- 31 Ekim 2014
- 2.840
- 2.232
- 248
- Konu Sahibi huzurolsun
- #8.261
Senden de Allah razi olsun canim..canım Allah razı olsun hepinizden inşallah hepimize hayırlı yuvalar nasip eder
Rabbim hayirli yuva nasip etsin hepimize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senden de Allah razi olsun canim..canım Allah razı olsun hepinizden inşallah hepimize hayırlı yuvalar nasip eder
tabi canımbende katılabilir miyim
1- ahsennisa
2- piranaa34
3- huyluduygu: 10 tane alındı
4- berican9186
Abdestsiz Türkçe mealini okuyabilirsin veya internetten dinleyerek anlamını okuyabilirsin sen de. Listedeki arkadaşlara toplu olarak dua edilecekabdessiz okuya biliyo muyuz ben başlayım iş yerindeyim uygun oldukça dilim döndükçe okuyayım hangi arkadaşımıza okuyoouz
41 Yasine niyetlendik canım, Hoş geldin...Herkes okuyabileceği sayıyı belirtecek o şekilde ilerleyecek.Ne okuyoruz?
7 tane okuyabilirsen süper olur canımtamam söyleyin ben o kadar eve gidince okuyayıım birde tesbihatlar oluyo ya mesela 3025 el mucip bunu abdest olmadan okuyabiliyor muyuz iş yerindeyim molalarda okuyayım diyorum
en geç 1 hafta canımKuzum suresi ne kadar? Ona gore sayi alayim
Canım 1 haftada bitirelim, daha önce olursa da kabulümüz tabiKuzum suresi ne kadar? Ona gore sayi alayim
Tamam canim simdilik 5 tane aliyorum erken bitirirsen biraz ddaha alirim olur muen geç 1 hafta canım
Canım 1 haftada bitirelim, daha önce olursa da kabulümüz tabi