Kızlar mesajlaşmalarınızı okuyunca vallahi içim açıldı. Ne güzel bakış açıları ya . Dua etmeye devam etmeliyiz herşey eş çoluk çocuk ev araba aile mi inşallah hepimize en güzelleri nasip olsun olan da sağlık sıhhatle devam etsin.. Ama Allah nasip etmese de eyvallah.. O istememişse başımızın üstüne.. Vardır bir hayır demek lazım gerçekten. İsyan etmemek lazım. Ettiğimiz duaları ahirette karşılığını görmek ne güzeldir. Orda zaten tüm istediklerimiz nasip olacak..mesela bir derdim var bölümünü okuyorum ara sıra da genelde eş kayınvalide elti görümce ne dertler var.. Allah hepsinin yardımcısı olsun, açşık oldum evlendim diyor sonra boşanıyor.. Tabi ki vardır hayır, hepsini ferahlatsın Rabbim. Çok üzülüyorum okudukça onları. Biz de hayırlısını isteyelim ve olmayınca bir kişiyle engeller çıkınca da bırakmasını çok ısrarcı olmamak gerektiğini bilelim. O dini filmdeki ne güzel sahneymiş. İnsana umut vaadediyor.Allahbbizi heran görüyor. Gerçek yaşama sebebimiz evlenip çoğalmak değil, iyi kul olmak. Bazen bazı şeyler kişiler saçmalayıp bizi çıldırtsa da

yapıp sabretmek lazım