Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Benimaskpastam okudum canim simdi duani..rabbim tez zamanda saglikla kucagina almayi nasip etsin evladini...ayyy nasi guzel kokar o simdi dogunca..canim insallah hayirlisiyla,saglikla,bi avazda kucagina alirsin insalllahhh.....
Kizlar darisi bzim basimiza artik en kisa zamanda esimizi bulalimda :KK66:))
Allah kabul etsin amin.Agzına saglık canım insallah saglıkla kucagıma alırım.sende insallah hayırlı esine yuvana bir an evvel kavusup bebişine kavusursun insallah Allah burdaki arkadaslarımın hepsine nasip etsin bu duyguyu o kokuyu koklamayı.darısı basınıza insallah insallah.minişim arkadaslarını bekliyor inanıyorum burda daha cok güzel haberler alacagız:KK46:o bu topiğin minişi:KK46: Allah dualarımızı kabul etsin amin

Benim aşk pastam dun duani okudum. Rabbim inşallah kabul eder. Yalnız sormak istediğim bir şey var. Evlenmeden önce bu topikte miydiniz. Çünkü evlisiniz ve bebek bekliyorsunuz ya merak ettim:-D

Benim aşk pastam dun duani okudum. Rabbim inşallah kabul eder. Yalnız sormak istediğim bir şey var. Evlenmeden önce bu topikte miydiniz. Çünkü evlisiniz ve bebek bekliyorsunuz ya merak ettim:-D
Allah kabul etsin amin Agzına saglık canım.evet bu topikteydim canım:KK22:bu ilk yazdıgım sayfa bu topikte o zaman minigmanig di kullanıcı adım arada okurum yazdıklarımı:KK51:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lı-eş-için-birlikte-dua-edelim.613930/page-30

Son düzenleme:
11-Misnunu-31 ağustos pazar
12-frikadelle-1 eylül pts-
13-mutsuzpunk-2 eylül salı

kızlar dualarınızı okudum Allah kabul etsin Rabbim gönlünüzün muradını tez zamanda versin..amin amin amin.:Dlisteyi tamamladım kızlar Allah dualarımızı kabul etsin amin:D

canım yasine bende katılmak istiyorum canlar benimde sevdigim var sevdigimle evlenmek hayırlısı ile ve mutlu yuva cocuklarımın olması için katılmak istiyorum adım duygu.
bizim okudugumuz bize yeter canım okuyalımmmmmmmmmmmmmmmm hadiiiii:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
mübarek ayda

Allah kabul etsin amin Agzına saglık canım.evet bu topikteydim canım:KK22:bu ilk yazdıgım sayfa bu topikte o zaman minigmanig di kullanıcı adım arada okurum yazdıklarımı:KK51:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lı-eş-için-birlikte-dua-edelim.613930/page-30

Canımmm duygulandım bak şimdi:cry: Dualarımızın kabul olduğunu görmek ne kadar da mutluluk verici, şükürler olsun Allahım :KK16:

Canımmm duygulandım bak şimdi:cry: Dualarımızın kabul olduğunu görmek ne kadar da mutluluk verici, şükürler olsun Allahım :KK16:
canım bende duygulandım 1 yıl olmuş:KK55:.arada okuyorum eski yazdıklarımızı:oops:ne cabuk gecmiş.Allaha binlerce şükürler olsun Elhamdülillah insallah burda daha cok güzel haberler okumayı yazmayı nasip etsin Allah hepimize.Senden bebiş müjdesi :KK46:diger arkadaslardan evlilik müjdesi:KK60: bekliyorum insallah:D:D:D

9-Fountain-29 ağustos cuma
10-BenimAskPastam-30ağustos cts

Yasinlerinizi ve dualarınızı okudum dua kardeşlerim, Allahım kabul etsin.

canım bende duygulandım 1 yıl olmuş:KK55:.arada okuyorum eski yazdıklarımızı:oops:ne cabuk gecmiş.Allaha binlerce şükürler olsun Elhamdülillah insallah burda daha cok güzel haberler okumayı yazmayı nasip etsin Allah hepimize.Senden bebiş müjdesi :KK46:diger arkadaslardan evlilik müjdesi:KK60: bekliyorum insallah:D:D:D
İnşallah canım inşallah, Allahım dualarımızı kabul ettiği dualardan eylesin:D:KK19::KK68:

İnşallah canım inşallah, Allahım dualarımızı kabul ettiği dualardan eylesin:D:KK19::KK68:
amin amin amin:D
9-Fountain-29 ağustos cuma
10-BenimAskPastam-30ağustos cts

Yasinlerinizi ve dualarınızı okudum dua kardeşlerim, Allahım kabul etsin.

Allah kabul etsin amin Agzına saglık canım Allah seninde dualarını kabul eylesin amin:D

sğl canım. tamam o zaman yeni listeye mutlaka eklenmek istiyorum :)

Merhaba kizlar, herkesin dualarini yaptim, Allah cumlemizin duasini kabul etsin hayirlisiyla, yarin son gun sanirim, ben de yeni liste olursa devam etmek istiyorum, yeni listeyi yapana kadar birbirimize yine dua edelim insallah..

Back
X