- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi huzurolsun
- #8.141
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allahım ailenle birlikte huzurlu sağlıklı bir ömür versin.Allahım razı olsun senden.. teşekkür ederiz.merhaba kızlar çok şükür evli çocuklu biriyim eşimde namazında niyazında hayırlı bir eş allah razı olsun eşimden bekar olan arkadaşlar için bende bu güzel olaya vesile olmak isterim kabul ederseniz
tmm canım sende sağol :)allahım ailenle birlikte huzurlu sağlıklı bir ömür versin.Allahım razı olsun senden.. teşekkür ederiz.
sırayla 1001 fatiha okuyoruz.
sıra bende
ne kadar istrersen okuyup sayıya ekleyerek paylaşıyoruz canım..saolasın
canım şimdilik 90 tane okudum eve gidip kızımı emzirdikten sonra tekrar işe geldiğimde okumaya devam ederim olur mu grş.allahım ailenle birlikte huzurlu sağlıklı bir ömür versin.Allahım razı olsun senden.. teşekkür ederiz.
sırayla 1001 fatiha okuyoruz.
sıra bende
ne kadar istrersen okuyup sayıya ekleyerek paylaşıyoruz canım..saolasın
185+90=275 okundu..canım şimdilik 90 tane okudum eve gidip kızımı emzirdikten sonra tekrar işe geldiğimde okumaya devam ederim olur mu grş.![]()
185+90=275 okundu..
Allah razı olsun canım
senden de allah razı olsun canım kaldığım yerden devam ediyorum185+90=275 okundu..
Allah razı olsun canım
800+100=900
Amin canım,Allah kabul etsin inşallahhh900+101=1001
Allahım dualarımizi kabul etsin..rabbim hepimize kiymet bilen hayirli eş hayirli evlat nasip etsin
Yüreğinize sağlık kizlar Allah razı olsun
bende 67 de kaldım50 tane okudum huyluduygu..canım Allah kabul etsin
Canım huyluduygu için 1001 fatiha okuyoruz..okudukça sayıya ekliyoruzKızlar kim için ne okuyoruz ben kaçırdım