Hayırlı eş için birlikte dua edelim

8) julia__Allahım sevdiğim adamla sorunsuz bir şekilde en kısa zamanda evlenmeyi nasip et yarabbimm ... huzur dolu bir yuvamız olsun , aile içinde hiç bir problem yasamadan yuvamı kurmayı nasip et yarabbim . aklımdakini kalbimdekini bana hayırlı eyle evine yuvasına sadık çocuklarına iyi bir baba olsun ya rabbim . evlilik işlerimizi kolaylaştır , babamla sevdiğimin arası düzelsin ya rabbim AMİN

Arkadaşım senn için 41 salatı münciye okudum Allah dualarını isteklerini en kısa zamanda hayırlısıyla kabul etsin inş. Sorunsuz bir şekilde hayırlı bir evlilik hayatn olur inş.

9)Suskun_sultan: Allahım sen Hakkımızda hayırlı olanı yaz. Suskun_sultan rumuzlu kuluna hayırlı bir yol çiz. Yuva kursun. Sadakatle,aşkla,sevgiyle ,hoşgörüyle mutlu bir beraberliği olsun. Hayatta başarılı bir insan olsun. Allahın sevgisini kazanan İyi huylıu bir bayan olsun. İyi huylu aklı başında, güler yüzlü bir eş ile kaderlerini birleştir. Gönlünden geçen olmasını istediği kişi için haklarında hayırlısını yaz. Mutlu,huzurlu iyi geçimli, sadakat ve sevgi dolu bir yuva nasip et. Tez vakitte en doğru zamanda yuva kurmak nasip et. Amin.

Canım senin içinde 41 salatı münciye okudum. Allah en kısa zamanda gönlündeki insanla hayırlı bir evlilik nasip etsin inş. bir ömür boyu. Amin.

10)ddilsah: Ya Rabbi senden gelecek her türlü hayra muhtacız. Yalnızlıktan sana sığındık. dilsah kulunun gönlündekini hayreyle ve onu tez zamanda muradına kavuştur. Dualarını kabul ve makbul eyle. Ona dini dünyası ve ahireti için hayrolacak, onu sana yakınlaştıracak ve doğru yola teşvik edecek merhametli ve sevgi dolu bir eş nasip eyle. Onlara birlikte iki cihan saadetine ulaşmalarını lutfeyle ve onlardan doğacak evlatları sana kulluk eden sıratı müstakime ulaşan kullardan eyle.. AMİN

Arkadaşım senin için 41 salatı münciye okudum Allah dualarını en kısa zamanda kabul eylesin inş.

Kandiliniz mübarek olsun canlarrr, orucum inşallah bugün, hepiniz dualarımdasınız :16::16::16:

Herkese hayırlı kandiller canlarim:16:
Allahim dualarimizi kabul etsin insallah...
bana da finallerim ve sevdiğim kişi için dua ederseniz cook sevinirim.
Allah şimdiden razi olsun:17:

Son düzenleme:
Kandiliniz mubarek olsun canlarım.Rabbim ins hepimizin duaları hayirlisiyla kabul eder.Bugün herkesin tek tek duasını okuyacam ins.Daha once listede olup simdi listede olmayan evlenmek isteyip evlenemeyen burada dua eden herkesin ne duasi varsa Rabbim Kabul etsin INS..Allah Hepimize heryonden hayirli mutlu yuzumuzun gulecegi yuvalar kurmayi nasip etsin.Amin

$e5d2b06d05.webp

11) Nazliesma :Bismillahirrahmannirrahim .Elhamdullillah .Allahummu salli ala seyyidina Muhammed'in ve ala Ali seyyidina Muhammed. .Allah'im Nazliesma arkadasimizin dualarını hayirlisiyla .kabul et, günahlarını bagisla, sıkıntılarını gider.Daha sabırlı,güçlü ,imanli sevdiğin razi oldugun bir kul olmasını nasip et.Allah'im, Nazliesmanin evlenmesi hayırlı ise ona evlenmeyi nasip et.Eger hayirli ise .gec olmadan guc olmadan en hayirli zamanda, en hayirli sekilde heryonden en hayirli ,mutlu ,huzurlu .razi oldugun bir evlilik yapmasini nasip et.Allah'im Nazliesmanin istediği gibi olan .,gönlüne gore ,dunyasini ve ahiretini guzellestirecek ,cok sevip ,sevilecegi ,heryonden cok uyumlu olacagi,iyi anlasacagi,iyi ve hayirli bir isi olan .,durust,sadik,terbiyeli,guvenilir,sevdigin razi oldugun Nazliesmaya heryonden denk , ailesi de heryonden hayirli olacak ,iyi bir kulunla evlenmesini nasip et,kiminle evlenmesi heryonden en hayırlı olacak ise .bu kisiyi en hayirli zamanda en hayırlı sekilde karsına çıkar.Âmin.Burada dua eden arkadaslarımızın dualarını hayirlisiyla kabul et gunahlarini bagisla.Yanlis kisilerden koru .Yanlis kisilerin karsimiza cikarma .Bizleri yarattiklarinin serrinden ,nazarindan herturlu kotuluklerden kazalardan belalardan ,felaketlerden ,musibetlerden,haramlardan gunahlardan koru.Bizlere ve ailelerimize dunyada ve ahirette iyilik ,guzellik ,afiyet ver.Hayırlı kapılar ac.Âmin. .Allahumme salli ala seyyidina Muhammed'in ve ala Ali Muhammed.El Fatiha.....

12)minigmanig: Ya Fettah bu kardeşimin göğsünü gönlünü genişlet, ya şafi ona şifalar bahşet, ya latif lütuflarınla yüreğini sevindir onu dardan kurtar, tüm sıkıntılarını, bunalımını gider, iç huzuru ver,maddi manevi hayır kapıları aç. Gönlünün muradını hakkında hayırlı kılıp ona nasip et.Ya Mücib nişanlısını onun için çok hayırlı mübarek olacak, mutluluk ve sevgi vesilesi olacak kadir kıymetini bilecek hayır huzur muhabbet sağlık afiyet ibadet üzerine bir ömür islamî bir hayatı paylaşacağı Sana şükür vesilesi olacak eş ve evlatlar ihsan eyle Allahım.amin

Canlarım sizin dualarınızı okudum. Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin. Eşiniz ve evlatlarınız ile iki cihan saadetine erişirsiniz inşaAllah.:21:

10)ddilsah: Ya Rabbi senden gelecek her türlü hayra muhtacız. Yalnızlıktan sana sığındık. dilsah kulunun gönlündekini hayreyle ve onu tez zamanda muradına kavuştur. Dualarını kabul ve makbul eyle. Ona dini dünyası ve ahireti için hayrolacak, onu sana yakınlaştıracak ve doğru yola teşvik edecek merhametli ve sevgi dolu bir eş nasip eyle. Onlara birlikte iki cihan saadetine ulaşmalarını lutfeyle ve onlardan doğacak evlatları sana kulluk eden sıratı müstakime ulaşan kullardan eyle.. AMİN

Arkadaşım senin için 41 salatı münciye okudum Allah dualarını en kısa zamanda kabul eylesin inş.

Allah kabul etsin canım. Ağzına gönlüne sağlık:16:

Kandiliniz mübarek olsun canlarrr, orucum inşallah bugün, hepiniz dualarımdasınız :16::16::16:

aybirgeeeen'im Allah kabul etsin orucunu. Ben ilaç kullandığım için bu kandil tutamadım. Hüzünlendim. Senin niyetli olduğunu okuyunca sevindimm. Dualarından eksik etmee:16::40:

Son düzenleme:
Duani okudum cnm.Rabbim kabul etsin INS.Rabbim
gonlune gore cok mutlu olmani ve iki cihan saadeti nasip eder INS .Hep yuzun guler İns.Gerceklesnesini istedigin Hersey seninn
icin en hayirli en kolay sekilde getceklessin INS.Amin

12)minigmanig: Ya Fettah bu kardeşimin göğsünü gönlünü genişlet, ya şafi ona şifalar bahşet, ya latif lütuflarınla yüreğini sevindir onu dardan kurtar, tüm sıkıntılarını, bunalımını gider, iç huzuru ver,maddi manevi hayır kapıları aç. Gönlünün muradını hakkında hayırlı kılıp ona nasip et.Ya Mücib nişanlısını onun için çok hayırlı mübarek olacak, mutluluk ve sevgi vesilesi olacak kadir kıymetini bilecek hayır huzur muhabbet sağlık afiyet ibadet üzerine bir ömür islamî bir hayatı paylaşacağı Sana şükür vesilesi olacak eş ve evlatlar ihsan eyle Allahım.amin

minigmanig cok guzel mubarek bir gune denk geldi duan ...Allah kabul etsın inşallahhhh

Canlarım alintilayamadim telden girdiğim için.Çok teşekkür ederim dualarınız için.Iyiki varsiniz..
Herkesin duasini da okudum.Yasin okudum.Rabbim kabul etsin ins..Rabbim hepimizin gönlüne göre en hayırlısını versin ins.Daha da dua. Edicem ins.Allah'a emanet olun.Hayirli Kandiller..,

12)minigmanig (duygu)-12 ocak
13)__BADE__-13 ocak
14)Ladymarmelad-14 ocak
15)Buuju-15 ocak
16)ahsennisa

Kızlar dualarınızı okudum
Listedeki herkesin duasını okudum ve herkes için ayrı ayrı 100 Ya Fettah okudum.
Allah herkesin dualarını hayırlısıyla kabul eder inşaallah

Herkese iyi akşamlar
Kandiliniz mübarek olsun.
Rabbim dualarınızı hayırlı şekilde kabul etsin. Amin.
Allah hayırlı olanı nasip eder, nasip ettiklerine de gönlünüzü razı etsin inş. Amin.
Sevgiler herkese

canlarım agzınıza sagllık Allah ettiğiniz duaların bin katı güzelini sizlere versin insallah amin:21:

bu mübarek günde hepinizin duaları kabul olsun amin:21:

Back
X