Hayırlı eş için birlikte dua edelim

5)Tanemmmmm :Allah'ım ne olursun Pınar'ı nişanlısıyla birbirlerine hayırlı eyle. Aralarındaki muhabbeti güzel ve daim eyle. Dünyada başlayan evliliklerinin ahirette de devam etmesini nasip et. Sıkıntısız,kolaylıkla ve sorunsuz tez zamanda evlenebilmelerini ve saygı,sevgi,hoşgörü ve sadakatle bi ömür mutlu olabilmelerini nasip et. Aralarındaki muhabbet gün geçtikçe artsın,eğer hayırsız ise aralarında hayırlı olmasına ne engel varsa kalksın. Allah'ım sen duamı peygamber efendimiz hürmetine kabul et AMİN,

Duanı okudum hayırlısıyla kabul olur İnşaallah, sıkıntılarında en kısa zamanda geçer İnşaallah

5)Tanemmmmm :Allah'ım ne olursun Pınar'ı nişanlısıyla birbirlerine hayırlı eyle. Aralarındaki muhabbeti güzel ve daim eyle. Dünyada başlayan evliliklerinin ahirette de devam etmesini nasip et. Sıkıntısız,kolaylıkla ve sorunsuz tez zamanda evlenebilmelerini ve saygı,sevgi,hoşgörü ve sadakatle bi ömür mutlu olabilmelerini nasip et. Aralarındaki muhabbet gün geçtikçe artsın,eğer hayırsız ise aralarında hayırlı olmasına ne engel varsa kalksın. Allah'ım sen duamı peygamber efendimiz hürmetine kabul et AMİN,

Duanı okudum hayırlısıyla kabul olur İnşaallah, sıkıntılarında en kısa zamanda geçer İnşaallah

6)Yaslikiz: Ey rahmeti mağfireti bereketi bol olan Allah'ım, sana hamdü sena Resuluna salatu selam olsun. Tüm Müslüman kardeşlerime ve bu topikteki arkadaşlarıma ve bana son nefesimize kadar ve son nefesimizde dahil olmak üzere iman nasip eyle. Allah'ım yaslikiz arkadaşımızın gönlündeki, senin bildiğin tüm dua ve isteklerini kabul eyle ve korktuklarından emin eyle. Sevdiği kişi hakkında hayırlı ise hayrını daim eyle ve bir ömür boyu bu dünyada sonsuza kadar cennette beraber olmalarını nasip eyle. Hakkında hayırlı değilse hayırlı kıl ve yine bir ömür boyu bu dünyada sonsuza kadar cennette beraber eyle. Sevdiği kişi aralarındaki ilişkinin en kısa zamanda adını koysun. Ve aralarında bir ömür boyu sadakat, güven, sevgi, aşk, muhabbet, ilgi, tutku eksik olmasın. Karşılıklı olarak birbirlerinin aileleri, akrabaları, arkadaşları, çevreleri ile araları iyi olsun.

Yaslikiz kardeşimize ders çalışma azmi isteği ver Allah'ım. Tüm derslerini iyi notlarla geçmesini nasibi müyesser eyle. Arkadaşımızasağlık, kilo, cilt sorunları için şifa ver. Sana isyan edeceği her şeyden koru. Maddi sıkıntılarını gider. Sen herşeye gücü yeten rabbimizsin tüm Müslüman kardeşlerimizin bu topikteki arkadaşlarımızın ve yaslikiz kardeşimizin dualarını kabul eyle. Amin.

Sizler için 41 er salatı tefriciye ve 1 er Esmaül Hüsna okudum, Allahım kabul etsin dualarınızı, tez vakitte hayırlısıyla inşallah.

Duanı okudum cnm.Rabbim huzur ve ferahlik versin gönlüne.Sıkıntıların gecer ins.Hakkında hayırlısı olur.Yasin ve İsmiazam okudum.Rabbim hepimizin dualarını hayirlisiyla kabul eder ins.Âmin.

Tanemmm duanı yaptı canm.
Kızlar benim duam için de hepinize tek tek teşekkür ederim. Buun direksiyon sınavım vardı... Dualarınız ve dualarım sayesınde geçtim.... Agzınıza saglık.... Bir isteyene, bin versin insallah rabbim :34:

Allah hayirlisiyla sikintilarini gidersin insallah tanem, serlerini hayirlara cevirip, gönül muradini nasip eylesin insallah

3 AYETEL KÜRSİ
3 İNŞİRAH
3 İHLAS
1 FELAK
1 NAS
1 FATİHA İLE AMİN RABBİM ULASTİRSİN İNSAALLAH AMİN

Cok teşekkür ederim kızlar , Allah razı olsun hepinizdenn :16:

Canım kusura bakma göremedim duanı, sen ekleyebilirsin istersen, ya da duanı yazarsan ben eklerim seni

canım teşekkür ederim Allah senden razı olsun Rabbin gölünüzdekini inşallah nasip etsin hepinize ben hafta sonu nete giremiyorum o yüzden duamı yazamadım şimdi yazıyorum

Estağfirullah, Estağfirullah, Estağfirullah,Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed Rabbim ahsennisa rumuzlu ve diğer arkadaşların gönlünden geçenleri sen hayırlı kıl, Ahsennisa arkadaşımızın karşısına temiz kalpli, iki cihanda da eşi olacak, hayırlı bir yuva kurabileceği bir insan çıkar,Ahsennisa ve diğer arkadaşlarımızn dualarını sen kabul eyle Ya Rabbim, Hayırlı bir yuva, hayırlı evlatlar nasip et, Rabbim seni bilen kendini bilen Peygamber Efendimizi bilen, seni ve Peygamber Efendimizi seven, senin emir ve yasaklarına uyan vicdanlı, merhameti sahibi, güzel ahlak sahibi, ailesi ahsennisanın ailesine uygun çok iyi anlaşabilecekleri, cömert, alçak gönüllü, hoşgörülü, edepli, saygılı, ailesi ahsennisayı çok sevecek ahsennisanın ailesi de onu çok sevecek,ahsennisanın cennete giden yolu olacak bu dünyasını cennete çevirecek, iyi aile babası, ahsennisayı çok sevecek saygı duyacak ahsennisanın da çok sevebileceği saygı duyacağı,hayırlı bir eş nasip et tez zamanda mutlu bir yuva kurmasını sen nasip et Allah'ım.Estağfirullah, Estağfirullah, Estağfirullah,Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
[/COLOR

Şimdi den sizlere çok teşekkür ederim kızlar Allah hepinizden razı olsun dualarınızı en kısa zamanda kabul etsin inşallah.

Günler geçiyo ama nasıl?
Çok özledim:(
Rabbim sevdiğime sevdiklerimize kavuştursun. Vallahi isyanım yok şükür halime ama hasretlik çok zor:(

bende aranıza katılıp hem dua alıp hem dua etmek istiyorum kabul ederseniz kızlar........
Rabbim hayırlısını versin... herkesin Gönlünden geçeni versin.. kaderimizi güzel eylesin .. Bende Karşıma Hayırlı bir insan çıksın istiyorum Gerçekten sevmek ve sevilmek istiyorum Allah Katında da hayırlı olsun istiyorum ... İnşallah Kalbime Göre olanı verir Allahım.. şimdiden el açanlardan Allah razı olsun... Bu Akşam sizin için 100 ayetel okuyup bu formda sevdiklerine kavuşmak isteyen hayırlı eş isteyenler için Rabbime el açıcam...

Tanemmmmm :Allah'ım ne olursun Pınar'ı nişanlısıyla birbirlerine hayırlı eyle. Aralarındaki muhabbeti güzel ve daim eyle. Dünyada başlayan evliliklerinin ahirette de devam etmesini nasip et. Sıkıntısız,kolaylıkla ve sorunsuz tez zamanda evlenebilmelerini ve saygı,sevgi,hoşgörü ve sadakatle bi ömür mutlu olabilmelerini nasip et. Aralarındaki muhabbet gün geçtikçe artsın,eğer hayırsız ise aralarında hayırlı olmasına ne engel varsa kalksın. Allah'ım sen duamı peygamber efendimiz hürmetine kabul et AMİN,

Duanı bugün okuaycağım canım yemek için gidiyorum. 7 Ayetel kürsü- 7 fatiha- 7 ihlas okuyorum senin için.

bende aranıza katılıp hem dua alıp hem dua etmek istiyorum kabul ederseniz kızlar........
Rabbim hayırlısını versin... herkesin Gönlünden geçeni versin.. kaderimizi güzel eylesin .. Bende Karşıma Hayırlı bir insan çıksın istiyorum Gerçekten sevmek ve sevilmek istiyorum Allah Katında da hayırlı olsun istiyorum ... İnşallah Kalbime Göre olanı verir Allahım.. şimdiden el açanlardan Allah razı olsun... Bu Akşam sizin için 100 ayetel okuyup bu formda sevdiklerine kavuşmak isteyen hayırlı eş isteyenler için Rabbime el açıcam...

Rabbim kabul etsin ins.Allah razi olsun.Hosgeldin...

Senin icin Esmaul Husna ve İsmi Azam okudum Canim Allah kabul etsin.Hakkinda hayirli olan duarini kabul etsin canim :)

Cnm duanı okudum.Rabbim kabul etsin ins.Hakkında herseyin hayırlısı olur ins..Rabbim hepimizin gönlüne versin ins.Âmin.Yasin ve İsmiazam okudum.Allah kabul etsin ins.Âmin.

Kizlar birileri bize iftira atti gunahimiza girdi.Sizden dua istiyorum.Gonlunuzden ne dua geliyosa edermisiniz Allah rizasi icin Allah adildir insallah dusmanlarimizin yuzunu guldurmez.Firsat vermez.Gonulden duaniza ihtiyacim var moralim cok kotu..Allahtan baska ve dua etmek ve istemekten baska bisey yapamiyorum.Sizin duaniza ihtiyacim var.Bir dua edenin Allah bin duasini kabul etsin.Hepinizden Allah razi olsun.

Bismillahirrahmannirrahim .Elhamdullillah .Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed Allah'im burada ettigimiz dualarimizi hayirlisiyla kabul et.Günahlarımızı bagisla.Yarabbi evlenmek isteyip de evlenemeyen, tum kullarina ve hepimize heryonden hayırlı ,mutlu razi oldugun bir hayat yasamayı nasip et.Allah'im hepimize heryonden en hayırlı olacak kişilerle, heryonden en hayırlı ,mutlu,huzurlu,yuzumuzun gulecegi,razi oldugun evlilikler yapmayı nasip et.Hergun sana sukur edecegimiz huzurlu ,mutlu ,cocuklu yuvalarimiza bizleri en hayırlı zamanda en hayırlı sekilde kavustur.Karşımıza bizim için heryonden en hayırlı olacak ,Dunyamizi ve ahiretimizi güzelleştirecek bizi bir omur boyu mutlu edecek ,iyiki evlenmisim diyeceğimiz sevdiğin razı oldugun kullarini en hayırlı zamanda en hayırlı sekilde karşımıza çıkar.Hepimize heryonden .hayırlı .mutlu huzurlu,sevinçli ve kolaylıklar icinde evlenip mutlu ,huzurlu,saglikli yasamayi .nasip et.Hepimizin hakkında hayırlı olanı ,gönlümüze razı et.Âmin..Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala Ali seyyidina Muhammed.

Bismillahirrahmannirrahim .Elhamdullillah .Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed Allah'im burada ettigimiz dualarimizi hayirlisiyla kabul et.Günahlarımızı bagisla.Yarabbi evlenmek isteyip de evlenemeyen, tum kullarina ve hepimize heryonden hayırlı ,mutlu razi oldugun bir hayat yasamayı nasip et.Allah'im hepimize heryonden en hayırlı olacak kişilerle, heryonden en hayırlı ,mutlu,huzurlu,yuzumuzun gulecegi,razi oldugun evlilikler yapmayı nasip et.Hergun sana sukur edecegimiz huzurlu ,mutlu ,cocuklu yuvalarimiza bizleri en hayırlı zamanda en hayırlı sekilde kavustur.Karşımıza bizim için heryonden en hayırlı olacak ,Dunyamizi ve ahiretimizi güzelleştirecek bizi bir omur boyu mutlu edecek ,iyiki evlenmisim diyeceğimiz sevdiğin razı oldugun kullarini en hayırlı zamanda en hayırlı sekilde karşımıza çıkar.Hepimize heryonden .hayırlı .mutlu huzurlu,sevinçli ve kolaylıklar icinde evlenip mutlu ,huzurlu,saglikli yasamayi .nasip et.Hepimizin hakkında hayırlı olanı ,gönlümüze razı et.Âmin..Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala Ali seyyidina Muhammed.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :nazar::nazar: hepimiz çok mutlu olalım.

Kizlar birileri bize iftira atti gunahimiza girdi.Sizden dua istiyorum.Gonlunuzden ne dua geliyosa edermisiniz Allah rizasi icin Allah adildir insallah dusmanlarimizin yuzunu guldurmez.Firsat vermez.Gonulden duaniza ihtiyacim var moralim cok kotu..Allahtan baska ve dua etmek ve istemekten baska bisey yapamiyorum.Sizin duaniza ihtiyacim var.Bir dua edenin Allah bin duasini kabul etsin.Hepinizden Allah razi olsun.

Allah yardimcin olsun cnm.INS aklanirsiniz.Rabbim Kotu,haset insanlardan korusun.Eden bulur cnm.Allah sabredenlerle nirliktedir ins.İns sıkıntından kurtulursun.Âmin.Senin için ve sıkıntıda olan herkes için

La ilahe illa ente subhaneke ınni kuntu minezzalimin okuyacam. Rabbim sabir versin.Gonlune Ferahlik versin.Sıkıntılarını gidersin ins..

Rabbim
kabul etsin INS.Amin..

Son düzenleme:
Allah yardimcin olsun cnm.INS aklanirsiniz.Rabbim Kotu,haset insanlardan korusun.Eden bulur cnm.Allah sabredenlerle nirliktedir ins.İns sıkıntından kurtulursun.Âmin.Senin için ve sıkıntıda olan herkes için

La ilahe illa ente subhaneke ınni kuntu minezzalimin okuyacam. Rabbim sabir versin.Gonlune Ferahlik versin.Sıkıntılarını gidersin ins..

Rabbim
kabul etsin INS.Amin..

Saol canim Rabbim seninde sıkıntını gidersin..
Cok uzgunum...Moralim sıfır :'( Dua etmekten başka yapcak bişeyim yok..Allah adildir ...kerimdir...İnsallah hayirlisiyla cikacagiz Allahin yardimiyla Yuce kuvvetiyle Allah mazlumlarin yanindadir diye Allaha sigindik :'( Allaha siginmaktan Baska bisey gelmiyo elimden :'(
Sizdende dua istiyorum..Sizin de dua desteginizle atlatırım insallah :'(
Bir dua edenin Rabbim bin duasini kabul buyursun insallah

6)Yaslikiz: Ey rahmeti mağfireti bereketi bol olan Allah'ım, sana hamdü sena Resuluna salatu selam olsun. Tüm Müslüman kardeşlerime ve bu topikteki arkadaşlarıma ve bana son nefesimize kadar ve son nefesimizde dahil olmak üzere iman nasip eyle. Allah'ım yaslikiz arkadaşımızın gönlündeki, senin bildiğin tüm dua ve isteklerini kabul eyle ve korktuklarından emin eyle. Sevdiği kişi hakkında hayırlı ise hayrını daim eyle ve bir ömür boyu bu dünyada sonsuza kadar cennette beraber olmalarını nasip eyle. Hakkında hayırlı değilse hayırlı kıl ve yine bir ömür boyu bu dünyada sonsuza kadar cennette beraber eyle. Sevdiği kişi aralarındaki ilişkinin en kısa zamanda adını koysun. Ve aralarında bir ömür boyu sadakat, güven, sevgi, aşk, muhabbet, ilgi, tutku eksik olmasın. Karşılıklı olarak birbirlerinin aileleri, akrabaları, arkadaşları, çevreleri ile araları iyi olsun.

Yaslikiz kardeşimize ders çalışma azmi isteği ver Allah'ım. Tüm derslerini iyi notlarla geçmesini nasibi müyesser eyle. Arkadaşımıza sağlık, kilo, cilt sorunları için şifa ver. Sana isyan edeceği her şeyden koru. Maddi sıkıntılarını gider. Sen herşeye gücü yeten rabbimizsin tüm Müslüman kardeşlerimizin bu topikteki arkadaşlarımızın ve yaslikiz kardeşimizin dualarını kabul eyle. Amin.

Bugun yaslıkız ın gunu duanı okuyacagım canım....Allah kabul etsın hepimizin dualarını ..işimizi gucumuzu rastgetirsin...hayırlı kapılar acsın ınsallahhhh

Yaslıkız duanı okudum canım Allah kabul eder inş.
İftiraya uğrayan bi arkadaşımız vardı ona da dua etim

Allah yardımcın olsun gülüm cok kötü iftira.nasıl böyle bişey yaparlar.senin için ihlas ayetel kürsi nas felak fatiha okuyorum canım Allah korusun sizleri.Allah kötülerden korusun.elbet Allah verir cezalarını

Yaslikiz kardeşimize ders çalışma azmi isteği ver Allah'ım. Tüm derslerini iyi notlarla geçmesini nasibi müyesser eyle. Arkadaşımıza sağlık, kilo, cilt sorunları için şifa ver. Sana isyan edeceği her şeyden koru. Maddi sıkıntılarını gider. Sen herşeye gücü yeten rabbimizsin tüm Müslüman kardeşlerimizin bu topikteki arkadaşlarımızın ve yaslikiz kardeşimizin dualarını kabul eyle. Amin.
3 AYETEL KÜRSİ
3 İNŞİRAH
3İHLAS
1 FELAK
1 NAS
1 FATİHA İLE AMİN RABBİM ULASTİRSİN İNSAALLAH AMİN

Yaslikiz: Ey rahmeti mağfireti bereketi bol olan Allah'ım, sana hamdü sena Resuluna salatu selam olsun. Tüm Müslüman kardeşlerime ve bu topikteki arkadaşlarıma ve bana son nefesimize kadar ve son nefesimizde dahil olmak üzere iman nasip eyle. Allah'ım yaslikiz arkadaşımızın gönlündeki, senin bildiğin tüm dua ve isteklerini kabul eyle ve korktuklarından emin eyle. Sevdiği kişi hakkında hayırlı ise hayrını daim eyle ve bir ömür boyu bu dünyada sonsuza kadar cennette beraber olmalarını nasip eyle. Hakkında hayırlı değilse hayırlı kıl ve yine bir ömür boyu bu dünyada sonsuza kadar cennette beraber eyle. Sevdiği kişi aralarındaki ilişkinin en kısa zamanda adını koysun. Ve aralarında bir ömür boyu sadakat, güven, sevgi, aşk, muhabbet, ilgi, tutku eksik olmasın. Karşılıklı olarak birbirlerinin aileleri, akrabaları, arkadaşları, çevreleri ile araları iyi olsun.

Duanı okudum ve 7 Ayetel Kürsi, 7 İnşirah Süresi, 7 Fatiha Süresi, esmaül hüsna okudum inşaallah hayırlısıyla dualarımız kabul olur

Senin için dualar ettim Allah yardımcın olsun İnşaallah en kısa zamanda düzelir hakkında hayırlısı olsun.

Back
X