Hayırlı eş için birlikte dua edelim

elanur84 için bitti okumamız kızlar..
evinamin için 10.000 ihlas okumaya başlıyoruz

10.000 ihlas suresi okunan miktar

1. Esrazambak =
2.redvelvetcake =
3.huyluduygu=
4. elanur84=
5.evinamin=
6.frikadelle=
7.namaria=

OKUNAN=

KALAN=10.000
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Yeni liste başlatalım diyorum kızlar ihlas okumamız için üç kişi kaldı. Yeni arkadaşları da almış oluruz yeni listemize. 313 Ayetel Kürsi. Katılmak isteyenler adını listeye eklesin.. Katılmak istemeyen adını silebilir. Kaç ayetel kürsi okumuşsanız adımızın yanına Yazalım:)

Hepimiz için 313 Ayetel Kürsi listemiz.

1. Esrazambak =
2.redvelvetcake =
3.huyluduygu=
4. elanur84=
5.evinamin=
6.frikadelle=
7.namaria=
8.sevimlikartanesi=
9.ikaross=

Okunan=
Kalan=313

Kızlar bana okuyananlar hep yanlış olmuş. Yani eksik yada fazla yazılmış hep çünkü topladigimda asagidaki sayıyı vermiyor

elanur84 için bitti okumamız kızlar..
evinamin için 10.000 ihlas okumaya başlıyoruz

10.000 ihlas suresi okunan miktar

1. Esrazambak =
2.redvelvetcake =
3.huyluduygu=
4. elanur84=
5.evinamin=
6.frikadelle=
7.namaria=

OKUNAN=

KALAN=10.000
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Yeni liste başlatalım diyorum kızlar ihlas okumamız için üç kişi kaldı. Yeni arkadaşları da almış oluruz yeni listemize. 313 Ayetel Kürsi. Katılmak isteyenler adını listeye eklesin.. Katılmak istemeyen adını silebilir. Kaç ayetel kürsi okumuşsanız adımızın yanına Yazalım:)

Hepimiz için 313 Ayetel Kürsi listemiz.

1. Esrazambak =
2.redvelvetcake =
3.huyluduygu=
4. elanur84=
5.evinamin=
6.frikadelle=
7.namaria=
8.sevimlikartanesi=
9.ikaross=

Okunan=
Kalan=313

Canım ben ayetel kürsi listesine katılamayacağım hakkınızı helal edın.. Yenı mahkemeye gectım sımdı bır bucuk ay buradayım program cok yogun. Bugun bıle su an ılk defa su saatte girebildim sabahtan berı.. Ihlas listesi bitince çıkacağım :(

Buarada kızlar hepimizin hayırlı birer evlilik yapmamız için yani o niyetle 313 fatiha okudum RABBİM KABUL ETSİN İSALLAH, hepimizin tek tek yuva kurduğumuz günleri görelim(sizler de amin diyin Duama bu dua sadece bana değil hepimize, evlilik isteyen bütün genç kızlara. Peygamber efendimizin ruhuna fatiha okuyun isterseniz onun yüzü suyu hürmetine ALLAH dualarımızı kabul etsin isallah):KK36:

Ha buarada burda okunan 10.000 ihlas suresinide okuycam birazdan onada başlarım .siz benim niyetime birsürü dua okudunuz ALLAH razı olsun hepinizden

Buarada kızlar hepimizin hayırlı birer evlilik yapmamız için yani o niyetle 313 fatiha okudum RABBİM KABUL ETSİN İSALLAH, hepimizin tek tek yuva kurduğumuz günleri görelim(sizler de amin diyin Duama bu dua sadece bana değil hepimize, evlilik isteyen bütün genç kızlara. Peygamber efendimizin ruhuna fatiha okuyun isterseniz onun yüzü suyu hürmetine ALLAH dualarımızı kabul etsin isallah):KK36:
Allah razı olsun canım yüreğine saglık bitanesin:nazar:

Allah razı olsun canım, ben dualarımızın kabul olacağına çok inanıyorum...Rabbimin hazinesi bol.İnşallah hayır kapılarını açsın hepimize.

Back
X