- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
- Konu Sahibi huzurolsun
- #8.821
Tamamdır düzelttim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim ayetel kürsi listemiz herkese açık hepimiz için okuyoruz, ekledim seni de ALLAH kabul etsin isallah :)Kizlar 50 ihlas okudum arkadas icin..
Kizlar musade varsa ayetel kursi listenize eklenmek istiyorum...şimdilik 20 tane okudum..eklenmesemde okur yardim ederim
Canım beğendim senin o mesajını yani ikinci tura ekledim ben senin 30 adet ayetelkürsilerini, sadece ekliyorum diye belirtmemiştim.. Ben 30 tane ekstra okuyorum eksik çıkmasınarkadaslar ikinci tur icin 30 ayetel kursi okuyacagim diye yazdim okudum ama benimki eklenmemis. saylar karisiyor.
Hayırlı cumalar canım, tamam bekliyoruz en kısa zamandaKizlar bu aralar katilamiyorum. Siz yeni listeyi olusturmussunuz. Insallah Allah'in izniyle isler yoluna girince tekrar doncem araniza. Allah dualarinizi kabul etsin. Hayirli dualar
merhaba arkadaşlar listenize sonradan katılan olabiliyor mu?
katılırsam bana düzeninizi kısacabir özetler misiniz?
bir de çalışan arkadaşlar nasıl yetişebiliyorlar mı? Yani şimdi sorumluluk alıp yetiştiremedim demek istemiyorum da.Sayılarınızı çalışanlara göre de uygun mu ayarladınız?
Çok soru sordum ama aranıza alırsnaız çok sevinirim
teşekkürler![]()