Hayırlı eş için birlikte dua edelim

bir sevgililer gunu daha yanliz geciyor :KK43: Insallah en kisa zamanda hayirli birileri cikarda en kisa zamanda evleniriz bizlerde arkadaslar
Ben güne takılmıyorum da canım arkadaşların eşimle şuraya bıraya gideceğim, tada facedeki sarmaş dolaş fotolar yüzündrnnhiç giresim gelmiyor, bir de hayatımın anlamları yazıyorlar kocasıyla bebeğine ya benim anlamadığım biz bekarların hayatının anlamı yok mu, yada bu kişi evkenmese hayatının yaşam kaynağı hiç olmayacakmıydı. Çok saçma geliyor. Çok şükür ki inancımız var da''Şüphesiz ki Allah, Sabredenlerle Beraberdir” (Bakara,153) ayetineninanıyoruz. İnşallah en hayırlı zamanda evleniriz Nisacım amin

Kızlar 4.tur Ayetel Kürsi tamamlandı. 5.tura geçiyoruz, yeni görüp listemize katılmak isteyenler katılabilir
:nazar::KK73::KK6::KK71:

LİSTEMİZİN SON HALİ(14ŞUBAT2015)

frikadelle için 10.000 ihlas okuyoruz

10.000 ihlas suresi okunan miktar

1. Esrazambak =1000
2.redvelvetcake =250
3.huyluduygu=
4. elanur84=
5.evinamin=
6.frikadelle=2.890
7.namaria=200

Ek olarak Buyrun benim=450

OKUNAN=4.790
KALAN=5.210

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hepimiz için 313 Ayetel kürsi listemiz.
(4.TURU OKUYORUZ):21:

1. Esrazambak =183
2.redvelvetcake =
3.huyluduygu=
4. elanur84=
5.evinamin=25
6.frikadelle=
7.namaria=
8.sevimlikartanesi=
9.ikaross=
10.perigunlugu=
11.lucia28=
12.nisa1234=20
13.umutsuzcuk=10
14. LucySpecter=
15.Buyrunbenim=75

OKUNAN=313
KALAN=0

1. Esrazambak =1000
2.redvelvetcake =250
3.huyluduygu=
4. elanur84=
5.evinamin=
6.frikadelle=2.890
7.namaria=200

OKUNAN=4.790
KALAN=5.210

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hepimiz için 313 Ayetel kürsi listemiz.
(5.TURU OKUYORUZ):21:

1. Esrazambak =
2.redvelvetcake =
3.huyluduygu=
4. elanur84=
5.evinamin=
6.frikadelle=
7.namaria=
8.sevimlikartanesi=
9.ikaross=
10.perigunlugu=
11.lucia28=
12.nisa1234=
13.umutsuzcuk=
14. LucySpecter=
15.Buyrunbenim=

OKUNAN=0
KALAN=313

Kızlar sevgililer gününüz kutlu olsun gec oldu biraz ama Allah sevdiğine kavuştursun herkesi:KK68: Sevgililer gunünde sevgilisiz olmak dert degil Allah anneler gününü annesiz babalar gününü babasız geçirtmesin benım sevgilimin annesi beyin kanaması geçirdi o da onun yanındaydı kalk gel dıyemem kı kıyamam :(

Bende hic sevgililer günü kutlayamadim
Bundan sonra da kutlayamayacagim garanti..artik bundan sonraki hayatim yalniz geçecek bosuna listenizi duanizi bosa harcamayayim beni listeden silin kizlar.ben sizlere dua edicem yine

Bundan sonra da kutlayamayacagim garanti..artik bundan sonraki hayatim yalniz geçecek bosuna listenizi duanizi bosa harcamayayim beni listeden silin kizlar.ben sizlere dua edicem yine
Canım benim umutsuz olma ve dua etmeyi sakın bırakma.Benim hayatım daki en pişman olduğum şeyleri dua etmeyi biraktigimda yaşadım,o yüzden olmadı asla olmaz , öldüm bittim demek yok dua edip ümitle beklemek var.Hayırlısını iste herseyin

Canım benim umutsuz olma ve dua etmeyi sakın bırakma.Benim hayatım daki en pişman olduğum şeyleri dua etmeyi biraktigimda yaşadım,o yüzden olmadı asla olmaz , öldüm bittim demek yok dua edip ümitle beklemek var.Hayırlısını iste herseyin
Dua edicem ama bu konuda etmicem artık :(
Hep hayirlisi diye dua ettim Allahim herseyin hayirlisini versin.bu konuda hayırlısı yalniz olmammiş

Dua edicem ama bu konuda etmicem artık :KK43:
Hep hayirlisi diye dua ettim Allahim herseyin hayirlisini versin.bu konuda hayırlısı yalniz olmammiş
Canım benim bazen bende bu duyguya kapıliyorum dua ile bişey değişmeyecek diyorum. Sonra diyorum ki hayırlı olsa zaten RABBİM nasip eder . Biriyle nisanlanma aşamasına geldik nasip olmadı şimdi iyiki olmamış diyorum şukrediyorum ALLAHA iyiki olmamış diyorum. Emin ol ALLAH hayırlı olsa nasip eder .Biz istiycez gerisi Allaha kalmış .

Çevremde 18 -19 yasindakiler evleniyor nisanlaniyor. Daha şimdi kuzenimin (22 yasinda) evlenme teklifi aldığını gördüm nette.tektaş almış evlenme teklif etmiş çocuk kabul etmiş o da.ALLAH tamamına erdirsin bizlerede nasip etsin isallah ne diyelim :)

Dua edicem ama bu konuda etmicem artık :KK43:
Canim sen gene duani eksik etme tabi ki herseyin hayirlisi ama emin ol ki bazen yalnizlik mutsuz bir evlilikten kat kat daha hayirli olabiliyor. Hep herseyin hayirlisini isteyelim

Bu arada bugün sevgililer günü ömrümde hiç kutlamak nasip olmadı. ALLAH sevgiliyle kutlanacak günü değil eşimle kutlayacağım evlilik yıl dönümünü nasip etsin işallah :) (amin)
Amin canım harika dua ya eşimizle kutlamayı nasip etsin Rabbim. İnşallah seneye eşimizle ve ailemizle birlikte mutlu huzurlu oluruz.

Canım şeytanın en çok sevdiği şeylerden biri bu Allahtan ümidi kesmek:KK43:

Mevlana Der Ki;
Herşey üstüne gelip seni dayanamayacağı bir noktaya getirdiğinde,
Sakın VAZGEÇME!...
İşte orası Kaderinin Değişeceği ''Noktadır''

Belki sevgilimiz yok ama çok şükür birçok nimet var elimizde .. Bunları düşünmek lazım. Sonuçta Allah herkese eş vermek için söz vermedi ki. İş vermek için de bize söz vermedi, sağlık için de...O isterse verir isterse vermez bunun için küsmemeliyiz O na. Biz isteriz verirse sevinip, vermezse daha çok sevinmeliyiz. Demek ki hayırlısı bu..

bir sevgililer gunu daha yanliz geciyor :KK43: Insallah en kisa zamanda hayirli birileri cikarda en kisa zamanda evleniriz bizlerde arkadaslar
Ben güne takılmıyorum da canım arkadaşların eşimle şuraya bıraya gideceğim, tada facedeki sarmaş dolaş fotolar yüzündrnnhiç giresim gelmiyor, bir de hayatımın anlamları yazıyorlar kocasıyla bebeğine ya benim anlamadığım biz bekarların hayatının anlamı yok mu, yada bu kişi evkenmese hayatının yaşam kaynağı hiç olmayacakmıydı. Çok saçma geliyor. Çok şükür ki inancımız var da''Şüphesiz ki Allah, Sabredenlerle Beraberdir” (Bakara,153) ayetineninanıyoruz. İnşallah en hayırlı zamanda evleniriz Nisacım amin

bende canim, gun yuzunden degilde, dedigin seyleri yasiyorum. Sabah bir arkadasla gorsutum erkek arkadasi gelecekmis 4 saat uzakliktan onu anlatti, digerleri esleriyle neler yapacagini anlatti. En cokda su uzdu ve halada uzuyor beni. Ben nisanlimdan ayrildim surekli agliyorum arkadasim bana bir arkadasi nisanlanmis yeni cok sasirmis onu anlatiyor. Adamin kiza suprizii anlatti. Birde benim hastaligim var cocuk yapmam gerek bir an once, bunuda anlattim biliyorlar, yanimda cocuk sahibi olmanin ne kadar guzel oldugunu onu nasil mutlu ettigini anlatip duruyorlar surekli. Insanin ici yaniyor, nasil bir devirdeyiz bilmiyorum. insan sevgisi, dusuncesi yok insanlarda. kendimi dusunuyorum bende oyle yapiyormuyum diye , cocukken bile yapmazdim boyle. arkadasim vardi babasi cok kotu davranirdi onlara onlarin yaninda babam benimle ilgilenirken rahatsiz olurdum, onlar uzulur diye. Allah buyuktur, bilmiyorum ne kadar sabirli olabiliyorum, agliyorum surekli. cok guclu degilim galiba.

bende canim, gun yuzunden degilde, dedigin seyleri yasiyorum. Sabah bir arkadasla gorsutum erkek arkadasi gelecekmis 4 saat uzakliktan onu anlatti, digerleri esleriyle neler yapacagini anlatti. En cokda su uzdu ve halada uzuyor beni. Ben nisanlimdan ayrildim surekli agliyorum arkadasim bana bir arkadasi nisanlanmis yeni cok sasirmis onu anlatiyor. Adamin kiza suprizii anlatti. Birde benim hastaligim var cocuk yapmam gerek bir an once, bunuda anlattim biliyorlar, yanimda cocuk sahibi olmanin ne kadar guzel oldugunu onu nasil mutlu ettigini anlatip duruyorlar surekli. Insanin ici yaniyor, nasil bir devirdeyiz bilmiyorum. insan sevgisi, dusuncesi yok insanlarda. kendimi dusunuyorum bende oyle yapiyormuyum diye , cocukken bile yapmazdim boyle. arkadasim vardi babasi cok kotu davranirdi onlara onlarin yaninda babam benimle ilgilenirken rahatsiz olurdum, onlar uzulur diye. Allah buyuktur, bilmiyorum ne kadar sabirli olabiliyorum, agliyorum surekli. cok guclu degilim galiba.
Ah Nisacım aaahhh daha önce bir konu açmıştım ben, tam da bundan derdim vardı. Evliler bekarları anlıyor musunuz diye... Orada içimi ben de dökmüştüm, nasıl düşüncesizlik bu anlayamıyorum bende. Sarılmak istedim sana şimdi çünkü ne kadar üzüldüğümü tahmin edebiliyorum. Ama erken evlenenin çoğu anlamıyor. İş konusu örneğin işi olmayanın yanında çok konuşmam ben üzülmesin diye, bu resmen görgüsüzlük yada düşüncesizlik bence. Hepsi için demeyim günah almayayım. Sabretmemizi istiyor Rabbim, o kişileri bize imtihan diye gönderiyor canım.insanın gözüne sokuyolar. O açtığım grupta evliler de kendilerini savundu. Aslında mutluluk paylaşıyorlarmış, biraz da düşünmek lazım bekar bir kızın hayalidir gelinlik anne olmak diye, bu kadar göze sokmasınlar. Kıskanmıyor insan sadece imreniyor , benim hissettiğim duygu ise çok geç kalıyorum hissi. İnşallah hayırlı evlatlarımız olur canım hastalık diye kafaya takma, Allah isterse herşey olur

1. Esrazambak =2000
2.redvelvetcake =250
3.huyluduygu=
4. elanur84=
5.evinamin=
6.frikadelle=2.890
7.namaria=200

OKUNAN=7.790