• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

kızlar pazartesiye kadar sureleri bitirebilirseniz yeni listeye geçeriz bitmezse de bi kaç gun daha bekleriz mazeretliler yeni katılanlar var cunku. siz arada durumunuzdan haberdar ederseniz iyi olur :KK66:
Gülberracım pazartesiye kadar bitirir haber veririm insallah kusura bakma musafir vardida okuyamadim bende

Kızlar ben 313 ayetel kursimi içinde bulunduğum ilişkinin hayirla sonlanmasi için okuyordum. Bugün ayrıldık ve beni okudu sayabilirsiniz bu yüzden. Hayırlı eş için baştan okumaya başlayacağım inşallah
gulbera gulbera Bende 3 gun onc ayrıldım daha dogrusu terkedildim hemde aldatıldım gibi 3 sene bir mesajla bitti Benim icim nasıl yanıyorsa Allahım onunkini beter yakaın :(

C cansu_tr Donusunboylemiolacakti Donusunboylemiolacakti amin kızlar size de rabbim hayırlı eişer nasip etsin inşallah. hepimize...

Çok özür dilerim arkadaşım. Ben baştan yanlış anlamışım. Sandım ki ilişkinizin sonlanması için dua ettin. Kusura bakma. Sen hayırlısı ne ise o olsun diye dua etmişsin. Gerçi belki bazen ayrılık sonrası birleşmeler de daha hayırlı olabiliyor. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

gulbera gulbera Bende 3 gun onc ayrıldım daha dogrusu terkedildim hemde aldatıldım gibi 3 sene bir mesajla bitti Benim icim nasıl yanıyorsa Allahım onunkini beter yakaın :KK43:

Canım, Ya Sabır. Hep bunu çek.
Ve lütfen ah etme. Ah gerçekten sadece sana döner.
Ya Sabır esması ile belki güç bulursun. Ya Fettah da faydalı olacaktır inşallah.

Çok özür dilerim arkadaşım. Ben baştan yanlış anlamışım. Sandım ki ilişkinizin sonlanması için dua ettin. Kusura bakma. Sen hayırlısı ne ise o olsun diye dua etmişsin. Gerçi belki bazen ayrılık sonrası birleşmeler de daha hayırlı olabiliyor. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

Barışmayı düşünmüyorum çünkü ben ilgisizlikten bitirdim. Değişeceğini sanmıyorum hiçbir zaman . Bizim için ayrılık hayırlı ise öyle olsun diye dua etmiştim. İnşallah hayırlısı budur

Kavuncuu Kavuncuu Rabbim sabır versin ayrılık acısı çok zor. Geçen sene bu zamanlarda kivraniyordum ben de bu muzdaripten

Kavuncuu Kavuncuu Rabbim sabır versin ayrılık acısı çok zor. Geçen sene bu zamanlarda kivraniyordum ben de bu muzdaripten
Aynen ve kimse anlamıyor seni aglama gecer vs suan icim bunu kabul etmiyor Allahım tez zamanda atlatmamı saglasın lütfen benim icin dua edin güclü bir insan degilim cunku asırı duygusalım /((

Aynen ve kimse anlamıyor seni aglama gecer vs suan icim bunu kabul etmiyor Allahım tez zamanda atlatmamı saglasın lütfen benim icin dua edin güclü bir insan degilim cunku asırı duygusalım /((

Canım zaman ve namaz öyle ıyi geliyor ki bu aciya. Geçen sene bu zamanlar çok asiktim ama şimdi onun aşkından eser kalmadı. 6ay sürdü aşkım sonra gecti birileri ile tanisinca. Hatta yeniden sevdim birini onunla da olmadı işte. Ama Allahtan erken anladım uygun olmadığımızı da baglanmadan bitirebildim. Yaşın kaç bu arada?

ne yap biliyor musun ben öyle yapardım ayrıldığımızda. al abdestini kıl namazını secdedeyken dök içini bol bol dua et ben kaç gece ıslattım öyle seccadeyi içim yanıyordu ve kimse derdimi anlamıyordu bizim durum biraz farklıydı biz severek ağlaya ağlaya ayrılmıştık birbirimizden Rabbim hayırlısını ver ondan ayrılmam hayırlıysa içimi soğut ferahlat eğer sonum onunla hayırlıysa bu acıyı bitir bizi kavuştur derdim çok şükür çok sıkıntılar atlattım çok kavgalar ettim hem ailesiyle hem onunla hem kendimle Rabbime bin şükür o kadar sorundan sonra şuanda nişanlıyım . ama duygusal değilimdir fazla çalıştığım kişiler dışında herkes bu kız ayrılığı ne çabuk kabullendi derdi bide biz aynı yerde çalışıyorduk o daha kötüydü :(

Back
X