Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Ben demi
Merhaba arkadaşlar nasılsınız. Beni sorarsanız çok iyiyim çünkü sevdiğim kişiden evlilik teklifi aldım dün . Inşallah hayırlısı olur inşallah size de nasip olur kızlar. Şimdi araştırma süreci baslayacak lütfen dua edin bana da:nazar::nazar::KK60:

Ben gün saymadim aslında. Her namazdan sonra yasin ve furkan süresini okudum
Ben demiştim yasin ve furkan suresi 74. Ayeti okuyin diye bakın kızlar sizde gerçekten çok işe yarıyor Rabbim size hayırlı bi evlilil nasip etsin inş bana ve tüm isteyenlere de hayırlı evlatlar amiinn

Ben demi

Ben demiştim yasin ve furkan suresi 74. Ayeti okuyin diye bakın kızlar sizde gerçekten çok işe yarıyor Rabbim size hayırlı bi evlilil nasip etsin inş bana ve tüm isteyenlere de hayırlı evlatlar amiinn

Evet siz demistiniz sonra uyguladim ben de ve umarım gerçekleşmiştir . Çok teşekkürler size :-) kızlar inşallah siz de bu mucuzeyi yasarsiniz.

Kızlar merhaba,

Başlığı yeni gördüm ben de katıldım aranıza. Yapılması güzel olan bir kaç şey var, belki daha önce yazılmıştır bilmiyorum, yazıldıysa da hatırlatmış olurum.

Her gün sabah namazından sonra ya da önce 489 tane YA FETTAH
Her gün sabah namazından sonra ya da önce 118 tane YA CAMİİ
Her gün her namazdan sonra 129 tane YA LATİF
Her gün gün içinde 689 tane BİSMİLLAHİL LATİF

Dua ederken benim için de eder misiniz ? dua kardeşi olalım inşallah birbirimize. Rabbim hepimizin gönlündekini hayırla nasip etsin inşallah. Bizi mahcup etmesin, yalnız bırakmasın.

Yeni listemizi başlatalım mı canlar

Yeni liste olacaksa ben de katılmak istiyorum :)

Kızlar merhaba,

Başlığı yeni gördüm ben de katıldım aranıza. Yapılması güzel olan bir kaç şey var, belki daha önce yazılmıştır bilmiyorum, yazıldıysa da hatırlatmış olurum.

Her gün sabah namazından sonra ya da önce 489 tane YA FETTAH
Her gün sabah namazından sonra ya da önce 118 tane YA CAMİİ
Her gün her namazdan sonra 129 tane YA LATİF
Her gün gün içinde 689 tane BİSMİLLAHİL LATİF

Dua ederken benim için de eder misiniz ? dua kardeşi olalım inşallah birbirimize. Rabbim hepimizin gönlündekini hayırla nasip etsin inşallah. Bizi mahcup etmesin, yalnız bırakmasın.
kızlar huylyduygu arkadaşımız için tefriciye okuyoruz..
şimdilik ben 100 huyluduygu da 250 tane okudu sırayla gideceğiz.sizlerde istediğiniz kadar okuyabiliirsiniz

Back
X