
surekli sorumsuz ve onu kullanıyor olmami ima etmesiydi. Allahim ya farkli dilden konuşuyoruz sanki.
anlatamadim cok üzdü beni
duygum sana da aybetmisler adiler. İnş o da geri kalır ben daha ii yerlerde olurum.
dunya gözüyle mahvolusunu görmek isterim. Benim her şeyimi bilen bu insani affedecegimi ve de
tukurdugumu yalayacagimi zannetmiyorum.beni bunaltacak, dediklerimi kabul ediyorsun demek ki dondugune gore diyecek.
Ve de beni yipratip aglatacak.ondan nefret ediyorum.
Işılay hoşgeldin. Yerimi sana birakiyorum arkadasim bi süre dua edebileceğimi zannetmiyorum.
kendi derdime yaniyorum ve bu hayati yaşamak istemiyorum.
Canım acele karar verme nolurÖnemli olan senin okulunun bitmesi, ya bu kişilerle bi şekilde anlaşmaya, orta yolu bulmaya çalış, ya da hocanla konuş o insaflı davranır belki, Allah yardımcın olsun canım, dualarımızdasın, sakın ola ki dualarımız kabul olmuyo diye düşünme, sabır lazım
![]()
Samimi degilim badecim hocayla. Cok otoriter bi insan ama vicdansiz değil.
Beni anlayışla karşılar ama tolerans göstermez aranizda halledin diyecektir.
Projede o çalıştı daha dogrusu parasini verdik parayla yaptirdik suanki onun sahiplendigi kısmı.
Bana da malzeme alinacak bisey yok hallederiz deyip hic katilma fırsatı vermedi.
Benim görüşmek istememe kararima sebep olan seylerden biri de zaten
surekli sorumsuz ve onu kullanıyor olmami ima etmesiydi. Allahim ya farkli dilden konuşuyoruz sanki.
anlatamadim cok üzdü beni
duygum sana da aybetmisler adiler. İnş o da geri kalır ben daha ii yerlerde olurum.
dunya gözüyle mahvolusunu görmek isterim. Benim her şeyimi bilen bu insani affedecegimi ve de
tukurdugumu yalayacagimi zannetmiyorum.beni bunaltacak, dediklerimi kabul ediyorsun demek ki dondugune gore diyecek.
Ve de beni yipratip aglatacak.ondan nefret ediyorum.
Incilay hoşgeldin. Yerimi sana birakiyorum arkadasim bi süre dua edebileceğimi zannetmiyorum.
kendi derdime yaniyorum ve bu hayati yaşamak istemiyorum.