Hayırlı eş için birlikte dua edelim

1)Miracledark :Bismillahirrahmanirrahim. Estağfurullah Estağfurullah Estağfurullah el azim.
Estağfırullâhel azıym ellezî lâ ilahe illâ hüvel hayyel kayyûme bediy'as semâvâti vel ard
Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim.
La ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bedias semavati vel erdı ya zel celali vel ikram
Rabbim Ayşe kulunun karşısına tez vakitte hayirli birini çıkar tez vakitte hayirli ve mutlu bir evlilik yapmasini sağla bunun için aradaki engelleri kaldir dualarinin kabulünü engelleyen günahlarini affet Rabbim tüm evlenmek isteyenlere hayırlı yuvalar kurmayi nasip et Rabbim gözümüzü gönlümüzu aydinlatacak eş ve nesiller bağışla Allahım, Ayşe kulunun karşısına nasibindeki kişi çıkınca veya çıkmışsa ona kalbinin tamamen ısınmasını nasip et, önündeki engelleri kaldır, erkeğin de ayşeye kalbinin hemen ısınmasını nasip et güzel Rabbim... En kısa zamanda hemen hayırlı evlilikler , sağlıklı ve Hayırlı evlatlar nasip et bu listedeki kardeşlerime ve evlenmek isteyen tüm bekarlara.Duamı Peygamber Efendimizin hürmetine kabul et Rabbim.... amin amin amin. allahumme salli ala seyyidina muhammedim ve ala ali seyyidina Muhammed

canım senin için Sekine duasını okudum Allah kabul etsin .hayırlı güzel ,esin ve cocuklarınla mutlu bir yuvan olsun amin amin amin

1)Miracledark :Bismillahirrahmanirrahim. Estağfurullah Estağfurullah Estağfurullah el azim.
Estağfırullâhel azıym ellezî lâ ilahe illâ hüvel hayyel kayyûme bediy'as semâvâti vel ard
Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim.
La ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bedias semavati vel erdı ya zel celali vel ikram
Rabbim Ayşe kulunun karşısına tez vakitte hayirli birini çıkar tez vakitte hayirli ve mutlu bir evlilik yapmasini sağla bunun için aradaki engelleri kaldir dualarinin kabulünü engelleyen günahlarini affet Rabbim tüm evlenmek isteyenlere hayırlı yuvalar kurmayi nasip et Rabbim gözümüzü gönlümüzu aydinlatacak eş ve nesiller bağışla Allahım, Ayşe kulunun karşısına nasibindeki kişi çıkınca veya çıkmışsa ona kalbinin tamamen ısınmasını nasip et, önündeki engelleri kaldır, erkeğin de ayşeye kalbinin hemen ısınmasını nasip et güzel Rabbim... En kısa zamanda hemen hayırlı evlilikler , sağlıklı ve Hayırlı evlatlar nasip et bu listedeki kardeşlerime ve evlenmek isteyen tüm bekarlara.Duamı Peygamber Efendimizin hürmetine kabul et Rabbim.... amin amin amin. allahumme salli ala seyyidina muhammedim ve ala ali seyyidina Muhammed

canım senin için Sekine duasını okudum Allah kabul etsin .hayırlı güzel ,esin ve cocuklarınla mutlu bir yuvan olsun amin amin amin
Allah razı olsun benimaşkpastam inşallah. Allah en güzelini sizlere nasip etsin.

amin canım simdi cevşen i kebir okuyacagım ondanda okuyup dua edecegim insallah senin için.Allah kabul etsin amin:D
Çok iyisiniz çok teşekkür ederim Allah kabul eder inşallah hamile kadının duası kabul olurmuş. hayırlı rahat gebelik geçirirsin inşallah selametle doğurursun. Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.

Âmin arkadaşım Allah razı olsun.

Miracledark. Canım okudum duanı...
Listedeki tüm arkadaşlarıma ediyorum isimlerle, dualarda sırası gelene özel ediyorum...
Tavsiyem kızlar hacet namazı kılmamız... Gerçekten her namazdan sonra da kılabilirsiniz yada içinizden çok dua etmek geldiğinde de... Paylaştığım linkte konuyla ilgili hikaye var, hacet namazı kılıp dua edince gök çatırdamış ve bir melek inmiş yardıma... Mutlaka etkisi olur kısa sürüyor zaten... Ve teheccüt namazı da kılabiliriz, gece kalkılıyor sabah namazı okunmadan, zaten 2 rekat kılınabiliyor aynı sabah namazı sünneti gibi... Rabbim dualarımızı kabul etsin, çektiğimiz sıkıntılar hürmetine günahlarımızı affetsin amin...

Hacet namazı nasıl kılınır?

hacetn2.jpg
Hacet namazı, yatsı namazından sonra iki, dört ya da on iki rekât olarak kılınır. Hz. Peygamber'den gelen bir rivayete göre hacet namazının ilk rekâtında Fatiha’dan sonra üç defa Âyetel-Kürsî, diğer rekâtlarda Fatiha’dan sonra sırasıyla birer defa İhlas, Felak ve Nas sureleri okunur.

Hacet namazı bitince Allah'a hamd ve sena, Resulullah'a salat ve selamdan sonra bir hacet duası okunması sünnettir. Çeşitli hacet duaları vardır. Bunlardan birisi şudur:

"Allahümme innî es’elüke tevfîka ehli’l-hüdâ ve amele ehli'l-yakîni ve munâsehete ehli't-tevbeti ve azme ehli-s-sabri ve cidde ehli'l-haşyeti ve talebi ehli'r-rağbeti ve teabbüde ehli'l-vera'i ve irfâne ehli'l-ilmi hattâ ehâfek. Allahümme innî es'elüke mehâfeten tahcizünî an masiyetike hatta a'mele bi ta'atike amelen estehikku bihi rıdâke ve hattâ unâsihake bi't-tevbeti havfen minke ve hattâ uhlise leke'n-nasîhate hubben leke ve hattâ etevekkele aleyke fi'l-umûri ve husni zannin bike. Subhâne hâliki'n-nûr."

Bu duanın anlamı şu şekildedir:

"Allah'ım, Senden hidayet ehlinin başarısını, yakin ehlinin amellerini, tövbe ehlinin öğütleşmesini, sabır ehlinin azmini, huşu ehlinin ciddiyetini, rağbet ehlinin talebini, vera ehlinin ibadetini, ilim ehlinin irfanını isterim ki, Senden gereği gibi korkayım. Allah'ım, Senden öyle bir korku isterim ki, o beni Sana isyandan menetsin; ta ki, Sana itaat ile öyle amel edeyim ki, onunla Senin rızana ereyim; Senden korkarak tövbeyle sana döneyim; sırf Senin sevgini kazanmak için halis nasihat edeyim; her işte Sana güvenip Sana dayanayım; Sana güzel zan besleyeyim. Nurun yaratıcısı Allah'ı tesbih ederim."

Hacet duasını okuduktan sonra Allah'tan ihtiyacımızın giderilmesi yolunda dilekte bulunmalıyız. Duaları okurken, çektiğimiz acının tesiriyle tamamen Allah’a yönelmeli, çok samimi bir şekilde yalvarmalı, hâlimizi düşünerek gözyaşı dökmeliyiz.

http://www.hanimlar.com/makale/dini-bilgiler/farkinda-olmadigimiz-muhtesem-bir-hazine-hacet-namazi

Mursuzpunk fetih suresi okudum senin icinde..sanirim herkese bunu okumak niyetindeyimde...allahim tez kabul buyursun insallah dualarimizi...yuvalarimizi tez kuralim hayirlisiyla...

Mursuzpunk fetih suresi okudum senin icinde..sanirim herkese bunu okumak niyetindeyimde...allahim tez kabul buyursun insallah dualarimizi...yuvalarimizi tez kuralim hayirlisiyla...

Mutsuzpunk:Bismillahirrahmanirrahim. Estağfurullah Estağfurullah Estağfurullah el azim.
Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.
Allah im dualarimi peygamberimiz Muhammed Mustafa sav in gül hatrina ve onun aracılığıyla kabul buyur. hatice kulunun gecmis ve gelecek gunahlarini affet. Sana ve muhammed sav ummetine layık bir kul olmasina yardım et. Kaza, bela, hastaliklardan ve hayırsız insanların şerrinden koru Allah im. ibadetlerini eksigiyle kabul et. eyy yuceler yucesi, yoktan var eden, ol dedigini aninda olduran Allah im , Hatice kulunun gonlundeki es adayinin bir an evvel karşısına cikmasini nasip buyur. Hayirsiz insanlardan uzak tut. Kendisine uygun, ailesine uygun, onu her haliyle seven, onun her haliyle sevdiği hayran olduğu, imanli, ibadetlerini yerine getiren, şefkatli, merhametli, kendisine bagli, yuvasina bağlı olacak, , sağlıklı, sıcakkanlı , cok iyi anlastigi , aralarinda ask ve muhabbetin daim oldugu hayırlı bir es nasip et ya Rabbi. Bu kisiyi dini, dunyasi ve ahireti için hayırlı kıl. En kısa zamanda hayırlı bir evlilik nasip et , onu yalnizliktan kurtar. sana ettigi duaları kabul buyur.

Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina Muhammedinil fâtihı limâ uğlika vel hatimi li mâ sebeka ven nâsırıl hakkı bil hakkı vel hâdi ila sırâtıkel müstekıymi sallellahü aleyhi ve ala âlihi ve ashâbihi hakka kadrihî ve mikdârihil aziym*

Allah duanı kabul etsin Hatice en kısa zamanda muradın olur inşallah. Duanı okudum tüm bekarlar için salavatı fatihi okudum. Âmin.

Miracledark
Mutsuzpunk

Dualarinizi okudum dua kardeslerim, Allahim kabul ettigi dualardan eylesin.

2)mutsuzpunk-9 eylül salı
3)frikadelle-10 eylüll çarş

dualarınızı okudum kızlar Allah dualarınızı hayırlı kılıp Ol emriyle oldursun amin amin amin:D:D:D

Çok iyisiniz çok teşekkür ederim Allah kabul eder inşallah hamile kadının duası kabul olurmuş. hayırlı rahat gebelik geçirirsin inşallah selametle doğurursun. Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.

amin amin amin Allah razı olsun canım Allah hepimizin dualarını kabul eylesin insallah

Frikadella duan cok guzelmis canim..okudum duani...insallah rabbim.tez zamanda kabul eyler....hepimiz tez zamanda yuvalarimizi kurariz...

2)mutsuzpunk-9 eylül salı
3)frikadelle-10 eylüll çarş

dualarınızı okudum kızlar Allah dualarınızı hayırlı kılıp Ol emriyle oldursun amin amin amin:D:D:D

amin amin amin Allah razı olsun canım Allah hepimizin dualarını kabul eylesin insallah

Mutsuzpunk
Frikadella
Dualarınızı yaptım Allah kabul etsin İnşaallah

Frikadella duan cok guzelmis canim..okudum duani...insallah rabbim.tez zamanda kabul eyler....hepimiz tez zamanda yuvalarimizi kurariz...

Son düzenleme:
Az once cevap yazarken yanlislik yaptim, cevabiimi alintisinin icine yazmisim, karisiklik icin kusura bakmayin, telegondan yazinca boyle oluyor. Uste yazdiklarimi tekrar yaziyorum:
Allah ebeden razi olsun arkadaslar, cumlemizin dualari makbul olsun,
Ramazan bayraminda Taha Suresi okumaya basladim, gunde bir tane okumaya calisiyorum diger okudugum surelerin yanisira, sonradan bu grubu
kesfettim, cok moral oldu bana, bu arada bayramdan bu yana 2 talibim oldu, ikisi de aracilarin soyledigine gore iyi insanlarmis, dini butun vs ama bazi sebeplerle ikisiyle de gorusemedim ama olsun, moralimi bozmuyorum, bir senedir
hic talip de yoktu :))
bu gruptaki arkadaslarin gunahsiz agziyla yaptigi dualara bagliyorum, durmak yok
duaya devammm :))

Son düzenleme:
Back
X