- 22 Kasım 2014
- 757
- 701
- 208
- Konu Sahibi huzurolsun
- #8.281
15 yasin okundu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah senin de dualarını kabul etsin gönlüne göre versin inşallah canımKızlar ben de okumayı cok isterdim ama o kadar cok dua esma oluyor kı yetişemiyorumAllah kolaylık versın hepınıze dualarınızı kabul etsın ınsallah.. Kalbim sizinle...
Masallah canim bu ne hiz ben daha okuyamadim15 yasin okundu
canım sen de başka dualar okuyosun,boş durduğundan değil yani biliyorumMasallah canim bu ne hiz ben daha okuyamadim
yasin okuyoruz canım, 41 yasine tamamlamaya çalışıyoruzKızlar ne okuyorsunuz ben de katılmak istiyorum
yasin okuyoruz canım, 41 yasine tamamlamaya çalışıyoruz
Cumaya kadar canım...Ne zamana kadar okuyacagiz canımm ?
Allah kabul etsin dualarımızı kardeşim25-5=20yasin kaldi![]()
Hadi hayirlisi canim insallah hayirli bir tanisma olur..ayyy ben cok heyecanlandim bu habere ama yaaa :)Bu arada biriyle tanışma durumum var...işlerim dolayısıyla ertelendi ama bakalım....Allah hayırlısını yakınlaştırsın hayırsızını uzaklaştırsın
Amin canimmm amin..insallah rabbim dualarimizi hayirlisiyla gerceklestirecekAllah kabul etsin dualarımızı kardeşim![]()
İnşallah canımAmin canimmm amin..insallah rabbim dualarimizi hayirlisiyla gerceklestirecek![]()