• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

PAZARTESİ YENİ LİSTEYE BAŞLAYALIM İNŞALLAH HANIMLAR OKUMAYANLAR LÜTFEN KENDİNİ ONA GÖRE AYARLASIN DUA ÖNERİSİ OLANLARI DA ALALIM RAMAZAN AYINDAYIZ KİMSEYİ ZORLAMAYACAK BİR DUA YA DA SURE SEÇERSEK ÇOK İYİ OLUR ;)

1- gulbera gulbera -------- okudu

2- C cansu_tr --- okudu
3- O Ozzgeee (Esra) --- okudu
4- Elcinazra Elcinazra
5- neyiseda neyiseda --- okudu
6- Benvebendeniz Benvebendeniz
7- denizinmavisi denizinmavisi ----- okudu
8- Sealand Sealand (Seda)
9- @rude girl (Gizem) --- okudu
10- ebruli-- ebruli--
11- E eysaih --- okudu
12- M mrsfulya --- okudu
13- E eminem63 (Emine Gül) --- okudu
14- nisa1234 nisa1234 --- okudu
15- Kavuncuu Kavuncuu ----- okudu

Aa benim listede adım yok mu var sanıyorum canım.
sayfalara baktım şöyle ama bildirimini göremedim canım katılıcam dediysende ben görmedim hakkını helal et şimdi ekliyorum ismini ama okuyan arkadaşlar senin için niyetlenmemiş oldu ama ben senin için ayrıca dua edicem bir dahaki listeye katılırsın kontrol et olur mu ismin olursa bildirim alırsın zaten

PAZARTESİ YENİ LİSTEYE BAŞLAYALIM İNŞALLAH HANIMLAR OKUMAYANLAR LÜTFEN KENDİNİ ONA GÖRE AYARLASIN DUA ÖNERİSİ OLANLARI DA ALALIM RAMAZAN AYINDAYIZ KİMSEYİ ZORLAMAYACAK BİR DUA YA DA SURE SEÇERSEK ÇOK İYİ OLUR :KK66:

2- C cansu_tr --- okudu
4- Elcinazra Elcinazra
10- ebruli-- ebruli--
11- E eysaih --- okudu
12- M mrsfulya --- okudu
16- D dersoy ----- okudu

sayfalara baktım şöyle ama bildirimini göremedim canım katılıcam dediysende ben görmedim hakkını helal et şimdi ekliyorum ismini ama okuyan arkadaşlar senin için niyetlenmemiş oldu ama ben senin için ayrıca dua edicem bir dahaki listeye katılırsın kontrol et olur mu ismin olursa bildirim alırsın zaten
tamam canım çok teşekkür ederim

PAZARTESİ YENİ LİSTEYE BAŞLAYALIM İNŞALLAH HANIMLAR OKUMAYANLAR LÜTFEN KENDİNİ ONA GÖRE AYARLASIN DUA ÖNERİSİ OLANLARI DA ALALIM RAMAZAN AYINDAYIZ KİMSEYİ ZORLAMAYACAK BİR DUA YA DA SURE SEÇERSEK ÇOK İYİ OLUR :KK66:

2- C cansu_tr --- okudu
4- Elcinazra Elcinazra
10- ebruli-- ebruli-- okudu
11- E eysaih --- okudu
12- M mrsfulya --- okudu
16- D dersoy ----- okudu

Kizlar Günaydim
Duami okudum
Allah kabul etsin
Bence hergün bir Yasini Şerif okuyalim

gulbera gulbera Fetih suresi 1. Ayetini bolusebiliriz kisa okumasida kolay.Ama ben sonradan listeye katildim onceki okumalarinizda varmiydi bilmiyorum.
illa kurandan tam sure okuyalim diyenler varsada evlilik icin yasin degilde cuma suresi ve taha suresini biliyorum ben ama arapcasindan okuyamiyorum latinceden okuyabilirim ancak

Fetih suresi 1. Ayet icin de kisi basi fettah esmasinin degerince okuyup ardindan 51 adette salavati mecule okuyabiliriz veya 10.000 adedi toplu niyetlenebiliriz

Son düzenleme:
gulbera gulbera Fetih suresi 1. Ayetini bolusebiliriz kisa okumasida kolay.Ama ben sonradan listeye katildim onceki okumalarinizda varmiydi bilmiyorum.
illa kurandan tam sure okuyalim diyenler varsada evlilik icin yasin degilde cuma suresi ve taha suresini biliyorum ben ama arapcasindan okuyamiyorum latinceden okuyabilirim ancak
Fetih suresi 1. Ayet icin de kisi basi fettah esmasinin degerince okuyup ardindan 51 adette salavati mecule okuyabiliriz veya 10.000 adedi toplu niyetlenebiliriz

güzel fikir canım iyi düşünmüşsün hatta şöylede okuyalım
Ferdun Hayyun Kayyumun Hakemun Adlun Kuddusun İnna fetahnâ leke fethan mübiynâ
mühim bir hacetinin yerine gelmesi için okunması tavsiye ediliyor sayısını belirleyip bunu okuyalım hem kısada kımseyi zorlamaz

mühim bir hacetinin yerine gelmesi için okunması tavsiye ediliyor
Ferdun Hayyun Kayyumun Hakemun Adlun Kuddusun
İnna fetahnâ leke fethan mübiynâ

ilk satır esma ikinci satır Fetih suresinin ilk ayeti daha öncede duymustum ama özge fetih suresi ilk ayeti deyince aklıma geldi :) hatta bunun 19 gün her farz namazından sonra 19 defa okunması da ayrıca tavsiye ediliyor. hem kısa hem kolay okunacak bir dua okuyalım derseniz sayı belirleyip okuyabiliriz

mühim bir hacetinin yerine gelmesi için okunması tavsiye ediliyor
Ferdun Hayyun Kayyumun Hakemun Adlun Kuddusun
İnna fetahnâ leke fethan mübiynâ

ilk satır esma ikinci satır Fetih suresinin ilk ayeti daha öncede duymustum ama özge fetih suresi ilk ayeti deyince aklıma geldi :) hatta bunun 19 gün her farz namazından sonra 19 defa okunması da ayrıca tavsiye ediliyor. hem kısa hem kolay okunacak bir dua okuyalım derseniz sayı belirleyip okuyabiliriz

cnm kişi kişi mi okuyacağız toplumu sayı konusunu belirleyen en önemi etken o bence dua konusuda benim için farketmez başka dua derseniz onuda okurum ben sadece öneri olarak yazdım

cnm kişi kişi mi okuyacağız toplumu sayı konusunu belirleyen en önemi etken o bence dua konusuda benim için farketmez başka dua derseniz onuda okurum ben sadece öneri olarak yazdım
canım kişi kişi okumak isterim ama liste cok uzun suruyor genel okumuşken liste hala devam ediyor o yüzden cesaret edemiyorum ben artık ayrı ayrı okuyalım demeye herkes 1001 defa yine liste geneli için okusa diye düşündüm ben yinede herkesin ortak kararını uygularız

Back
X