Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Canım benim amin cümlemizden inşallah rabbim en hayırlı zamanda hayırlı miniş evlatlar nasip etsin inşallah sana aşk pastam duygum :))))

canım benim Alllah razıolsun amin.insallah seninde huzurlu mutlu bir yuvan seni seven bir esin ve tatlı saglıklı evlatların olur insallah amin amin amin.canım benim:29::29::29:

Kısmeti açılmayan kimseler için 41 gün her gün 7 defa suya okunup içirilir ve elleri yüzleri yıkanır.

Kaynak:Münacaat cüzü;(Şifalı dualar)Hatice Özkan

İNŞİRAH SURESİ;

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Elem neşrah leke sadrek; ve vâda’na anke vizrekelleziy enkada zahrek; ve refâ’na leke zikrek. Feinne meâl usri yüsren inne meâl usri yüsra. Feizâ ferağte fensab ve ilâ rabbike fergab!..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Kizlar baslamiyor muyuz tekrardan???bu mubarek gunleri degerlendirelim..dualarimiza devam edelim...

Canlar son listemizdeki duaları tamamladık, inşallah herkes okuyabilmiştir, ben tamamlamıştım ama internete girip yazamamıştım son olan arkadaşları, Allahım kabul etsin tüm dualarımızı hayırlısıyla.

bence de balayalim, amma ben henuz ozel gunumdeyim

Kizlar baslamiyor muyuz tekrardan???bu mubarek gunleri degerlendirelim..dualarimiza devam edelim...

Evet dua kardeşlerim bir an önce başlayalım inşallah yeni listemize. Canlar sizi başa yazıyorum, isteyen eklesin kendini lütfen.

YENİ LİSTEMİZ
1)missnunu
2)Nara87
3)
4)
5)
6)Aybirgen

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet dua kardeşlerim bir an önce başlayalım inşallah yeni listemize. Canlar sizi başa yazıyorum, isteyen eklesin kendini lütfen.

YENİ LİSTEMİZ
1)missnunu
2)Nara87
3)
4)
5)slm34
6)Aybirgen

1)missnunu
2)Nara87
3)freeware
4)
5)slm34
6)Aybirgen

“ Uzak ve imkansız gözüken bir şey,
Bir anda yakın ve mümkün olabilir...”

-Yeter ki Allah, istesin…

”Kurrati Ayni”

Ve zamanı geldiğinde, Rabbin sana (kalbindekini) verecek, seni hoşnut kılacak..."

- Duha/5

$10492333_593391410779044_8321364525555421812_n.webp

YENİ DUA LİSTEMİZ
(Ekleyebilirsiniz kendinizi... )

1)missnunu
2)Nara87
3)freeware
4)buujuu
5)slm34
6)Aybirgen
7)esrazambak

Canlarım gerçekten Allah daha iyi bilir ama burada birbirimiz için yaptığımız dualar makbul gibi geliyor Rabbim hepinizden razı olsun inşallah

YENİ DUA LİSTEMİZ

1)missnunu
2)Nara87
3)freeware
4)buujuu
5)slm34
6)Aybirgen
7)esrazambak

Canlarım gerçekten Allah daha iyi bilir ama burada birbirimiz için yaptığımız dualar makbul gibi geliyor Rabbim hepinizden razı olsun inşallah

Amin canım amin inşallah hepimizden razı olsun.

YENİ DUA LİSTEMİZ

1)missnunu
2)Nara87
3)freeware
4)buujuu
5)slm34
6)Aybirgen
7)esrazambak
8)DeryaDeniz28

Back
X