- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi huzurolsun
- #13.341
duamız hayırlı olsun inşallah
5 tane okudum şimdilik
Rabbim kabul etsin gelip haber vermeyi unutmuşum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MerhabaYENİ LİSTE BAŞLIYOR KATILMAK İSTEYENLER BUYURSUN
1-gulbera --------- 2 sure +esma
2- C cansu_tr ------- 1 sure + esma
3-denizinmavisi ------ 1 sure + esma
4-mahperi hatun ------------ 5 sure
5-Sealand ------------
6- @neyisada ---------
7-mycherie --------------
8-nutella_kavanozu ----- 1 sure + esma
9- @EvvelAhir ------
10- C Camille_claudel ----
11-ceres87 ------- 21 sure +esma
12-Mathildamae ---- 1 sure + esma
13- D dersoy -----
14-ebruli-- ------ 1 sure + esma
15- A _ayse_80 ---- 1 sure + esma
16-Cakmamarliyn ---- 1 sure + esma
toplam 14 sure + 21 sure
(7 tane eksiğimiz var 1 den fazla okuyabilirseniz okuyun hanımlar )
TOPLAMDA 21 ADET TAHA SURESİ
YA FETTAH ( 489 ) + YA BAİS ( 573 ) = 1062 ADET ESMA
( Ya Fettah Ya Bais, Ya Fettah Ya Bais şeklinde toplam 1062 okunacak)
yarısını okumuşşsun canım zaten kalanıda okursun inşaallah okuyamazsan kalan kısmını bız okuruz skıntı olmazBen bildiri yapmadim cunku taha suresini daha yarisini okuyabildim. Nedense bu aralar dualarimi yetistiremiyorum cok uzuluyorum bu duruma. Insallah bi sure verebilirim.
olur canım asıl önemli olan içten samimi okumak sayılara cok takılmıyoruz2 tane sure okudum Rabbim kabul etsin
gulbera esmayı bir kere okusam olur mu? çok duam var bana biraz ağır gelecek onu birden fazla okuyacağımı sanmıyorum 1 kez hepimizin niyetine okusam olur değil mi
![]()
tabikide katılabilirsin hg ekliyorum ismini sureyi okuyunca tekrar bildirim yaparsınMerhaba
Ben de katilmak istiyorum
1 Sura 1 Esma istiyorum eger kabul ederseniz
canım senın sure toplamda 7 tane oldu degıl mı2 tane sure okudum Rabbim kabul etsin
gulbera esmayı bir kere okusam olur mu? çok duam var bana biraz ağır gelecek onu birden fazla okuyacağımı sanmıyorum 1 kez hepimizin niyetine okusam olur değil mi
![]()
hg:) hiç bulaşmamak lazım sanırım o tarz şeylere Rabbim derdimizi de dermanımızıda bilir elbet bize düşen dua ve sabırmerhaba kızlar bende bu topiğe yeni geldim fal topiğinden artık kendime hakim olamadığım için derdime çare oluckmış gibi hergün falcıya gitmeye başladım inanacım çok şükür sonsuz herşey rabbimden benide aranıza alın benim içinde sizin içinde dua edelim
her şerde bir hayır vardır hakkında hayırlısı neyse Rabbim onu nasip etsin üzülmemek elde degil elbet ama bol bol dua et inşaallahekleyin ve ne yapıcagımıda söyleyin lütfen benim içinde dua edin nişanlım beni biraktı gitti tam evlenicekken