• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Sayı paylaşımı yapmıyoruz herkes 313 adet Ayetel Kürsi Suresi 131 ya Fettah ya Selam cc okuyor inşaallah

1- gulbera gulbera -----
2- C cansu_tr ---- 313 sure + esma
3- denizinmavisi denizinmavisi ------ 313 sure + esma
4- mycherie mycherie -------------- 77 sure
5- mahperi hatun mahperi hatun ------------ 220 sure
6- Sealand Sealand ---- 313 sure
7- @neyisada ---- -
8- M mormenekse1234 ---
9- nutella_kavanozu nutella_kavanozu ----- 53 sure (mzrt)
10- talena talena -------
11- bal10cukk bal10cukk ----- 313 sure
12- umutlu2525 umutlu2525 --- 200 sure + esma
13- B busenebenimsenem ---- 50 sure + esma
14- Kavuncuu Kavuncuu ------

listeden çıkmak isteyen ya da listemize katılmak isteyen lütfen bildirsin.
okuyamazsanız bile lütfen bildirim yapın :)
esmaları isteyen hergün okuyabilir dularımızı listedeki bütün arkadaşlarımız adına yapıyoruz Allah razı olsun :KK66:

Duaları okurken, özellikle esmaları okurken anlamlarını biliyor musunuz kızlar? Yoksa anlamını bilmeden ezbere mi okuyorsunuz? Ben örneğin fettah'ın çok özel bir esma olduğunu biliyordum ama ne kadar da anlamlı olduğunu eksisozluk'ten okuyarak öğrendim:https://eksisozluk.com/fettah--120888

Ve biri şöyle paylaşmış, dua etmiş, çok hoşuma gitti, sizlerin de yüreğine dokunur inşallah:

bir düşün; nelerin açılmasını umuyoruz gün içinde
havalar açılsın isteriz sözgelimi; gök mavi, güneş ışıl ışıl olsun ki içimiz de açılsın. içimizde baharlar çiçek çiçek açılsın
kanatları açılsın sevinçlerimizin.
gönül bahçemizde kelebekler kanatlansın
içimize sarıp durduğumuz sancılı ukdeler açılsın; üzerimize sağır duvarlar gibi sarındığımız umarsızlık duvarlarında gedikler açılsın.
annelerin kolları yavrularına alabildiğine açılsın.
sevenlerin yolları sevdiklerine açılsın.
ardında mazlumları, masumları hayattan saklayan paslı kapılar açılsın.
darlıklarımız geniş meydanlara açılsın
dudaklarımız hep hayır için aralansın.
fettâh ismine tutunup birbirimize beyaz sayfalar açalım.
fettâh isminin gölgesinde durup dostlarımıza gönlümüzün baş köşesinde yer açalım.
fettâh isminin ışığına varıp kalp gözümüzü körleyen perdeleri açalım.
eşikte bekletmeyelim kimseyi ve kapıları açalım.
küsmeyelim kimseye ve kapıları hep aralık bırakalım.
her sözümüzü fettâh isminin sırrıyla açalım.
ya rab, sen bizi fettâh ism-i şerifini en doğru şekliyle idrak edenlerden eyle! amin.

Sayı paylaşımı yapmıyoruz herkes 313 adet Ayetel Kürsi Suresi 131 ya Fettah ya Selam cc okuyor inşaallah

1- gulbera gulbera -----
7- @neyisada ---- -
8- M mormenekse1234 ---
13- B busenebenimsenem ---- 100 sure + esma

esmaları isteyen hergün okuyabilir dularımızı listedeki bütün arkadaşlarımız adına yapıyoruz Allah razı olsun :KK66:

Sen ne zamandır bu gruptasın peki gulbera?

Belki de kısmetini bulan arkadaşlar bi heyecanla buraya haber vermeyi unutmuştur? :KK17: Ben Allah'ın izniyle hemen haber vereceğim inşallah, söz veriyorum. :KK71:

Bir şey soracağım, bugüne kadar listeden çıkan, yani kısmetlerini bulan arkadaşlarımız oldu mu? :KK49:

Gruba yeni geldiğim için bilgim yok da :eek:
Eylul ayinda bu listedeydim bi aydan fazla okuduk ettik .. Ben o dönem büyük bi kazik yemistim 3 senelik uzatmali sevgilimden bnde dua topiklerine onu unutmak hayırlı bi kismetin gelmesi için dua ettim. Sonra yanıbaşında olan insanı fark ettim :) 9 senelik lise arkadaşım sirdasim bana destek oldu sonra namaza basladi cok degisti birden hayallerindeki insana dönüştü. Bu dualar sayesinde 3 aydir çıkıyoruz kpss hazırlanıyor işi olmasini bekliyoruz hemen resmiyete dokecez de :) bu dua topigine o yüzden elimden geldigince destek olmak icin her firsatta katılıyorum hepimize Rabbim gönlümüze göre olani versin ve hayatimdaki insani da birbirimize hayırlı etsin diye dua ediyorum ;)

Sen ne zamandır bu gruptasın peki gulbera?

Belki de kısmetini bulan arkadaşlar bi heyecanla buraya haber vermeyi unutmuştur? :KK17: Ben Allah'ın izniyle hemen haber vereceğim inşallah, söz veriyorum. :KK71:
olabilir canım listeye katılanlar değişiyor cunku belkide su an evlilik hazırlıgı yapanlar vardır. herkesten güzel haberler bekliyoruz ;)

Eylul ayinda bu listedeydim bi aydan fazla okuduk ettik .. Ben o dönem büyük bi kazik yemistim 3 senelik uzatmali sevgilimden bnde dua topiklerine onu unutmak hayırlı bi kismetin gelmesi için dua ettim. Sonra yanıbaşında olan insanı fark ettim :) 9 senelik lise arkadaşım sirdasim bana destek oldu sonra namaza basladi cok degisti birden hayallerindeki insana dönüştü. Bu dualar sayesinde 3 aydir çıkıyoruz kpss hazırlanıyor işi olmasini bekliyoruz hemen resmiyete dokecez de :) bu dua topigine o yüzden elimden geldigince destek olmak icin her firsatta katılıyorum hepimize Rabbim gönlümüze göre olani versin ve hayatimdaki insani da birbirimize hayırlı etsin diye dua ediyorum :KK66:

Ayyy, yazın içime su serpti, Allah mesut etsin sizi <3 Listede olduğun için ben de senin için dua ediyorum canım.

bu bile ne kadar güzel bir müjde. dua eden herkesten Rabbim razı olsun :KK16:
FB_IMG_1454312187268.webp

Ayyy, yazın içime su serpti, Allah mesut etsin sizi <3 Listede olduğun için ben de senin için dua ediyorum canım.
Amin kuzum insallah Rabbim hepimize nasıp etsin güzel helalinden yuvalar. Bebeklerimizi cekistirecegimiz günleri gostersin..

Ya vedud esmasina cok inanarak oku. Yanıbaşındaki insanin seni fark etmesini sağlıyor bizzat sahit oldum. Hep hayirlisini isteyin bende o imzayi atana kadar gitmiş sayilmam :)) bnde dualara devammmm

Amin kuzum insallah Rabbim hepimize nasıp etsin güzel helalinden yuvalar. Bebeklerimizi cekistirecegimiz günleri gostersin..

Ya vedud esmasina cok inanarak oku. Yanıbaşındaki insanin seni fark etmesini sağlıyor bizzat sahit oldum. Hep hayirlisini isteyin bende o imzayi atana kadar gitmiş sayilmam :)) bnde dualara devammmm

Ben de okuyorum Ya Vedud'u, hatta Ya Halik-u Ya Vedud olarak çekiyorum Allah kabul etsin.
Bir de buradaki esmalar var tabii :)

Kün feyekün :KK200:

İmzayı attıktan sonra da "mutlu evlilik devamı" başlıklı bir konu açar, orada da farklı dualarla zikre devam ederiz. :KK49:

Ben de okuyorum Ya Vedud'u, hatta Ya Halik-u Ya Vedud olarak çekiyorum Allah kabul etsin.
Bir de buradaki esmalar var tabii :)

Kün feyekün :KK200:

İmzayı attıktan sonra da "mutlu evlilik devamı" başlıklı bir konu açar, orada da farklı dualarla zikre devam ederiz. :KK49:
Haha cok iyi fikir :) evli mutlu çocuklu ;)

diğer konudan buraya bakmamı söylemişsin.
burada yazdığın duâların hepsini okuyorum.telefonuma bunun için zikirmatik bile yükledim.sayıları karıştırmamak adına. Allah'a sığındık.Allah hepimizin duâ'larını kabul etsin...

1- gulbera gulbera -----313 sure + esma
7- @neyisada ---- -
8- M mormenekse1234 ---
13- B busenebenimsenem ---- 100 sure + esma

Back
X