• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Kizlar hayirli cumalarimiz olsun. Bana kuzenim dedi ki namazlardan sonra Rabbena duasini okuyan hayirli evlilik yaparmis. Bol bol okuyalim insallah hatta topluca okuyabiliriz de.

Rabbenâ âtinâ fid'dünyâ haseneten
ve fil'âhireti haseneten ve gınâ azâbennâr.
Birahmetike yâ Erhamerrahimîn.
Anlamı
Allah'ım! Bize dünyada iyilik ve güzellik, ahirette
de iyilik, güzellik ver. Bizi ateş azabından koru. Ey Rabb'im,
merhamet edenlerin merhamet edicisi, bize rahmetinle
muamele eyle.

isterseniz bu seferlik Furkan suresi 74'ü okuyalim bir dahakine ayetel kursi okuyalim. Bu güzel günleri kaçırmayalım.
bence hepsini beraber yapalım mesela günlük 33 tane Rabbena okuyalım, 33 tane Furkan süresinin 74. ayetini okuyalım, 33 tane ayetelkürsi okuyalım . Bence kendim dedim diye demiyorum bu fikir güzel bütün dualarda sebeplenmiş oluruz bitanede esma ekleriz oh maşallah gulbera gulbera ne dersin

bence hepsini beraber yapalım mesela günlük 33 tane Rabbena okuyalım, 33 tane Furkan süresinin 74. ayetini okuyalım, 33 tane ayetelkürsi okuyalım . Bence kendim dedim diye demiyorum bu fikir güzel bütün dualarda sebeplenmiş oluruz bitanede esma ekleriz oh maşallah gulbera gulbera ne dersin
olur bencede hemde gayet güzel olur canım herkesin gönlü olsun hem ;) pazartesi başlayalım okumaya hafta sonu iiyice dinlenin haftaya cok dualı başlıyacaz inşaallah ;)

YENİ LİSTE BAŞLIYOR KATILMAK İSTEYENLER BİLDİRSİN LÜTFENN
1- gulbera gulbera
2- C cansu_tr
3- guiding1 guiding1 (arkadaşımız evli eşi ile arasındaki sevgi bağları artması için niyetlenip okuyoruz )
4- neyiseda neyiseda
5- denizinmavisi denizinmavisi
6- ceres87 ceres87
7- mycherie mycherie
8- ebruli-- ebruli--
9- Benvebendeniz Benvebendeniz
10- Sealand Sealand
11- A _ayse_80
12- Nara87 Nara87

(33 defa)Rabbenâ âtinâ fid'dünyâ hasenetenve fil'âhireti haseneten ve gınâ azâbennâr. Birahmetike yâ Erhamerrahimîn.

Anlamı

Allah'ım! Bize dünyada iyilik ve güzellik, ahirettede iyilik, güzellik ver. Bizi ateş azabından koru. Ey Rabb'im,
merhamet edenlerin merhamet edicisi, bize rahmetinle muamele eyle.

(33 defa)Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen)." Furkan suresi 74.ayet

Ve onlar: “Rabbimiz, eşlerimizden ve zürriyyetimizden bize göz aydınlığı bağışla ve bizi muttakilere (takva sahiplerine) imam kıl.” derler.

33 defa Ayetel Kürsi

1- gulbera gulbera
2- C cansu_tr
3- guiding1 guiding1 (arkadaşımız evli eşi ile arasındaki sevgi bağları artması için niyetlenip okuyoruz )
4- neyiseda neyiseda
6- ceres87 ceres87
7- mycherie mycherie
8- ebruli-- ebruli--
10- Sealand Sealand
11- A _ayse_80
12- Nara87 Nara87

(33 defa)Rabbenâ âtinâ fid'dünyâ hasenetenve fil'âhireti haseneten ve gınâ azâbennâr. Birahmetike yâ Erhamerrahimîn.

Anlamı

Allah'ım! Bize dünyada iyilik ve güzellik, ahirettede iyilik, güzellik ver. Bizi ateş azabından koru. Ey Rabb'im,

(33 defa)Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen)." Furkan suresi 74.ayet

Ve onlar: “Rabbimiz, eşlerimizden ve zürriyyetimizden bize göz aydınlığı bağışla ve bizi muttakilere (takva sahiplerine) imam kıl.” derler.

33 defa Ayetel Kürsi

Esma okumak isteyen arkadaşlar Ya Fettah Ya Vedud esmasını okusun zorunlu değil hepsi çok gelir diyebilirsiniz. liste dışındada bu esmaları bol bol okuyun hanımlar okuduğum kaynakların çoğunda bu esmalar tavsiye ediliyor. sayı vermiyorum okuyabildiğiniz kadar bol bol okuyun ;)

arkadaşlar okuma şeklimiz nasıl olsun herkes içn ayrı ayrı mı okuyalım yoksa liste geneline mi okuyalm yine
kaç gün kaç defa okumak istersniz

1- gulbera gulbera
2- C cansu_tr
4- neyiseda neyiseda
6- ceres87 ceres87
7- mycherie mycherie
8- ebruli-- ebruli--
10- Sealand Sealand
11- A _ayse_80
12- Nara87 Nara87

Anlamı

33 defa Ayetel Kürsi

Esma okumak isteyen arkadaşlar Ya Fettah Ya Vedud esmasını okusun zorunlu değil hepsi çok gelir diyebilirsiniz. liste dışındada bu esmaları bol bol okuyun hanımlar okuduğum kaynakların çoğunda bu esmalar tavsiye ediliyor. sayı vermiyorum okuyabildiğiniz kadar bol bol okuyun:KK66:

arkadaşlar bu listede herkese ayrı ayrı okumayı düşünüyoruz okuyamam diyen olursa bildirim yapsın
ayrıca lütfen bildirimlerinizi okuyun okumayın düzenli yapın :KK31:

okumaya başlayabilirsiniz o zaman hanımlar hergün 1 kişiye diye bi sart yok isterseniz butun listeyi 1 günde okuyun ;)
rabbim kabul ettiği dualardan eylesin inşallah

okumaya başlayabilirsiniz o zaman hanımlar hergün 1 kişiye diye bi sart yok isterseniz butun listeyi 1 günde okuyun :KK66:
rabbim kabul ettiği dualardan eylesin inşallah

Canim bence her gün bir kişi olsun. Mesela bugün sadece sana dua edelim. Hatta ve hatta herkes kısaca duasını yazsın o duayı okuyalım olmaz mı. Bu topikin eski üyeleri öyle yapıyordu ve güzel oluyordu. Hemen Duani yaz canim :)

Bütün duaları 33er kez okudum, 100 tanede Ya Fettah Ya Vedüd esmasını okudum gulbera gulbera Rabbim kabul etsin inşaallah hayırlı eş hayırlı evlilik nasip etsin

İsimlerimizle dua etsek de güzel olur sanki. İsteyen bildirsin bence, benim adım Selin, bana okurken ismimle hayırlı eş için dua ederseniz mutlu olurum canlarım:KK25:

Benim ismim de gulnar. Ben de her gun bir kisiye okunmanin tarafdariyin. Kizlar ben adet idim. Bu gun bitdi. Yarindan okumalara basliyacam

Back
X