Hayırlı eş için birlikte dua edelim

ilk okuduğumuz umutsuzcuk içindi. Bu okunana benim için niyetlenilmişti ama zor olur derseniz o zaman toplu olarak da dua yapılabilir.Benim için sıkıntı yok yani. Maksat birbirimize dua etmek zaten

Bu arada sabah namazından sonra yasin furkan 74 ve fetih okudum.umutsuzcuk redvelvetcake esrazambak ahsennisa adınızla dua ettim.İnşallah kabul olur güzel kalpli dua arkadaşlarım
Canım cok tesekkur ederim Allah razı olsun. Ben de aksam yasın okuyacagım hepınıze insallah

Bu arada sabah namazından sonra yasin furkan 74 ve fetih okudum.umutsuzcuk redvelvetcake esrazambak ahsennisa adınızla dua ettim.İnşallah kabul olur güzel kalpli dua arkadaşlarım
İnsallah arkadaşlar hepimizin duaları kabul olur bende sizler için dua ediyorum hani herseyin bir vakti var diyorlar ya aslında sadece dua edip beklemek istiyorum ama hem etrafimdakiler hemde arkadaşlarımin hepsinin evlenmesi benim acele ister istemez sürüklüyor ve çocuk sahibi olmak istiyorum Rabbim hayırlı ile nasip eder inşallah

21 daha okudum ben kızlar ezbere bılmedıgım ıcın yavas gıdıyorum ama okudukça yazacagım unutmadan :)

Arkadaslar ben.biraz yabanci kaldim ne okuyorsunuz acaba bende yardimci olmak isterim.. Hatta benim icinde okumak isterseniz cok mutlu olurum..

İnsallah arkadaşlar hepimizin duaları kabul olur bende sizler için dua ediyorum hani herseyin bir vakti var diyorlar ya aslında sadece dua edip beklemek istiyorum ama hem etrafimdakiler hemde arkadaşlarımin hepsinin evlenmesi benim acele ister istemez sürüklüyor ve çocuk sahibi olmak istiyorum Rabbim hayırlı ile nasip eder inşallah
Amin canım...Temiz kalplerle hiçbir menfaat olmaksızın birbirimize dua ediyoruz...Niye olmasın? Ben inanıyorum çok güzel haberler alacağımıza...Rabbimin hazinesi geniş

Cok isterim hangi arkadasimiza okuyorsunuz zamani varmi ne kadar okumam gerek heyecan yaptim :)

şu anda bana okunuyor.Belirli bir zaman belirlemedik .Sadece okuduğumuz miktarı ekliyoruz o şekilde ilerliyor.
Tamam canim o zaman bende 100 adet okuyacagim sana bitirince buraya yazicam yine tamamlanmazsa okurum. Okumadan once sana niyet edip okuyacagim dimi ilkkez okuyacagim ben tefriciyeyi kusura bakma canim

Back
X