• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

mycherie, inşallah gönlündekini hayırlı kılar Rabbim.

cansu_tr, Allah mutlu etsin şimdiden. Hep merak ediyordum listedeki diğer arkadaşlar ne alemde diye.
aslında bende merak ediyordum ama hiç soramadım zaten bi gelişme olduğunda buraya yazılıyor okuyoruz Rabbim herkesin yolunu hayırlı eşlerle birleştirsin inşallah

Ben surelerimi tamamlamak üzereyim, esmalarıma devam ediyorum, her seferinde de isimlerinizi zikrediyorum. Allah kabul etsin inşallah. :KK200:

aslında bende merak ediyordum ama hiç soramadım zaten bi gelişme olduğunda buraya yazılıyor okuyoruz Rabbim herkesin yolunu hayırlı eşlerle birleştirsin inşallah
Allah razi olsun ikinizdende. insallah guzel hayirli huzurlu mutlu olabilecegimiz esler cikarir karsimiza Rabbim

toplamda 112 ayetel kursi oldu benim Allah kabul etsin esmalarimida her aksam okuyorum. INSALLAH HAYIRLI ESLERIMIZ OLUR HEPIMIZINDE

Sayı paylaşımı yapmıyoruz herkes 313 adet Ayetel Kürsi Suresi 131 ya Fettah ya Selam cc okuyor inşaallah

1- gulbera gulbera -----313 sure + esma
2- C cansu_tr ---- 313 sure + esma
3- denizinmavisi denizinmavisi ------ 313 sure + esma
4- mycherie mycherie -------------- 112 sure + esma
5- @-Mahperi- ------------ 260 sure
6- Sealand Sealand ---- 313 sure
7- @neyisada ---- - 160 sure (mzrt)
8- M mormenekse1234 ---
9- nutella_kavanozu nutella_kavanozu ----- 53 sure (mzrt)
10- talena talena ------- 131 sure + esma
11- bal10cukk bal10cukk ----- 313 sure + esma
12- umutlu2525 umutlu2525 --- 200 sure + esma (mzrt)
13- B busenebenimsenem ---- 213 sure + esma
14- Kavuncuu Kavuncuu ------ 210 sure + esma

listeden çıkmak isteyen ya da listemize katılmak isteyen lütfen bildirsin.
okuyamazsanız bile lütfen bildirim yapın :)
esmaları isteyen hergün okuyabilir dularımızı listedeki bütün arkadaşlarımız adına yapıyoruz Allah razı olsun :KK66:

gulbera +25 diyelim :KK22::KK22::KK22:

bal10cukk, birilerine bilgisayar üzerinden de pozitif gelebiliyorsam ne mutlu! :KK19: Ben de hayatımdaki gelişmeleri inan çok merak ediyorum. Dua ederken sevdiğime hayırlısıyla kavuşabilmem için eder misin? Bir sevdiğim var. İnşallah dönüşü muhteşem olur. :KK200::anneadayı::nazar:
İnşallah kuzum bnm hayırlı hayırlı gelsin.kapina çiçeklerle çikolatalarla :KK55:

Iyi aksamlar kizlar acaba bende gruba katilabilirmiyim diyecektim
katılabilirisin tabikide hg :)
listedeki bütün arkadaşlarımızın niyetine okuyoruz canım 313 Ayetel kürsi 131 Ya Selam Ya Fettah okuyoruz esmaların 21 gün ya da 41 gün okunması tavsiye ediliyor okuyabilirsin o şekilde oku okuyamam diyorsan en azından 1 kerede olsa listedeki arkadaşlarımızın niyetine okuyoruz :)
tamam dersen listeye eklerim

hayırlı sabahlaar hanımlarrr ;)
kızlar ne durumdasınız liste bu hafta biter mi en geç pazartesi yeni listeye başlasak diyorum

Ama ben şöyle yapıyorum, benden sonra eklenen isimleri de dahil ediyorum dualarımı okurken. Bizim de olmamız güzel olmaz mı? Belki yeni gelen bir arkadaşın ettiği dua daha tesirli olacaktır? Ay bilemedim. Dua konusunda pek bir kıskanç oluyorum. :KK22: Siz nasıl uygun görürseniz. Kimsenin hakkını da yemek istemem neticede.

Back
X