- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi huzurolsun
- #6.281
Amin cnm inş. Dualara devam Hayırlısı olsun inş...cnm Sen de duanı eklersen şimdi.Hemen ekleyim listeye![]()
ekledim pek kısa oldu ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cnm inş. Dualara devam Hayırlısı olsun inş...cnm Sen de duanı eklersen şimdi.Hemen ekleyim listeye![]()
ekledim pek kısa oldu ama![]()
Nazlıesmacım tam yeni gelenleri ekleyip listeyi düzenleyecektim ki baktım sen düzenlemişsin bile, eline sağlık, Allah razı olsun canım senden
Sevgilim06 durumuna üzüldüm ama Allah korumuş seni, şükretmelisin böyle bi insandan kurtulduğun için, hatta belki de şu an ilişkisi var yazarak kastettiği diğer kızın yerinde olmadığına şükretmelisin, Allah hepimizi korusun böyle karaktersiz insanlardan. Allahın izniyle dualarımız sayesinde sen de gönlğne göre hayırlı bi insanla karşılaşırsın inşallah canım, ben de karaktersiz, beş para etmez insanlarla karşılaştım canım ama şimdi ne düşünüyorum biliyo musun, belki de o karaktersizleri tanımamış olsaydım şu an hayatımda olan kişinin kıymetini bilemeyecektim, Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun, dualarımızdasın![]()
Nazlıesmacım tam yeni gelenleri ekleyip listeyi düzenleyecektim ki baktım sen düzenlemişsin bile, eline sağlık, Allah razı olsun canım senden
Sevgilim06 durumuna üzüldüm ama Allah korumuş seni, şükretmelisin böyle bi insandan kurtulduğun için, hatta belki de şu an ilişkisi var yazarak kastettiği diğer kızın yerinde olmadığına şükretmelisin, Allah hepimizi korusun böyle karaktersiz insanlardan. Allahın izniyle dualarımız sayesinde sen de gönlğne göre hayırlı bi insanla karşılaşırsın inşallah canım, ben de karaktersiz, beş para etmez insanlarla karşılaştım canım ama şimdi ne düşünüyorum biliyo musun, belki de o karaktersizleri tanımamış olsaydım şu an hayatımda olan kişinin kıymetini bilemeyecektim, Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun, dualarımızdasın![]()
1)Lilruba-5 Mayıs Pazartesi canım duanı okudum Allah gönlünden gecenleri ol emri ile hayırlısı ile oldursun insallah amin amin amin![]()
Allah dualarını kabul etsin inşallah.
*1)Lilruba-5 Mayıs Pazartesi*
Duani yaptim Canim.Mevlam duani en kisa zamanda kabul buyursun.Gonlunden gecen dualarin kabul olsun..Hayirlisiyla tez zamanda guzel haberlerini alalim..Amin ...Amin..Amin.. :) :) :)
Lilruba okudum tatlim duani..allah kabul etsin...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
*1)Lilruba: Bismillahirrahmannirrahim Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed Ey Merhametlilerin En Merhametlisi Yüce Allahım Biliriz ki benim Lilruba isimli arkadaşımın ve sana bu forumda hayırlı evlilik için dua eden tüm arkadaşlarımın dualarını isteklerini bilen sadece Sensin Senin kapından başka gidecek kapı ve gönlümüzün isteklerine cevap verecek başka bir sığınağımız yok ALLAHIM Lilruba rumuzlu arkadaşımın ve bu forumda birlikte dua ettiğimiz tüm arkadaşlarımın günahlarını affeyle,sıkıntılarını gider,maddi ve manevi ferahlık ihsan et
Ya Mücib isminle dualarımızı kabul eyle Lilrubanın hakkında dini,dünyası ve ahireti için hakkında kim hayırlı ise karşısına tez zamanda onu çıkar Allahım Vesile olmaya çalışan insanların gönüllerine ve akıllarına en doğru en hayırlı,maddi ve manevi olarak en güzel insanı akıllarına getirmelerini ve Lilruba ile görüştürmelerini ve hayırlısıyla evlenmesini nasip eyle Allahım Lilrubanın seveceği ve sevileceği,Gönlünün güzelliği yüzüne yansımış,merhametli,anlayışlı,iletişimi kuvvetli,cömert,kültürlü bir aileye sahip,maddi ve manevi zenginliklerle donanmış bir eş çıkar karşısına Allahım Ailelerin de birbiriyle anlaşacağı hayırlı bir evlilik nasip eyle Allahım Lilruba arkadaşımızın dualarını kabul eyle Ve Onun için dua eden herkesin de gönlünün isteklerini ve dualarını kabul eyle Allahım Amin Amin Amin Dualarımızı günahsız gönüllerin duası gibi kabul eyle Allahım Allahümme sali ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Canım dualarını okudum, Allahım tez zamanda gönlündekileri yaşamanı nasip etsin hayırlısıyla inşallah.
Duani okudum cnm.Rabbim kabul etsin ins.Rabbim gonlune gore versin ins![]()