- Konu Sahibi huzurolsun
- #9.201
Sadece Ya Latif ve Yasin okuyoruz canimBen şimdilik 100 ya Latif celle celaluhu 100 ya mucib celle celaluhu alayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece Ya Latif ve Yasin okuyoruz canimBen şimdilik 100 ya Latif celle celaluhu 100 ya mucib celle celaluhu alayım
Kızlar bereketlenmiş hareketlenmiş maşallah topiğimiz çok şükür, ben de katılıyorum yeni listeye.. Eski listemiz iptal mi oldu ayetel kürsi ve el mucib??Surekli duzeltelim diye karistim ben, sende duzenle zamanin olunca canim, Surekli aktif tutalim, update edelim
hepimize toplu olark okuyacaktik ya, onu okuduk bitirdik, simdi toplu 41 Yasin ve 16641 Ya Latif okuyoruzKızlar bereketlenmiş hareketlenmiş maşallah topiğimiz çok şükür, ben de katılıyorum yeni listeye.. Eski listemiz iptal mi oldu ayetel kürsi ve el mucib??
Tamam canım başlayalım inşallahhepimize toplu olark okuyacaktik ya, onu okuduk bitirdik, simdi toplu 41 Yasin ve 16641 Ya Latif okuyoruz
Sadece Ya Latif ve Yasin okuyoruz canim
1. esrazambak =..............
2. frikadelle = .................3000
3. evinamin......................
4. Turta Yagmuru = .......
5. perigunlugu=...............
6. Namaria=.....................
7. Redvelvetcake=............
8. Serenhanim=..............
9. elanur84=...................
10. huyluduygu = ...........
11. nisa1234 = ................. 1 Yasin, 1000 Ya Latif
12.mevtul=..................2 yasın 3000 ya latıf
YASIN YA LATIF
Okunan;3 Okunan;7000
Kalan;38 Kalan :9641
Maşallah canım inş bitirirsin kolayca.Bu arada ben yaklaşık 10 gün önce salavat okumaya başladım 70.000 tane okuycam 23 nisana (regaip kandili) kadar yani öyle niyet ettim, o yüzden çok fazla katilamiyorum
Canım bu sayı okuduğun mu yoksa okumak üzere aldığın mı??3 yasin 200 ta Latif
2000 Ya latif canım okudumCanım bu sayı okuduğun mu yoksa okumak üzere aldığın mı??
Canım benim dilek için okumuyorum, Peygamberimizin şefaatine nail olmak için okuyorum.Maşallah canım inş bitirirsin kolayca.
Ne hikmeti varmış bu arada??
Çok güzel, inşallah O (sav) nun şefaatine nail oluruz hepimiz.. Bazen dünyaya dalıp gerçek sevmemiz gerekeni unutabiliyoruz.. Ben de bugün her hafta farklı bir sünneti yapmayı alışkanlık haline getirmeyi düşündüm. İnşallah uygulayabilirim.Canım benim dilek için okumuyorum, Peygamberimizin şefaatine nail olmak için okuyorum.
Beni de ekler misiniz
3 yasin 200 ta Latif
Teşekkürler canımarkadaşı eklemeyi unutmayalım listeye :))