• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

YENİ LİSTEMİZDİR KATILMAK İSTEYENLER BUYURSUN PAZARTESİ BAŞLIYORUZ İNŞAALLAH

489 ADET Ferdun Hayyun Kayyumun Hakemun Adlun Kuddusun İnna fetahnâ leke fethan mübiynâ

Liste geneli okuyoruz herkes 489 adet okuyacak

1- gulbera gulbera -------- okudu
2- C cansu_tr ------ okudu
3- O Ozzgeee (Esra) ---
4- Elcinazra Elcinazra ---------
5- @neyisada ------
6- denizinmavisi denizinmavisi -----
7- @rude girl (Gizem) ---
8- ebruli-- ebruli--
9- E eysaih ---
10- M mrsfulya ---
11- E eminem63 (Emine Gül) ---
12- nisa1234 nisa1234 ---
13- Kavuncuu Kavuncuu -----
14- D dersoy -----
15- S shibalba ----

arkadaşlar okumaya başlayabilirsiniz listemiz bu şekilde Allah kabul etsin
LİSTEMİZ KAPALIDIR
Canım regl oldum 5 gün sonra anca okumaya başlıyabilirim size uygunsa uymazsa listeden cıkarabilirsin Kusurabakma lütfen

Senin yerine bn girsem olmazmi?
Cnm baslayan hatta bitiren arkadaslar var sonra katilan kisiye niyetlenmemis olsugumuz icin hakka girmesin diye listeyi kapatiyoruz yoksa toplu dua sira vs muhim degil burada hep okuyoruz farkli dualarla takip et biter yakinda bu liste senide ekleriz ben sahsim olarak sanada gonlune gore hakkinda hayirli es icin dua edicem ama

Aslinda cuma suresi okusak 41 kisi yada 20 kisilik g4up yapsak herkes 1 yada 2 okusa sayiya gore inanin cok faydasini gorursunuz ben arkadasima ne zaman okusam nasibi cogaliyordu gorusmeleri artiordu ama iclerinden kararsiz kalip hepsini reddediginden hicbiri olmadi

Ben okumak isterim. Baska okumak isteyenler varsa okuyalim miz

cuma suresini daha önce okuduk kızlar bu liste bu şekilde belirlendi daha sonraki listelerde okuruz yine inşaallah
@Tuuba890 canım okumaya başlayan arkadaşlar var mesela ben okudum tamamladım ama senin adına niyetlenmemis oldum kabul edersen eklerim
bundan sonraki listede ne okuruz bilmiyorum kararar uyarim ama 7 adet olur 11 adet olur sayisi onemli degil her duamizin basinda Furkan 74. Ayet olsun istiyorum hani tam tamiyla buradaki istegimizi ifade eden istemeye vesile bir dua cunku

Çok tesekkur ederim ya Allah Razi Olsun Sizdennn Rabbim hayalini kurduğunuz ne varsa halkinizda ne hayirliysa versin insaalllah
Cnm baslayan hatta bitiren arkadaslar var sonra katilan kisiye niyetlenmemis olsugumuz icin hakka girmesin diye listeyi kapatiyoruz yoksa toplu dua sira vs muhim degil burada hep okuyoruz farkli dualarla takip et biter yakinda bu liste senide ekleriz ben sahsim olarak sanada gonlune gore hakkinda hayirli es icin dua edicem ama

bundan sonraki listede ne okuruz bilmiyorum kararar uyarim ama 7 adet olur 11 adet olur sayisi onemli degil her duamizin basinda Furkan 74. Ayet olsun istiyorum hani tam tamiyla buradaki istegimizi ifade eden istemeye vesile bir dua cunku
o ayetide okumustuk ama yine okunur liste bitince tekrar hatırlat canım herkes tamam derse neden olmasın

gulbera gulbera istersen listenin başındaki pazartesi başlıyoruz kısmını sil listemiz başlamıştır katılmak isteyenleri önümüzdeki listeye alabiliriz gibi bişi yaz istersen öyle aklıma geldi

LİSTEMİZ BAŞLADI ALLAH KABUL ETSİN

489 ADET Ferdun Hayyun Kayyumun Hakemun Adlun Kuddusun İnna fetahnâ leke fethan mübiynâ

3- O Ozzgeee (Esra) ---
5- @neyisada ------
8- ebruli-- ebruli--
9- E eysaih --- okudu
10- M mrsfulya ---
14- D dersoy -----
15- S shibalba ----

LİSTEMİZ KAPALIDIR KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR SAYFAMIZI TAKİP ETSİNLER BİR SONRAKİ LİSTE İÇİN İSİMLERİNİ YAZALIM İNŞAALLAH

3- O Ozzgeee (Esra) ---
5- @neyisada ------
8- ebruli-- ebruli--
9- E eysaih --- okudu
10- M mrsfulya --- okudu
14- D dersoy -----
15- S shibalba ----

LİSTEMİZ KAPALIDIR KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR SAYFAMIZI TAKİP ETSİNLER BİR SONRAKİ LİSTE İÇİN İSİMLERİNİ YAZALIM İNŞAALLAH

3- O Ozzgeee (Esra) ---
5- @neyisada ------
8- ebruli-- ebruli--
9- E eysaih --- okudu
10- M mrsfulya --- okudu
12- nisa1234 nisa1234 --- okudu
13- Kavuncuu Kavuncuu ----- mzrt
14- D dersoy -----
15- S shibalba ----

Back
X