arkadaşlar ben de duamı yazıyorum, lütfen bana da dua edin...:2:
Bismillahirrahmanirrahiiim...
Allahümme salli alâ seyyidina muhammed ve alâ âli seyydina muhammed.
Allah'ım geçmiş günahlarımı affet ve gelecekte de doğru yoldan ayırma.. Estağfirullah, estağfirullah,estağfirullah el azim elkerim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel gayyuum ve etubu ileyh..
Allah ım bu dünya da da ahirette de iyilik ve afiyet ver.. Senden 2 cihan saadeti yaşayabileceğim, birbirimiz için göz aydınlığı olabileceğimiz, hem dünyam hem ahiretim için hayırlı olan, iyi huylu, güzel ahlaklı, kalbinde allah korkusu olan,vicdanlı,merhametli, cimri ve ya çok savurgan olmayan, bana hep değer verecek olan, benim de ona değer verebileceğim, aramızdaki sevgi ve merhametin hiç bitmeyeceği, ailesi aileme uygun, ailesi de kendisi de çok iyi olan, mesleği ve yaşı bana uygun olan, uyumlu ve her yönüyle memnun olabileceğim, afiyetle, hayırlı ve daim bir eş , ve göz aydınlığı olacak zürriyet istiyorum, merhametlilerin en merhametlisi, rahman, rahim olan, rızık veren en hayırlısı rezzak olan, hayırlı kapıları açan fettah rabbim... Rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrete ayunin vecalnâ lil muttekîne imâmâ.('rabbimiz! Bize eşlerimizden ve çocuklarımızdan gözümüzün aydınlığı olacak insanlar ihsan et ve bizi, allah'a karşı gelmekten sakınanlara önder yap')
amiiin, amin amin, velhamdüliilahi rabbil alemiiiin.
Allahümme salli alâ seyyidina muhammed ve alâ âli seyydina muhammed.