Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Kızlar listemiz bugün bitiyor yavaş yavaş yeni listeyi oluşturalım. İsteyen kendini eklesin lütfen.

YENİ LİSTEMİZ
1)
2)
3)
4)
5)Aybirgen

15)Buuju:estağfirullah el azim estağfirullah el azim estağfirullah el azim allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed ALLAHIM burcu kulunun sen günahlarını affet , onu üzüntüden dertten kazadan beladan taşıyamayagı yükten,yalnızlıktan tembellikten ,acizlikten muhafaza et.Karşısına ona deger vericek ,yakışıklı ekmegini kazanan kimseye muhtaç etmiyecek ,büyük bir aşkla sevicek hayırlı düzgün bir insanı çıkar tez zamanda imrenilesi mutlu huzurlu aşk dolu yuvasını kursun .çok sevsin çok sevilsin bir ömür boyu eşi ona sadık olsun güler yüzlü tatlı dilli olsun huzuru mutlulugu sonsuza kadar daim olsun ,dünyası ve ahireti için hayırlı olsun eşi.hayırlı eli ayagı düzgün güzel yüzlü zeki çalışkan evlatları olsun anne olmayı nasip et allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed amin.

Canım duanı okudum Allah kabul etsin

16)Ahsennisa:Estağfirullah, Estağfirullah, Estağfirullah,Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed Rabbim ahsennisa rumuzlu ve diğer arkadaşların gönlünden geçenleri sen hayırlı kıl, Ahsennisa arkadaşımızın karşısına temiz kalpli, iki cihanda da eşi olacak, hayırlı bir yuva kurabileceği bir insan çıkar,Ahsennisa ve diğer arkadaşlarımızn dualarını sen kabul eyle Ya Rabbim, Hayırlı bir yuva, hayırlı evlatlar nasip et, Rabbim seni bilen kendini bilen Peygamber Efendimizi bilen, seni ve Peygamber Efendimizi seven, senin emir ve yasaklarına uyan vicdanlı, merhameti sahibi, güzel ahlak sahibi, ailesi ahsennisanın ailesine uygun çok iyi anlaşabilecekleri, cömert, alçak gönüllü, hoşgörülü, edepli, saygılı, ailesi ahsennisayı çok sevecek ahsennisanın ailesi de onu çok sevecek,ahsennisanın cennete giden yolu olacak bu dünyasını cennete çevirecek, iyi aile babası, ahsennisayı çok sevecek saygı duyacak ahsennisanın da çok sevebileceği saygı duyacağı,hayırlı bir eş nasip et tez zamanda mutlu bir yuva kurmasını sen nasip et Allah'ım.Estağfirullah, Estağfirullah, Estağfirullah,Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed

Canım sana da okudum Rabbim kabul etsin inşallahh

Yanlız bi sorun daha var kızlar 5-6 kişi harici herkes okuyo mu ben hiç göremiyorum :26:

Geliyolar dualrnı yazıp çkıyolar böyle olmamalı dua kardeşi olcaksak sadece kendine değil burdaki arkadaşlarımıza da etmeli herkes :31:

Belki ben görmemiş olablirim ama böyle düşünüyorum :26:

Kızlar listemiz bugün bitiyor yavaş yavaş yeni listeyi oluşturalım. İsteyen kendini eklesin lütfen.

YENİ LİSTEMİZ
1)
2)
3)ddilsah
4)yildizindenizi
5)Aybirgen
6)LadyMarmelad
7)00Turkuaz

Ekledim kendimi :16::16: Hayırlısıyla İnşaallah dualarımız kabul olur.

7)00Turkuaz:Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina
muhammed.
Hayy ve Kayyum olan Allah'ım 00Turkuazın ve tüm müslümanların günahlarını bağışla tövbelerini kabul et, kötü
olan herşeyden koru.Bütün işlerini kolaylaştır ve hayatını hayırlısıyla yoluna koymasına yardım et.
Sıkıntılarında yar ve yardımcısı ol.
Gönlündeki isteklerini hayırlısıyla nasip et hakkında hayırlı olanları gönlüne razı eyle.
Hayırlı insanlarla karşılaştır.Nerde çalışması hakkında hayırlıysa kolaylaştırarak nasip et.
İbadet etme isteği, ders çalışma isteği, sağlık, huzur, esenlik, sabır, güç ve güzel ahlak ver.
Hakkında herşeyin hayırlısını takdir et.
Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina
muhammed.Amin Amin Amin

YENİ LİSTEMİZ
1)
2)prenses1006 (Ece)
3)ddilsah
4)yildizindenizi
5)Aybirgen
6)LadyMarmelad
7)00Turkuaz

bende ekledim kendimi ..

DUAM:
2)Prenses1006:Rabbim;
Ece'nin evleneceği,seveceği,sevileceği,eşim diyeceği,bir ömür aynı yastığa baş koyacağı,sadık,
yakışıklı,anlayışlı,hayırlı,sorumluluk sahibi,eğitimli,ekmeğinin peşinde,gönlüne göre doğru insan tez zamanda hayatına girsin..
Huzurlu,mutlu,sevgi,aşk dolu,ailelerin birbirini sevdiği,anlaştığı,bereketli yuvalarını tez zamanda kursunlar..
Bu mutlu yuvayı hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlarla taçlandır..Duasını kabe de edilen dualardan eyle,tez zamanda kabul et;
sen ol dersen olur,artık Ece için de ol de oluversin Ya Rabbim..AMİN

Son düzenleme:
oyy kuzularım benim..Allah hayrlı eş nasib etsin,bende hiç ümidimi yitirmeden kocamı dualarla bekledim. Allah a şükürler olsun evlendik yiğidimle.. Allah sizlere de nasib etsin canlarım...

oyy kuzularım benim..Allah hayrlı eş nasib etsin,bende hiç ümidimi yitirmeden kocamı dualarla bekledim. Allah a şükürler olsun evlendik yiğidimle.. Allah sizlere de nasib etsin canlarım...[/QUATE

Amin canım inşallah,

..Rabbim mutluluğunu daim etsin,:16:

amin canım,Allah cümlemize nasib etsin.. ece kardeşim hiç ümidini yitirme ve her yerde duanı yap.. temem :21: bak gelcek bulcak seni vee evleniceksiniz inşaAllah :21:öptüm.. :16:

amin canım,Allah cümlemize nasib etsin.. ece kardeşim hiç ümidini yitirme ve her yerde duanı yap.. temem :21: bak gelcek bulcak seni vee evleniceksiniz inşaAllah :21:öptüm.. :16:

sagol tatlım,İNŞALLAH:))bende öptüm,dualarında bizi de an lütfen:16:,Sevgiler..

15)Buuju
16)ahsennisa

Kızlar dualarınızı yaptım. 20ya vedud 20ya hadi okudum size. Rabbim eşiniz ve evlatlarınızla birlikte 2cihan saadeti yaşamayı nasip etsin. Tez zamanda muradınıza kavuşun inşallah

kızlar regliyim bir kaç gündür dua edemiorum kusura bakmayın ne olur ama hep aklımdasınız :5:

YENİ LİSTEMİZ
1)julia__
2)prenses1006 (Ece)
3)ddilsah
4)yildizindenizi
5)Aybirgen
6)LadyMarmelad
7)00Turkuaz

Estağfirullah el azim.. Estağfirullah el azim.. Estağfirullah el azim.. Allahümme salli ala seyyidina Muhammed. Rabbim senden gelecek her türlü hayra muhtacız. Yalnızlığımızdan sana sığındık. Şüphesiz ki senden başka sığınacak kimsemiz yok. Dilsah kulunun gönlündekini hayır eyle Ya Cami' ve onu yakın zamanda muradına kavuştur. Sürümcemede kalmış işlerini hayırlısıyla tamamına erdir Ya Hakim! Dualarını kabul ve makbul eyle Ya Mucib Ya Vehhab! Ona dini dünyası ve ahireti için hayır olacak, onu sana yakınlaştıracak ve doğru yola teşvik edecek merhametli ve sevgi dolu bir eş nasip eyle Ya Fettah. Onlara birlikte iki cihan saadetine ulaşmalarını lutfeyle ve onlardan doğacak evlatları sana kulluk eden sırat-ı müstakime ulaşan kullardan eyle.. Velhamdulillahi Rabbil Alemin AMİN

Back
X