- 25 Mart 2014
- 536
- 199
- 48
- Konu Sahibi huzurolsun
- #7.621
haklisiniz kizlar, ama aciziz sonucta. bir seyler hemen olsun istiyoruz. bekledigimiz surede az olmadigi icin insan ister istemez boynunu bukuyor iste... herseyin hayirlisi tabi. inanin eskiden gelinliklere bakip icim sevincle dolardi bir gun ben de giyecegim diye. ama artik bakinca huzunleniyorum. yavas yavas umudumla birlikte hevesimide yitiriyorum.. bilmiyorum sizde oylemisiiniz.. sogudum sanki bu evlilik isinden.. offf kizlar of. maksat gelinlikk giymek, o yada bu degil. maksadim mutlu olmak.. biliyorum hic kimse masallardaki gibi evlilik yapip mutlu olmuyor. olsun, ben sadece sorumluluklarim olsun, cocuklarim olsun istiyorum. belki sacma gelecek ama boyle bos, dertsiz, ugrassiz olmaktansa boyle kafamin beynimin mesgul olacagi seyler istiyorum. bilmiyorum ne olacak.. cok doluyum, zor gunler geciriyorum uzun oldu kusura bakmayin..
Oyle dusunme..allahtan umut kesilmez..bende ayni senin moddayim inanir misin!! Ama yine dua ediyirum...umut iste...ama inan beklemek yok artik..bende kendimi bekar yaslanmaya hazirladim artik..cunku olmuyor,olmuyorsada boylesi hayirli demekki diyip susuyorum..ama gel sende dualara devam et...belki bizim icin baska birinin ettigi dua kabul olur :)
Oyle dusunme allahtan umut krsilme
Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme!
Çünkü orası kaderinin değişeceği yerdir.Mevlana Celaleddin Rumi
Canım anlıyorum seni.. Ben de ediyorum ama olmuyor tam şeytan kulağıma fısıldıyor isyan et diye ama uyanıyorum diyorum hayırlısı bu demek ki.. Bir de şunu düşünüyorum belki de ihlasla inanarak etmiyorum dualarımı bu da olabilir.. Allahım daha güzellerini yaşatsın burada hep beraber duaya başladık ve bazı dua kardeşlerimin duası kabul oldu dört kişi evleniyor veya nişanlandı burada, belki de onlar bizden daha ihlaslı dua etti bilemeyiz ki. O yüzden vazgeçmeden etmek lazım, önce kendimile yüzleşip sonra demek hayırlısı bu demeliyiz, naçizane fikrim tabi önce kendi nefsim için söylüyorum.. İnşallah birbirimizin sabrını görüp birbirimizden destek alalım ve duaya devam canlarım..![]()