• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

tamam allahın izniyle bu akşam okur yazarım lütfen dualarınızdan beni eksik etmeyin benim durumum gerçekten çok kötü

tamam allahın izniyle bu akşam okur yazarım lütfen dualarınızdan beni eksik etmeyin benim durumum gerçekten çok kötü
Rabbim kolaylaştırsın belliki bir imtihandan geçiyorsun sabret ve bol bol dua et bizlerde edelim inşaallah kolay degıl elbet yasayan bilir ama sakın dua etmekten vazgecme bol bol inşirah suresi de oku rahatlarsın inşaallah

YENİ LİSTE BAŞLIYOR KATILMAK İSTEYENLER BUYURSUN :KK31:

1- gulbera gulbera --------- 2 sure +esma
2- C cansu_tr ------- 1 sure + esma
3- denizinmavisi denizinmavisi ------ 1 sure + esma
4- mahperi hatun mahperi hatun ------------ 9 sure
5- Sealand Sealand ------------
6- @neyisada ---------
7- mycherie mycherie --------------
8- nutella_kavanozu nutella_kavanozu ----- 1 sure + esma
9- @EvvelAhir ------
10- C Camille_claudel ----
11- ceres87 ceres87 ------- 21 sure +esma
12- Mathildamae Mathildamae ---- 1 sure + esma
13- D dersoy -----
14- ebruli-- ebruli-- ------ 1 sure + esma
15- A _ayse_80 ---- 1 sure + esma
16- Cakmamarliyn Cakmamarliyn ---- 1 sure + esma
17- @MrsEternal217 -----
18- tom_tim235 tom_tim235 --------

toplam 18 sure + 21 sure

TOPLAMDA 21 ADET TAHA SURESİ

YA FETTAH ( 489 ) + YA BAİS ( 573 ) = 1062 ADET ESMA

Merhaba sorup sormamakda tereddüt ettim ama merakımı yenemedim kusurabakmayın lütfen , çok kötü olan şey nedir detay vermeden biraz anlatabilmeniz mümkün mü acaba ? Ben ölüm ve saglıgın bozulması dışında çok üzülmemek gerek diye düşünüyorum başımıza gelen veya gelecek duygusal durumlara, bu anlamda istediğimiz birşey olmuyorsa da Allah istemediği içindir diye düşünüyorum. Bilmiyorum belki de yanlış düşünüyorum :)

Bu seferki duamızdan sanki bolluk bereket akıyor, maşallah size kızlar:) Sabrımızın sonu selamete çıkacak ben inanıyorum. Allah hepinizin gönlüne göre versin. Okuyanlardan Allah razı olsun.

Merhaba gulbera gulbera ben esmaları bitirdim cnm taha yı da zaten okumustum :KK39:birde birsey sormak istiyorum bir sonrakilerde baska esmalarıda okuruz degilmi cok yaralı oldu da ezberleme ve anlamlarını ögrenme açısından :KK68:

Merhaba gulbera gulbera ben esmaları bitirdim cnm taha yı da zaten okumustum :KK39:birde birsey sormak istiyorum bir sonrakilerde baska esmalarıda okuruz degilmi cok yaralı oldu da ezberleme ve anlamlarını ögrenme açısından :KK68:
Allah kabul etsın kuzum. okuruz canım inşaallah her listede esma okuyoruz genelde ;)

Bu seferki duamızdan sanki bolluk bereket akıyor, maşallah size kızlar:) Sabrımızın sonu selamete çıkacak ben inanıyorum. Allah hepinizin gönlüne göre versin. Okuyanlardan Allah razı olsun.
aynen canım ya maşallah bize :KK68: Rabbim en güzelini en hayırlısını nasip etsin tez zamanda aminler boşa değil ;)

YENİ LİSTE BAŞLIYOR KATILMAK İSTEYENLER BUYURSUN :KK31:

1- gulbera gulbera --------- 2 sure +esma
2- C cansu_tr ------- 1 sure + esma
3- denizinmavisi denizinmavisi ------ 1 sure + esma
4- mahperi hatun mahperi hatun ------------ 9 sure
5- Sealand Sealand ------------
6- @neyisada ---------
7- mycherie mycherie --------------
8- nutella_kavanozu nutella_kavanozu ----- 1 sure + esma
9- @EvvelAhir ------
10- C Camille_claudel ----
11- ceres87 ceres87 ------- 21 sure +esma
12- Mathildamae Mathildamae ---- 1 sure + esma
13- D dersoy -----
14- ebruli-- ebruli-- ------ 1 sure + esma
15- A _ayse_80 ---- 1 sure + esma
16- Cakmamarliyn Cakmamarliyn ---- 1 sure + esma
17- @MrsEternal217 -----
18- tom_tim235 tom_tim235 --------
19- A -Alisa- ------

toplam 18 sure + 21 sure

TOPLAMDA 21 ADET TAHA SURESİ

YA FETTAH ( 489 ) + YA BAİS ( 573 ) = 1062 ADET ESMA

maşallah listemiz çoğaldı ne güzel :KK36: vakti olan fırsatım var diyen 1 tane sure bana yetmediii ki diyen okumaya devam edebilirrr :KK73:

Back
X