- 26 Şubat 2008
- 341
- 324
- 658
- Konu Sahibi huzurolsun
- #9.161
750 Ya Mucib okudum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlar işyerinde oldugumdan ayetelkürsi okuyamadım ama 200 ya mucib okudum evde 50 ayetelkürsi okuyacağım inş.
750 Ya Mucib okudum.
ALlah razı olsun canım amin inşallah en hayırlı zamanda olsun aminKızlar hepimizin niyetine 313 fatiha okudum ALLAH'ım 313 ashabı Bedir hürmetine, 313 ehli beyt hürmetine, hz.MUHAMMED ( s.a.s.) hürmetine hayırlısıyla evlenip yuva kurmamizi nasip etsın hz.MUHAMMED (s.a.s)
"Ey ümmetim evlenin çoğalın, çünkü kıyamet gününde ben sizin çokluğunuzla övüneceğim " diye buyurmuş. ALLAH Bizlere Peygamberimizin sünnetini yerine getirmeyi nasip eylesin(AMİN)
ALlah razı olsun canım amin inşallah en hayırlı zamanda olsun aminKızlar hepimizin niyetine 313 fatiha okudum ALLAH'ım 313 ashabı Bedir hürmetine, 313 ehli beyt hürmetine, hz.MUHAMMED ( s.a.s.) hürmetine hayırlısıyla evlenip yuva kurmamizi nasip etsın hz.MUHAMMED (s.a.s)
"Ey ümmetim evlenin çoğalın, çünkü kıyamet gününde ben sizin çokluğunuzla övüneceğim " diye buyurmuş. ALLAH Bizlere Peygamberimizin sünnetini yerine getirmeyi nasip eylesin(AMİN)
50 ayetel kürsi okudum
250 Ya Mucib okudum.
kızlar ben 1000 ya mucib 10 tane ayetel kürsi alayım yarına okurum girme fırsatım olmadığında yazamıyorum kalıyor
EkliyorumMerhaba kızlar bikaç gündur giremiyorum yoğunluktan.ben regl olamadim bu ay ve hafif leke olunca da okuyamıyorum.düzelene kadar beni idare edermisiniz? El mucip 1000 tane alıyorum
kızlar ben 1000 ya mucib 10 tane ayetel kürsi alayım yarına okurum girme fırsatım olmadığında yazamıyorum kalıyor
Merhaba kızlar bikaç gündur giremiyorum yoğunluktan.ben regl olamadim bu ay ve hafif leke olunca da okuyamıyorum.düzelene kadar beni idare edermisiniz? El mucip 1000 tane alıyorum
Kızlar 55 ayetelkürsü okudum bugün
Canim surekli ayni duayi okumayacagiz, zaten bu duayi hepimize bir okuyoruz oyuzden kumbara yapmaya gerek yok, sadece su kadar okuyacagim demeden once en sonki listeye bakip hesap yapsak fazla okunmaz.Kızlar kumbara yapalım fazla okumalar için. Hem regl olan arkadaşlarınkini oradan alırız gerektiğinde