• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

kızlar toplamda 21 tane Taha suresı okuyoruz ceres87 ceres87 arkadasımız tek basına 21 tane okumuş saolsun ceres dışında biz toplam 21 tane okuyalım artık yani toplamda listede 42 tane okunmuş olsun ceres vesilesiyle fazla nasiplenicez bu listede ;)

gulbera gulbera hayırlı cumalar canım ben bu esmayı her gün çekiyorum ama yazmıyorum süreyi de hafta içinde okuyamadım haftasonu inşallah bilgin olsun canımmmm

hayırlı cumalar hanımlar. arkadaşlar esmaları tamamladıktan sonra haber versenızde olur 100 tane okudum 200 okudum diye bildirmenize gerek yok ne zaman tamamlarsanız o zaman bildirin ;)
sureyide önümüzdeki hafta bitirelim inşallah bu arada sureyi 1 den fazla okuyacaklar lütfen bildirsin sayımız eksik kalacak yoksa

YENİ LİSTE BAŞLIYOR KATILMAK İSTEYENLER BUYURSUN :KK31:

1- gulbera gulbera --------- 2 sure +esma
2- C cansu_tr -------
3- denizinmavisi denizinmavisi ------
4- @-Mahperi- ------------
5- Sealand Sealand ------------
6- @neyisada ---------
7- mycherie mycherie --------------
8- nutella_kavanozu nutella_kavanozu ----- 1 sure + esma
9- @EvvelAhir ------
10- C Camille_claudel ----
11- ceres87 ceres87 ------- 21 sure +esma
12- @-Mahperi-
13- Mathildamae Mathildamae ----
14- D dersoy -----
15- ebruli-- ebruli-- ------ 1 sure
16- A _ayse_80 ---- 1 sure + esma

toplam 5 sure + 21 sure

( 16 tane eksiğimiz var 1 den fazla okuyabilirseniz okuyun hanımlar )

TOPLAMDA 21 ADET TAHA SURESİ

YA FETTAH ( 489 ) + YA BAİS ( 573 ) = 1062 ADET ESMA
( Ya Fettah Ya Bais, Ya Fettah Ya Bais şeklinde toplam 1062 okunacak)

amin canım Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin ama artık ben ümidimi yitirdim kendimi mutsuz hissediyorum
aminn canımm inşaallah tez zamanda. öyle düşünme canım ya Rabbim niyetimizi biliyor elimizden gelenide yapıyoruz inan çoğumuz aynı seyleri yasıyoruz gercekten zor ınsan bazen herseyden vazgeciyor ama nasipten ötesi olmuyor umudunu sakın kaybetme Rabbimin izniyle her sey güzel olacak demekki daha vaktı var bende cok ıstıyorum o vakıt cabuk gelsın ;)

aminn canımm inşaallah tez zamanda. öyle düşünme canım ya Rabbim niyetimizi biliyor elimizden gelenide yapıyoruz inan çoğumuz aynı seyleri yasıyoruz gercekten zor ınsan bazen herseyden vazgeciyor ama nasipten ötesi olmuyor umudunu sakın kaybetme Rabbimin izniyle her sey güzel olacak demekki daha vaktı var bende cok ıstıyorum o vakıt cabuk gelsın :KK66:
İNŞALLAH CANIMMMM İNŞALLAH

çok şükür elhamdülillah taha süresini de bitirdim esmayı hergün okuyorum zaten rabbim hepimize hayırlı yuva hayırlı evlat nasip etsin amin inşallah

YENİ LİSTE BAŞLIYOR KATILMAK İSTEYENLER BUYURSUN :KK31:

1- gulbera gulbera --------- 2 sure +esma
2- C cansu_tr ------- 1 sure + esma
3- denizinmavisi denizinmavisi ------
4- @-Mahperi- ------------
5- Sealand Sealand ------------
6- @neyisada ---------
7- mycherie mycherie --------------
8- nutella_kavanozu nutella_kavanozu ----- 1 sure + esma
9- @EvvelAhir ------
10- C Camille_claudel ----
11- ceres87 ceres87 ------- 21 sure +esma
12- @-Mahperi-
13- Mathildamae Mathildamae ----
14- D dersoy -----
15- ebruli-- ebruli-- ------ 1 sure
16- A _ayse_80 ---- 1 sure + esma
17- Cakmamarliyn Cakmamarliyn ----

toplam 6 sure + 21 sure

( 15 tane eksiğimiz var 1 den fazla okuyabilirseniz okuyun hanımlar )

TOPLAMDA 21 ADET TAHA SURESİ

YA FETTAH ( 489 ) + YA BAİS ( 573 ) = 1062 ADET ESMA
( Ya Fettah Ya Bais, Ya Fettah Ya Bais şeklinde toplam 1062 okunacak)

Back
X