- 25 Mart 2014
- 536
- 199
- 48
- Konu Sahibi huzurolsun
- #7.441
yeni liste hazirlanacak mi acaba? hazirlanacaksa katilmak istiyorum ben de kizlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim Allah yardımcın olsun hersey güzellikle ve kolaylıkla rahatlıkla yapın insallah Allah işinizi rast getirsin tamam canım yaparız listeyiCanlarım, dua kardeslerim bu aralar yoğun bi şekilde düğün hazirliklari icindeyim, yeni listeyi olusturamadim, yeni bi liste olusturmaya gönüllü olan olursa beni de eklesin olur mu, dualarinizdan eksik etmeyin canlar, düğünümü hayırlısıyla sıkıntısız ve güzel bir şekilde gecirebilmem, hayırlı, huzurlu, mutlu bi yuva kurabilmem ve hayırlı evlatlar sahibi olabilmem için bana da dua edin olur mu, Allaha emanet olun dua kardeslerim![]()
Zilhicce ayına girdik:
Peygamber Efendimiz den (s.a.v):
"Allah indinde Zilhiccenin ilk on gününde yapılan amellerden daha kıymetlisi yoktur. Bugünlerde tesbihi, tahmidi, tehlili ve tekbiri çok söyleyin!" (Abd b. Humeyd, Müsned, 1/257)
(Zilhiccenin ilk on gecesinde yapılan amel için, 700 misli sevab verilir.) [Beyhekî]
(Terviye günü [Arefe’den önceki gün] oruç tutup, günah söz söylemeyen Müslüman Cennete girer.) [Ramuz]
(Zilhiccenin ilk 9 günü oruç tutan, her günü için yüz köle azat etmiş veya cihad edenlere yüz at vermiş yahut Kâbe’ye kurban için yüz deve göndermiş gibi sevab alır.) [R. Nasıhin]
(Bu on günün hayrından mahrum olana yazıklar olsun! Bilhassa dokuzuncu [Arefe] günü oruçla geçirmelidir! Onda o kadar çok hayır vardır ki, saymakla bitmez.) [T. Gafilin]
(Zilhiccenin ilk 9 günü oruç tutana, her günü için bir yıllık oruç sevabı verilir.) [Ebul Berekat]
(Zilhiccenin ilk on günü, fazilette bin güne, Arefe günü ise on bin güne eşittir.)[Beyhekî]
yeni liste hazirlanacak mi acaba? hazirlanacaksa katilmak istiyorum ben de kizlar![]()
Kızlar günübirlik giremiyorum nete kusura bakmayın.. Okuyorum duanızı aklımdasınız,,, dua edenlerden Allah razı olsun ebeden... İnşallah Tanımı dualarımızı kabul etsin amin
Kizlar hepimizin duasini okudum..allah kabul etsin insallah...tez vakitte mutlu ,hayirli yuvalar kuralim insallah...
Yeni listeye baslanicaksa ben yine varim![]()
Listeyi tamamladik, Allah hepimizin dualarini hayirlisiyla kabul etsin inşallah, yeni listeye başlayalim mi?
Ahsennisa duani okudum rabbim habul etsin insallah
Dolcissimo
keskee90
Sizler için dua ettim.Rabbim kabul etsin ins .Birer tane Cuma süresi okudum .Tüm listemizi tamamladim.Hakkımızda hayırlısı olur ins![]()
kızlar hepinizden Allah razı olsun Rabbim sizinde gönlünüze göre versin tüm arkadaslara yasin okumaya çalıştım inşallah Rabbim kabul eder. Bir daha ki listeye yine dahil olmak isterim hayırlı aksamlar
esrazambak canım duanı okudum ALLAH kabul eder inşALLAHH.....
[/QUOTE]Öncelikle herkese hayırlı cumalar.
hangi sırayla kimin kime dua ettiğini çok anlayamadım telden giriyorum bütün msjları okuyamadimda ama listeye kendimi ekledim bnm 4 yıldan fazladır bi erkek arkadaşım var kendisi askerde Allahın izniyle geldiğinde evlenmeyi düşünüyoruz sizden ricam birbirimize hayırlı olmamız icin dua etmeniz. bi omur birlikte Allahin yolunda yuruyup birbirimizin acisini gormeden saglikli huzurlu bi yuva kurmayi kimseye muhtaç olmadan birbirimizi severek yaşamayı hayırlı mümin evlatlar yetiştirebilmeyi vakti zamani geldogindede birlikte cennet ehli olmayi nasip etsinRabbim bnm duam bunlar her namazimda kuranimda bunlari ve dha bi cok duayi ediyorum Rabbim kabul eder insallah.ve son olarakta askerimin sağ salim geri dönmesi için dondugundede evlilik yolunda rabbimin bize yardim etmesi icin dua edermisiniz. Allahım hepimizin dualarini kabul etsin hakkımızda en iyisini en hayirlisini bilen odur herseyimiz sana emanet Rabbim dualarimizi kbl et. Aminn
Merhaba arkadaşlar Taha süresinin faziletlerini aratırken burayı buldum duaya çok ihtiyacım var. Beni de dahil etseniz çok etkilendim dualaşmadan :)
Offf kizlar benim de içim buruk boynum bükük. istiyorum dua ediyorum olmayınca üzülüyorum yasitlarim evlenip çoluk çocuğa karışıyor ben sadece izliyorum mutsuzluguma mutsuzluk ekleniyor elbette onlar adina seviniyorum ama kendimi düşününce olmayacak galiba hiç diye umutsuzluğa kapiliyorum ama sonra da düşününce olmazları olduran bir Rabbim var hayirlisini elbet birgün karsimiza çıkarak inşallah
Frikadella Allah duanı kabul etsin hayırlı mutlu bir yuvan olsun. Duanı okudum
Selam canlarim aranıza yeniden döndüm.Uzun bir tatilden sonra yine geldimListenize yeniden katılmak istiyorum inşallah
an katılamaz isem bi sonraki listeye olsun inşallah
Allah hepinizin duasini kabul etsin.
![]()
turkuaz arkadaşım hakkını helal et senin duandan kopyaladım
katılmak istiyorum tabiki ne zaman başlarız ve bide listede bir numara boş kalmış sanırım .ozaman ilk banammı okunucak
1 numarad banamı kalmış neeee
bende katılmak istiyorum beni de ekleyin :)
1)
2)mutsuzpunk
3)
4)
5)missnunu
6) freeware
7)birgaripyalnizzzz
8)Aybirgen
9)BenimAskPastam
10)nazlıesma
11)asiasi55
12) ahsennisa
Rabbin şimdiden tüm arkadaşların dualarini kabul etsin
yaptım canım... ALLAH kabul etsin.6-missnunu trlden girdigim icin yapamadum siralamayi..kusura bakmayin....
Allahim Missnunu kuluna hayirli,gonlune gore,birbirlerini gorduklerinde iste bu diyip gonlunun isinacagi iyi bi isi olan esmer,uzun boylu bi es nasip et.olmiycak insanlarla tanistirma rabbim..amin...