- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
- Konu Sahibi huzurolsun
- #5.041
ytmadan bir selam verim dedim sana bu akşm kimseler yok![]()
İyi yapmışsın evet biraz sessiz bu akşam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ytmadan bir selam verim dedim sana bu akşm kimseler yok![]()
insallah canım yaaa insallah mutlu yuvalarımız olur.amin tüm güzel dileklerine
edelim canım Allah hepimizin dualarını kabul etsin
İyi yapmışsın evet biraz sessiz bu akşam![]()
Allah bin kere razı olsun duygucummmHazırlıklar ne alemde eşyalar falan .. Cok az kaldı keske benım dugunume 20 gun kalmıs olsa nasıl guzel heyecandır
![]()
Nazlıesma ve Duygucum dualarınızı okudum canlarım. Her ikinize de 3ihlas 1 fatiha 7 rabbi yessir 3 ayetel kürsi okudum Bu mübarek günde dualarınızı niyetlerinizi kabul etsin inşallahh Aminn![]()
Canlarım hepiniz dualarımdasınız, Allahım bu gecenin hürmetine dualarımızı kabul eder inşallahhhh
11) Nazliesma :Bismillahirrahmannirrahim .Elhamdullillah .Allahummu salli ala seyyidina Muhammed'in ve ala Ali seyyidina Muhammed. .Allah'im Nazliesma arkadasimizin dualarını hayirlisiyla .kabul et, günahlarını bagisla, sıkıntılarını gider.Daha sabırlı,güçlü ,imanli sevdiğin razi oldugun bir kul olmasını nasip et.Allah'im, Nazliesmanin evlenmesi hayırlı ise ona evlenmeyi nasip et.Eger hayirli ise .gec olmadan guc olmadan en hayirli zamanda, en hayirli sekilde heryonden en hayirli ,mutlu ,huzurlu .razi oldugun bir evlilik yapmasini nasip et.Allah'im Nazliesmanin istediği gibi olan .,gönlüne gore ,dunyasini ve ahiretini guzellestirecek ,cok sevip ,sevilecegi ,heryonden cok uyumlu olacagi,iyi anlasacagi,iyi ve hayirli bir isi olan .,durust,sadik,terbiyeli,guvenilir,sevdigin razi oldugun Nazliesmaya heryonden denk , ailesi de heryonden hayirli olacak ,iyi bir kulunla evlenmesini nasip et,kiminle evlenmesi heryonden en hayırlı olacak ise .bu kisiyi en hayirli zamanda en hayırlı sekilde karsına çıkar.Âmin.Burada dua eden arkadaslarımızın dualarını hayirlisiyla kabul et gunahlarini bagisla.Yanlis kisilerden koru .Yanlis kisilerin karsimiza cikarma .Bizleri yarattiklarinin serrinden ,nazarindan herturlu kotuluklerden kazalardan belalardan ,felaketlerden ,musibetlerden,haramlardan gunahlardan koru.Bizlere ve ailelerimize dunyada ve ahirette iyilik ,guzellik ,afiyet ver.Hayırlı kapılar ac.Âmin. .Allahumme salli ala seyyidina Muhammed'in ve ala Ali Muhammed.El Fatiha.....
Arkadaşım senin için 1 yasini şerif okudum Allah dualarını kabul etsin bu mübarek gece hürmetine inş.
Cümleten hayırlı haftalar kızlar:)
"Duada bıkkınlık göstermeyiniz çünkü dua ile beraber olan hiç kimse helâk olmamıştır.."
Hz Muhammed (s.a.v )
Dualarımız bir, daim ve makbûl olsun inşaAllah:)
Cümleten hayırlı haftalar kızlar:)
"Duada bıkkınlık göstermeyiniz çünkü dua ile beraber olan hiç kimse helâk olmamıştır.."
Hz Muhammed (s.a.v )
Dualarımız bir, daim ve makbûl olsun inşaAllah:)
13) __BADE__:Euzübillahimineşşeytanirracimbismillahirrahmanirra him
Allahım sen herşeyi en bilen, duyan ve görensin. Sen Bade arkadaşımızın ve bizim için en hayırlı olanı ver. Onun gönlündeki kişiyi hayırlısı ise kavuştur. Atanmasını nasip et. Onun için neresi hayırlı ise o ili nasip et yarabbi. Amin..
12)minigmanig: Ya Fettah bu kardeşimin göğsünü gönlünü genişlet, ya şafi ona şifalar bahşet, ya latif lütuflarınla yüreğini sevindir onu dardan kurtar, tüm sıkıntılarını, bunalımını gider, iç huzuru ver,maddi manevi hayır kapıları aç. Gönlünün muradını hakkında hayırlı kılıp ona nasip et.Ya Mücib nişanlısını onun için çok hayırlı mübarek olacak, mutluluk ve sevgi vesilesi olacak kadir kıymetini bilecek hayır huzur muhabbet sağlık afiyet ibadet üzerine bir ömür islamî bir hayatı paylaşacağı Sana şükür vesilesi olacak eş ve evlatlar ihsan eyle Allahım.amin
Canım senin için bir Yasini Şerif okudum. Duanı sevdim bu arada kendime de kullanıcam:) Allah dualarını en kısa zamanda kabul eylesin maddi manevi sıkıntılarını en kısa zamanda gidersin inş.
esyalar aldık canım iyi kötü :)hazırlık idare eder canım biraz yorucuheyecan yoktu biraz biraz olmaya basladı vakit yaklastıkca.Allah pişmancalık vermesin
insallah senin içinde safak saycaz tanem
sende o yolda ilerliyosun
insallah hersey gönlünce olsun canım
![]()