- 22 Kasım 2014
- 757
- 701
- 208
- Konu Sahibi huzurolsun
- #8.081
Allah razı olsun canım15 tane daha okudum. Daha fazla okur yazarim ama sayi yakin oldugu icin fazla okunmasindan korkuyorum.
4165+15=4180
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım15 tane daha okudum. Daha fazla okur yazarim ama sayi yakin oldugu icin fazla okunmasindan korkuyorum.
4165+15=4180
Hadi canim cok az kalmis masallah subhanallah cok sevindim bittigine :) canim bizlerede dua et yeter.. Amin insallah Rabbim eş diye yazmadigini ask diye cikarmasin karsimiza insallah Amin.kızlar ben tamamlarım bundan sonrasını Allah razı olsun umutsuzcuk,ahminel,redvelvetcake,nisa1234,ahsennisa tez vakitte HAYIRLI eşler çıkarsın karşımıza![]()
geçmiş olsun canım adı ne?Kızlar iki gündür okuyamadım hiç vaktım olmadı haftasonu cok yogun gecti. Tefriciye bitti galiba Bu Aksam uyumadan hepinize Yasin okuyacağım insallah.
Kızlar bir de arkadasımın annesı cok hasta, böbreklerinden rahatsızdı ameliyata alındı ama ameliyatta kalbi durdu yoğun bakımda su an. Lütfen onun icin dua eder misinizcok üzülüyorum. Allah yardımcısı olsun şifa versin. Durumu hic iyi degil....
Allah razı olsun canım "durunun babaannesi" olarak dua edebilirsiniz ismini bilmiyorum hep büyük anne derdik cunku.geçmiş olsun canım adı ne?
Aminnn...inşallahEksiklerimizi fazlalarımızı Rabbim tamamlasın inşallah...Kabede edilen dualarla birlikte bizimkileri de kabul etsin...Güzel , sevinçli haberlerimizi burada paylaşalım inşallah tez vakitte
Bende dua edicem..Allahim şifa versinAllah razı olsun canım "durunun babaannesi" olarak dua edebilirsiniz ismini bilmiyorum hep büyük anne derdik cunku.