• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

100 Bismillahirrahmanirrahim
100 Estağfirullah el azim
100 La ilahe illallah
100 Allahumme ya mufettihal ebvab ifteh lena hayrel bab. (Ey kapıları açan Allah’ım, bizim için en hayırlı kapıyı aç)
1000 Ya Latif
100 Salavatı Fatih
Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina Muhammedinil fâtihı limâ uğlika vel hatimi li mâ sebeka ven nâsırıl hakkı bil hakkı vel hâdi ila sırâtıkel müstekıymi sallellahü aleyhi ve ala âlihi ve ashâbihi hakka kadrihî ve mikdârihil aziym

(Allahım! Kapalılıkları açan, geçmişe son veren, hakka hakikatla destek olan, mahlukatı senin doğru yoluna ileten Efendimiz Muhammed’e O’nun âline ve ashabına O’nun yüce kadr ü kıymetince salat eyle selam eyle ve O’nu mübarek kıl)

böyle bir dua paketi yapsak çok gelir mi hanımlar

Yani açıkçası ağır gelir azaltalım bence. Ya Latif zikrini çıkarabiliriz.

Son düzenleme:
YaLatif salavatı fatih ile birlikte okunuyor ama yani öyle tavsiye ediliyor ya digerlerini cıkarmamız lazım ya da salavatı o zaman

Yani ramazan cuz falanda okuyan olursa agir gelebilir 16641 ya latif bolusup (kisi basi yaklasik 1280 civari dusuyor ) 100 er salavati fatihte okuyabiliriz

Yani ramazan cuz falanda okuyan olursa agir gelebilir 16641 ya latif bolusup (kisi basi yaklasik 1280 civari dusuyor ) 100 er salavati fatihte okuyabiliriz
ramazana daha 2 hafta var ıkı haftaya kadar bu listeyi tamamlayalım ramazanda yeni liste yaparız diye dusunmustum ben ama :) herkese tek tek okumayalım zaten cünku liste cok uzun sürüyor.

100 La ilahe illallah
100 Allahumme ya mufettihal ebvab ifteh lena hayrel bab. (Ey kapıları açan Allah’ım, bizim için en hayırlı kapıyı aç)
1000 Ya Latif
100 Salavatı Fatih
Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina Muhammedinil fâtihı limâ uğlika vel hatimi li mâ sebeka ven nâsırıl hakkı bil hakkı vel hâdi ila sırâtıkel müstekıymi sallellahü aleyhi ve ala âlihi ve ashâbihi hakka kadrihî ve mikdârihil aziym

(Allahım! Kapalılıkları açan, geçmişe son veren, hakka hakikatla destek olan, mahlukatı senin doğru yoluna ileten Efendimiz Muhammed’e O’nun âline ve ashabına O’nun yüce kadr ü kıymetince salat eyle selam eyle ve O’nu mübarek kıl)

böyle bir dua paketi yapsak çok gelir mi hanımlar
bence okunabilir gulbera ama yine herkese uyarım

ramazana daha 2 hafta var ıkı haftaya kadar bu listeyi tamamlayalım ramazanda yeni liste yaparız diye dusunmustum ben ama :) herkese tek tek okumayalım zaten cünku liste cok uzun sürüyor.
Bu kismi anlamadim cnm ben bir onceki listede tek tek okumustuk her bir kisiye 33 er adet 3 dua seklinde bunda tekbir defa okuyup tum listeye niyetlenme seklindemi okuruz diosun oyleyde cok degil tabiki okunur ben kisi basi olarak dusunerek cok buldum ama az dua sayisiyla tek tek her bir bireyin niyetine okumayada varim oda guzel oluyor bir onceki liste gibi cogunluk neye karar verirse ben uyarim cnm

herkes için tek seferde niyet ederek mi okuyacağız, yoksa tek tek niyet edip mi okuyacağız.
ne kadar sürede bitmesi lazım ?

tek tek okumak güzel tabi ama en son ki liste 1 ayda bitti hatta bitmedi bile :)
cok uzun sürüyor ben artık tek tek okuyalım demeye korkuyorum açıkcası :)
bence liste geneli için okuyalım ama çoğunluk kararı olsun yınede

yarın sabaha kadar vaktimiz olsun sabah karar verip başlayalım daha fazla gecikmeyelim
toplu olması kulağa daha hoş geliyor çünkü ismini yazdırıp geri gelmeyen kişilerde oluyor maalesef onları beklliyoruz günlerce acaba gelir mi gelecek mi kişiyi silsem mi silmesem mi silsem hakka girer miyim silmesem diğerlerinin hakkına girer miyim insan zor durumda kalıyor ee herkesinde niyeti belli bence toplu olması en mantıklısı

tek tek okumak güzel tabi ama en son ki liste 1 ayda bitti hatta bitmedi bile :)
cok uzun sürüyor ben artık tek tek okuyalım demeye korkuyorum açıkcası :)
bence liste geneli için okuyalım ama çoğunluk kararı olsun yınede
Haklısın tabiki tek tek zaman alıyor o zaman bu yazdığın duayı okuyabiliriz cnm çok değil ben tek tek okuyacağımızı varsayarak ve 13 kişi ramazan girer falan diye hesap yaparak çok demiştim. Dediğim gibi çoğunluk ne derse uyarım

Herkese iyi akşamlar kızlar, ben tek tek isimlerinize niyetlenerek okumayı da sevmiştim aslında ama evet uzun sürüyor maalesef:( gulbera gulbera senin dediğin zikirleri yapalım, yanına @neyisada nın önerdiği duayı da ekleyelim.(onu da 100kez gibi) Nasılsa topluca okuyacağız hemencik biter inşallah. Ne dersiniz?

cnm ben baktim gormedim okunuyor tesbih sanirim ama surede gecen ayet mi diye cok emin olamadim
Allahumme ya mufettihal ebvab iftehlena hayrel bab. Adetken okunuyor mu?cunku diger yazdiklarinin hepsi okunuyor eger buda okunuyorsa zaten toplu niyete okuyacagiz ramazana kalmadan biter insallah

Benide alirmisiniz araniza.hemen baslayacaksaniz ve toplu olarak okunacaksa.hepimize bir dua ederiz nasil olsa dua ayni. Benimkinde kucuk bir degisiklik var ben eski nisanlimi istiyorum :( unutamiyorum onu. Barisal evlenelim istiyorum

YENİ LİSTEMİZ BAŞLADI AYRI AYRI OKUMUYORUZ LİSTE GENELİ İÇİN TOPLU NİYET EDİP OKUYORUZ :KK66:

1- gulbera gulbera
2- C cansu_tr
3- O Ozzgeee
4- mycherie mycherie
5- @neyisada
6- Benvebendeniz Benvebendeniz
7- denizinmavisi denizinmavisi
8- Sealand Sealand
9- rudecute rudecute
10- ebruli-- ebruli--
11- E eysaih
12- M mrsfulya
13- E eminem63
14- nisa1234 nisa1234

Aşağıdaki dualar liste geneli için okunacak Ramazan ayına kadar tamamlamaya çalışalım inşallah ;)
100 La ilahe illallah
100 Allahumme ya mufettihal ebvab ifteh lena hayrel bab.

(Ey kapıları açan Allah’ım, bizim için en hayırlı kapıyı aç)
100 La ilâhe illallahul, halimul kerimu,ve subhanallahi rabbil arsil azim ve subhanallahi rabbis semavatisseb-i ve rabbil arsil azim vel hamdulillahi rabbil alemin
1000 Ya Latif

100 Salavatı Fatih

Back
X