- Konu Sahibi huzurolsun
- #13.681

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bu konuda farklı söylemler var okunur diyenler var evet ben içime sinmediği için okumuyorum mazeretliyken siz bilirsinizkızlar mazaretliyken de okuyamaz mıyız?
dua amacıyla okunur diye biliyorum ben.
dün hastalandım da yine bi araştırayım tekrarcanım bu konuda farklı söylemler var okunur diyenler var evet ben içime sinmediği için okumuyorum mazeretliyken siz bilirsiniz
kızlar ya bu arada sizleri çok merak ediyorum valla. sizde de bu merak var mı :)
kusura bakma cnm ilk 5 kişi için okudum
Ediyorum ben de canım, gerçek hayatta neler yapıyorsunuz, karakterleriniz, fiziksel durumunuz,mesleğiniz...bunlar merak konusu:) Ben anlatırım normalde kendimi de deşifre olmaktan korkuyorum, tanıdık filan görür mörür diyeSeni az buçuk hatırlıyorum, ney üflüyordun değil mi, maşallah sana çok zormuş onu çalmak, helal olsun sana valla
![]()
Hımm kendini iyi hissettirmiyorsa bırakman iyi olmuş. Grup kurmaya gelince bilemedim ama olabilir aslında, gerçi herkes birbirini tam olarak tanımıyor ama bir sıkıntı yaşamayız sanırım. Diğer arkadaşlar da bu konuda fikrini beyan etsinler bakalımUfluyordum ama artık uflemiyorum canımbıraktığıma üzülüyorum aslında ama bana ağır geldi biraz parça çalışması. Hem de kötü anıları var. Neyse. . Buradan olmaz ama diyorum ki watsaptan grup yapsak kendimize. Nasıl olur :)
canım listedeki herkes için tek tek okuyoruz yani 1. sıradaki için 33 er defa bütün dualarKızlar Günaydın
Canin brn tüm duaları herkes için birer okudum
Allah kabul etsin
Canim listedeki herkese teker teker 33 defa okudum ve okuyacağım inşallahcanım listedeki herkes için tek tek okuyoruz yani 1. sıradaki için 33 er defa bütün dualar
2. sıradaki için 33 er defa bu şekilde devam ediyor böyle mi okudun