- Konu Sahibi huzurolsun
- #6.381
bujuuu okudum duanı Rabbim kabul etsin amin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüreği güzel arkadaşlarım benim için dua eden herkesden Allah razı olsun inşallah rabbim hepimizin dualarını bu güzel aylar hürmetine kabul eder.Bu dualara başlamadan önce 1 yıl kadar görüştüğüm birisi vardı ve şubatta ayrılmıştık şimdi 1 haftadır sürekli mesaj atıyor özürler diliyor ve barışmak istiyor. Dün de internetten çok güzel bi gül buketi yollamış ama kalbim çok soğuk nasıl karar vereceğimi bilmiyorum....yaş ilerleyince karar vermek çok zor oluyor ...Hayırlısı diyorum artık kısmette kaderimde varsa bi şeklide olur olmazsada bi şekilde sonuçlanacaktır elbet...
insallah hepimiz anne oluruz canım amin insallahhhh![]()
canım benim amin inş......
duanı okudum.......
Allah kabul etsin inş....![]()
Buujuu ve BenimAşkPastam dualarınızı okudum Allahım hayırlısıyla kabul etsin tez vakitte dilekleriniz gerçekleşsin amin amin aminnn
Benimaskpastam duani okudum..allah kabul etsin ins..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Buujuu
BenimAskPastam
Esrazambak
Canlarim dualarinizi okudum.Rabbim kabul etsin ins .Rabbim hakkimizda hayirli olani nasip etsin ins hepimize.Amin.![]()
Benimaşkpastacığım duanı okudum rabbim en kısa zaman da kabul eyler inşallah...![]()
ben geçen yıl yaptım olmadıKızlar ben bir duaya başladım bir bardak suya 101 defa
inna fetahna lekke fethan mübina ve fütihatis semaü fekanet ebvaba. Okuyorum 21 gün okuncakmış allahın izniyle Kısmet in açılcak.
Deneyen var mı aranızda M
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.