- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi huzurolsun
- #9.301
Nisaya katılıyorum kızlar burada kımse sen az okudun cok okudun davasında degıl zaten...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanlış gördüm sanırım pardon eklenmiş ismimkızlar yeni listenize eklememişsiniz beni..son zamanlarda okuduklarımı eklemede de sorun yaşandı şimdi de listede yokum bir sorun mu var acaba?
Artık organik boyalar var şekerim dert etme. Ayrıca eminim sen kendine güvenmediğin için kendini çirkin buluyorsundur. Unutma özgüven en iyi makyajdan bile daha etkiliKızlar bugün yengem secere açtırdı oraya gittim hepimize dua ettim, hepimizin en kısa zamanda evlenmemiz için(işallah) Ama ben çok üzüldüm bugünben yaşlandım galiba saçlarım bembeyaz 30 yasindayim.hep boyayla saç maskarasıyla kamufle ediyorum
ben evlensemde ilerde eşim görecek bu beyazları
hamile kalsam saçımı da boyayamiycam herkes görecek
.güzel bir kız değilim zaten makyajla süsle yüzüme bakılacak hale geliyorum
.İşallah ALLAH bu kusurlarımı görmeyecek , görse bile beni bu halimle sevecek birini nasip eder (amin)
Canım bu arada Allah razı olsun. Hadid suresini ilk defa sayende duydum ve anlamı müthiş gerçektenHaaa aaa bu arada, dua okuyan hoca bazı şeyler söyledi.yasin süresinin son 2 ayeti dilek için okunurmuş 70 defa okumak gerekirmiş. Birde Hadid süresinin ilk (8 ayeti galiba tam hatırlamıyorum hangi ayetler olduğunu) ismi azamdır onla ne dua etseniz olur dedi .sizle paylaşayım dedim
merhaba esrazambakcım.....Kızlar iki arkadaş üstlenmişti sağolsunlar duaları ekleme işini.. Ben isimsiz liste yaptım ama isimli de ekleyebilirsiniz. Yani benimki bir fikirdi. Üstte eklediğim son hali bu arada.. Düşündüm de kimler adına okudupumuzu göremiyoruz şimdi dekimlerin aktif olduğu görünmüyor..
Canım biz hayırlı eş için dua ediyoruz Rabbim dualarımızı kabul edecek hayırlısyla ve karşına çıkan kişi seni her halinle sevecek çünkü duamız herhangi biri için değil hayırlı birisi içinKızlar bugün yengem secere açtırdı oraya gittim hepimize dua ettim, hepimizin en kısa zamanda evlenmemiz için(işallah) Ama ben çok üzüldüm bugünben yaşlandım galiba saçlarım bembeyaz 30 yasindayim.hep boyayla saç maskarasıyla kamufle ediyorum
.İşallah ALLAH bu kusurlarımı görmeyecek , görse bile beni bu halimle sevecek birini nasip eder (amin)
Canım içim gitti okuyunca yazdığını olur mu hiç o nasip kısmet Allah isterse karşındaki seni dünyanın engüzel kızı olarak görür ve evlendikten sonra o beyazlarını görünce de hep sever. Allah istesin yeter ki. Bengüzel olduğunu düşünüyorum senin hem, bak bir sürü dualar yazıyorsun sendrn öğreniyoruz burada. Öğrendiklerini bize aktatıyprsun Allah razı olsun, ne güzel tebliğ yapıyorsun bize. İçi böyle olan birinin dışı da güzeldir bence iman insanı güzelleştirir inşallah. Sadece kendine güven arkadaşımın dediği gibi organik boyalar da var artık. Birgün mankenlerin bile beyazlayacak saçları. Ve o beyazlar Allahtan geliyor, nurmuş onlarKızlar bugün yengem secere açtırdı oraya gittim hepimize dua ettim, hepimizin en kısa zamanda evlenmemiz için(işallah) Ama ben çok üzüldüm bugünben yaşlandım galiba saçlarım bembeyaz 30 yasindayim.hep boyayla saç maskarasıyla kamufle ediyorum
Lilruba canım merhabalar hoşgeldiinmerhaba esrazambakcım.....
ben bu topiğin eskilerindenim.....ve hala bekarlarından.......
tekrar katılmak istiyorum aranıza ama bizim arkadaşlar evlenmiş galiba liste bayağı değişmiş....
senin fotonu gelinlikli görünce duygulandım......evlendin mi
inşaAllah mutlu huzurlu olacağımız evlilikler nasip etsin Yaradan....
bende listeye katılabilir miyim.........
ve nasıl okuyoruz duaları......beni de bu dua halkasına alırsanız çok minnettar olacağım....herkese sevgiler...![]()
Kızlar bugün yengem secere açtırdı oraya gittim hepimize dua ettim, hepimizin en kısa zamanda evlenmemiz için(işallah) Ama ben çok üzüldüm bugünben yaşlandım galiba saçlarım bembeyaz 30 yasindayim.hep boyayla saç maskarasıyla kamufle ediyorum