Hayırlı eş için birlikte dua edelim

benide aglattınnn nazlım kız nolduk biz bugün böyle Allahım :14:kimse ayrılmasın gercekten :29: rainbytem bizi bırakmaz:29:

birakir miyim yaa :)) ozelden konusuruz ben dualara katilmasam bile.
surekli dualarimda olan arkadaslarim var bu topikte. hatta bu zor gunlerimde hep yanimda olan tanemmmm:16::16: var, suskun sultan da oyle sag olsun hic yalniz birakmadi beni..
kendimi bi toparlayayim. en azindan su donemi bi kapatalim da hayirlisiyla gelicem gene katilacagim dualara.
hep var olun ins :16:
finallerime az kaldi. yapilacak 3 proje daha duruyor. nolur kus gibi hafifleyeyim su sinavlar sikintisiz guzel gecsin de ins.:31::31:
bi de duygum beni gonul derdi mahvediyor, unutamiyorum valla kafayi yiyecegim. :31: zamana birakayim diyorum falan ama
icim de acimiyor degil.

Son düzenleme:

ay kiyamam sana ya :38::38: aglama canim benim.
ben kendimde degilim valla. oyle sikintiliyim ki Allah dedikce gozyaslarim akiyor. :14:
dayanamiyorum yasadiklarima artik. :50:
hayir illa ki var var olmasina da, hic bi dilegimin istegimin olmamasini da hayirsizliga baglayamiyorum.:50:
ins sonraki listelere katilirim. icimden geldigi vakit. ben de seni seviyorum :16:

cnm benim gercekten cok alistim size.Sizleri cok seviyorum..bir daha girmeyecem gidiyorum demeyin nolur..cok uzuluyorum .böyle buruk buruk gitmesin.sevinçli haberlerimiz de olur ins cnm.. Sikintilarin gececek INS.bu yasadiklarin belki sana simdi cok agir geliyor kaldiramiyirsun bunaliyorsun.Belki yıllar sonra iyiki böyle olmuş diyeceksin.Hepimiz imtihandayiz .Hayalkirikliklari yasıyoruz.gercekten ne yapacagimizi bilmiyoruz..umutsuzluga kapilmdan ins bugunleri de atlatiriz .cnm nolur kendini üzme.Dua etmeye devam edelim.Hakkında hersey heryonden en hayırlı olsun ins.Hersey duzelir ins cnm zamanla.Duaya sabira ve zamana Ihtiyacimiz var cnm.Hersey nasip kismet..Kendini üzme cnm.Oluruna bırak.Ani yasa .olmayana deil elinde olanlara bak cnm .hayat geçiyor en güzel yıllarımızı üzülerek geçirmeyelim.ah yaslaninca ah dicez bu uzulduklerimize ..Dua etmeye devam edelim..Seni seviyoruz.bir tanesin..

19)Ahsennisa-28 Aralık cumartesi
20)Touch-29 Aralık pazar
21)Julia-30 Aralık pazartesi
22)tulipa-31 Aralık salı.
Sevgili dua kardeslerim, arkadaslarim dualarinizi okudum. Listeyi bitirdim elhamdulillah. Onumuzdeki listeye katilamayacagim ama her zaman dualarimdasiniz, sizler de beni unutmayin. Bir sorun yok cok sukur. Listeden ayrilan arkadaslar varmis. Arkadaslar hayatda yasadiklarimiz da mevsimler gibi... Biz de bahari bir gun yasayacagiz ins ama sabretmemiz gerekiyor. Rabbim hepimizin imtihanini kolay eylesin ve kazanmamizi nasip etsin.
Isimle ilgili bir sinava girmistim ya kazanmisim cok sukur. Isle ilgili guzel bir haber... Esle ilgili guzel haberi ne zaman yasayacagim bilmiyorum... O konuda beklemeye devam... Rabbim kolaylastirsin hepimizin bekleyisini...

surekli dualarimda olan arkadaslarim var bu topikte. hatta bu zor gunlerimde hep yanimda olan tanemmmm:16::16: var, suskun sultan da oyle sag olsun hic yalniz birakmadi beni..
kendimi bi toparlayayim. en azindan su donemi bi kapatalim da hayirlisiyla gelicem gene katilacagim dualara.
finallerime az kaldi. yapilacak 3 proje daha duruyor. nolur kus gibi hafifleyeyim su sinavlar sikintisiz guzel gecsin de ins.:31::31:
bi de duygum beni gonul derdi mahvediyor, unutamiyorum valla kafayi yiyecegim. :31: zamana birakayim diyorum falan ama
icim de acimiyor degil.

Canım ya. Allah yardım edecek. Aslında listeden ayrılmayınca daha fazla dua ettiğimi fark ettim. O yüzden listeden ayrılmayacağım.

Sen de arada sohbete gel. Dualarımda ister istemez isimleriniz geçiyor.

Çok rahatladığımı işlerimin yolunda gittiğini hissediyorum.

2014 gelinleri olalım inşallah. Bu sefer bilgisayardan yazdım. Hatasız :D

cnm benim gercekten cok alistim size.Sizleri cok seviyorum..bir daha girmeyecem gidiyorum demeyin nolur..cok uzuluyorum .böyle buruk buruk gitmesin.sevinçli haberlerimiz de olur ins cnm.. Sikintilarin gececek INS.bu yasadiklarin belki sana simdi cok agir geliyor kaldiramiyirsun bunaliyorsun.Belki yıllar sonra iyiki böyle olmuş diyeceksin.Hepimiz imtihandayiz .Hayalkirikliklari yasıyoruz.gercekten ne yapacagimizi bilmiyoruz..umutsuzluga kapilmdan ins bugunleri de atlatiriz .cnm nolur kendini üzme.Dua etmeye devam edelim.Hakkında hersey heryonden en hayırlı olsun ins.Hersey duzelir ins cnm zamanla.Duaya sabira ve zamana Ihtiyacimiz var cnm.Hersey nasip kismet..Kendini üzme cnm.Oluruna bırak.Ani yasa .olmayana deil elinde olanlara bak cnm .hayat geçiyor en güzel yıllarımızı üzülerek geçirmeyelim.ah yaslaninca ah dicez bu uzulduklerimize ..Dua etmeye devam edelim..Seni seviyoruz.bir tanesin..

Gerçekten öyle topiği kuran Aybirgen başta olmak üzere her daim dua eden arkadaşları görmek çok güzel. azimlerine ve sabırlarına hayran kalmamak elde değil. Ama en önemlisi inanmak sanırım. Hepimizin duaları kabul olur. Allah katından en en güzel mukafatlarla bizlere geri döner. :23: :23: :23:

canlarım benide aglattınız ya cok duygulandım öyle böyle degil .sizi cok sevyom hosbulduk canlarım:43::25:duygunuz kurban olsun size:29::17::17::17::17::43::43::43::43:

rainbytem neden kötüsün neyin var inan bende hergün gelip üye olmasamda foruma baktım.bende cok özledim sizi:14:bidaha töbe rainbytem konu acmıycam son günlerde biraz stresliyim ister istemez bunu dısa vurdum tek buraya degil nişanlımada yansıdı bu yüzük attım sonra barıstık ciddi ciddi bitiyodu cok pisman oldum onu üzdüğüm için :14: hiç bi sucu yokken:30:belkide yardım almam gerek:31::31::17:haklısın en güzeli konu acmamak bi daha.bidaha burda paylasacagım.sen neden katılmıyon kuzu dualara katılmasanda burdan ayrılma rainbytem biz sana dua ederiz kuzum Allah yardımcın olsun gülüm:29:

nazlım derdim var bölümüne bir konu actım o yüzden böyle oldu ceza yedim:17::17::17:.yani ondan degil kuzum actıgım konudan oldu canım:29: nazlım msj hakkım yok 50 msj doldurmam lazım ondan msj atamadım canım.insallah nazlım msjın beni cok duygulandırdı bende özledim:26:ben senin gözyaslarına kurban olayım yanımda olsan kocaman sarılırdım:29:.sizi asla bırakmam siz gibi temiz kalpli insanları buldum bırakmam:14:dısardan takip ettim hep topiği:31:gercekten aramızda cok güzel bir bag olustu.ne güzel MASALLAH:nazar::nazar::nazar:

ben geldim tanemmm özledim sizi hemde cok :17:emanetiniz Allaha gülüm :21: sizde hep benim aklımdaydınız iste girip girip baktım foruma:17::17::17:

dilsah hosgeldin nasılsın saglıgın sıhatin nasıl canım tekrar hosgeldin:16::16::16:

aybirgenim bende sizi cok sevyom kalp kalbe karsıymıs iyiki varsınız iyi günümdede kötü günümdede yanımda oldunuz Allah razı olsun hepinizden tamam ekle gülüm :29::29::29:

yeni gelen arkadaslar hosgelmişler Allah dualarınızı kabul etsin :21::21::21:

Hoşgeldin Duygu :).

20)Touch-29 Aralık pazar
22)tulipa-31 Aralık salı.

Rabbim gönlünüzdekini kabul buyursun inşallah.

Yeni listeye katılabilirim tekrar katılabiliyorsak

Bu ara da Duygu, diğer üyeliklerini kazen banladı mı iptal mi etti?

Yönetimin haberi olarak mı açtın yeni profilini? Ben eski editör olarak soruyorum bunu
Eğer haberleri yoksa yeni üyeliğinde banlanır haberin olsun

icim de acimiyor degil.

Allah yardımcın olsun gülüm her zaman konusuruz buradada msj dada,seni cok iyi anlıyorum kolay degil gönül derdi.:26:insallah sınavlarını güzelce verip kurtulursun,okul streside gönül derdini etkiler.için ferahlasın insallah.biz her zaman yanındayız:29:

Hoşgeldin Duygu :).

hosbulduk gülüm:16::16::16:

Bu ara da Duygu, diğer üyeliklerini kazen banladı mı iptal mi etti?

Yönetimin haberi olarak mı açtın yeni profilini? Ben eski editör olarak soruyorum bunu
Eğer haberleri yoksa yeni üyeliğinde banlanır haberin olsun

canım iptal edildi üyeliğim yeni acmak zorunda kaldım:26::26:

Son düzenleme:
cnm
böyle vedalasir gibi yazmışsınız .cok kotu oldum. Benim bu hayattaki en iyi dostum oldunuz..dert ortağı olduk artık.birbirimizi teselli ettik.avunduk.Ben gecen yil burda yokken yazdiklarinizi okuyunca kendimi buldum mesajlarinizi da..araniza katildim .beni cok guzel karsiladiniz.Sizleri cok seviyorum.benim canım dua kardeslerim .Herzaman birlikte olalim INS..Bir daha ayrilmayalim INS ..

bizde seni seviyoruz nazlım.cok temiz kalpli iyi niyetlisin.burda dert ortagı olduk.birbirimize destek olmaya devam edecegiz insallah.canımsınnnnnnn:29:

yeni yılınız kutlu olsun canlarım 2014 hayırlı güzel huzurlu bir yıl olsun hepimiz için.2014 de topiğimizde bol gelin ve hamiş olsun insallah.dertler gitsin mutluluk gelsin insallah:21:hepinizi seviyorum:16:

Bu yıl bu topikteki tüm arkadaşlar isteklerine ulaşırlar inş. Mutlu pozitif güzel bir yıl olsun inş...!

arkadaşlar, hepinize hayırlı seneler, bu sene hepppimizin dilekleri gerçek olsun inşallah :) mutlu seneler...

bu arada kalan arkadaşların duasını da Allah izin verirse bu gece yapıcam. hepimize birer hayırlı eş dilicem tabii ki :)

görüşmek üzere...

yeni yılınız kutlu olsun kızlar.ettigimiz dualar kabul olsun hayırlı yuvalarımızı kuralım inşallah saglıklı mutlu huzurlu bir yıl diliyorum dua eden bütün kardeşlerimize.

Duygucum hastalığımın tedavisi yok. Virus bir ömür benimle kalcak. Ben daha iyiyim şükür. Dualarınız için teşekkür ederim hepinize. Güzelliklerle dolu, aşk sevgi ve mutluluk dolu sağlıklı bir yıl dilerim herkese. Gönül yalnızlıklarımız son bulur, seven sevdiğine kavuşur inşallah. Her zaman diyorum dualarımızı yaşamak nasip olsun hayırla. Çok öpüyorum hepinizi

20)Touch-29 Aralık pazar
22)tulipa-31 Aralık salı

kizlar dualariniz okudum Allaha sükür Rabbim kabul eder insAllah hayirlisiyla

Duanı okudum inşaallah bütün dualarımız kabul olur

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz duygu sende hoşgeldin inşaallah kapatmazlar bidaha aramızda olursun.Kızlar hayırlı yıllar, inşaallah bir ömür boyu hep sağlıklı huzurlu mutlu oluruz dualarımızı hayırlısıyla yaşarız :16:

Rabbim 2014'de dualarımızı kabul eylesin..
hayırlı eşlerimizi,mutlu yuvalarımızı,sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlarımızı bize nasip etsin inşallaahhh...AMİNN

Duygumm hoşgeldin,,özlemiştik kuzumm:16:

00Turkuaz:Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.
Hayy ve Kayyum olan Allah'ım 00Turkuazın günahlarını bağışla tövbelerini kabul et, onu kötü olan herşeyden koru.
Bütün işlerini kolaylaştır ve hayatını hayırlısıyla yoluna koymasına yardım et.
Gönlündeki isteklerini hayırlısıyla nasip et hakkında hayırlı olanları gönlüne razı eyle.Hayırlı insanlarla karşılaştır.Nerde çalışması hakkında hayırlıysa kolaylaştırarak nasip et.
İbadet etme isteği, ders çalışma isteği, sağlık, huzur, esenlik, sabır, güç ve güzel ahlak ver.Hakkında herşeyin hayırlısını takdir et.
Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.Amin Amin Amin

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

yaşlıkız merhaba, rumuzunu çok sevdim benim almam gereken rumuzu sen kapmışsın :1:

bu başlığı yeni farkettim, aklıma geldikçe hepinize hayırlı birer eş ve evlat bağışlanması için dua edeceğim inşallah

ben de bekarım siz de hatırlarsanız bana dua edin lütfen

teşekkürler sevgiler :13:

Back
X