• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Kızlar Ben gelemiyorum
duaları okuyorum
takip ediyorum
Allah kabul etsin

Bu aralar sessizdik biraz , ramazan telasesi sanirim, bu duamiz da bitmek uzere,bayramdan sonra devam edelim durmaksizin insallah.

Herkese mutlu huzurlu bayramlar olsun. Kizlar bizim icin kismen sikintili bir gun, insanlarin surekli sordugu evlilik Yok mu diye bunalttigi bir gun ama Rabbim buyuk, imtihanimizin sonu guzel olacak insallah, bu mubarek arefe gecesi yalvariyoruz, dualarimiz kabul olan dualar arasina girsin insallah.
Allaha emanet olun canlarim hayirli geceler

hanımlaar hepinizie hayırlı haftalarr inşaallah güzel bir bayram geçirmişsinizdir hepinizde ;)
tabi bol bol da ee ne zaman evleniyorsun sorularına bolca maruz kalmış olarak hepimize geçmiş olsun :ukala: :KK53:
yeni listemize başlayalım isterseniz

YENİ LİSTE İÇİN KATILMAK İSTEYENLER BİLDİRSİNLER LÜTFEN ESKİ LİSTEYİ AYNEN ALMIYORUM İSİM YAZDIRANLARLA YENİ LİSTE YAPIYORUZ

gulbera gulbera -------- okudu
C cansu_tr ------ okudu
O Ozzgeee (Esra) --- okudu
Elcinazra Elcinazra --------- okudu
denizinmavisi denizinmavisi (Selin) ----- okudu
E eminem63 (Emine Gül) --- okudu
Kavuncuu Kavuncuu ----- okudu
gecenin_resmi gecenin_resmi (Esra) ----- okudu
Pembis Hayaller Pembis Hayaller (melis) ---- okudu
nisa1234 nisa1234 --- okudu
rudecute rudecute (Gizem) --- okudu

ebruli-- ebruli-- mzrt
D dersoy ----- mzrt
neyiseda neyiseda ------
E eysaih ---
M mrsfulya ---
S shibalba ----

hanımlaar hepinizie hayırlı haftalarr inşaallah güzel bir bayram geçirmişsinizdir hepinizde :KK66:
tabi bol bol da ee ne zaman evleniyorsun sorularına bolca maruz kalmış olarak hepimize geçmiş olsun :ukala: :KK53:
yeni listemize başlayalım isterseniz
Seninde gecmis bayramin mubarek olsun cnm ayni listeyimi okuyoruz yine yeni duami ekliyceksin ve yeni listedede varim

kızlar tesbihle yapılan bi dua vardı hatta konu başlığı vardı bununla ilgili. hatırlayan var mı

Seninde gecmis bayramin mubarek olsun cnm ayni listeyimi okuyoruz yine yeni duami ekliyceksin ve yeni listedede varim
canım yeni dua belirleyelim ayetimiz sabit kalsın onun yanına başka dualar olsun diye düşündüm ama beraber karar verelim fikri olan varsa çabuk söylesin :)

YENİ LİSTE İÇİN KATILMAK İSTEYENLER BİLDİRSİNLER LÜTFEN ESKİ LİSTEYİ AYNEN ALMIYORUM İSİM YAZDIRANLARLA YENİ LİSTE YAPIYORUZ

YENİ LİSTEMİZ

gulbera gulbera --------
C cansu_tr ------
O Ozzgeee (Esra) ---
denizinmavisi denizinmavisi (Selin) -----
neyiseda neyiseda ------

EN SON Kİ LİSTEDEN KATILMAK İSTEYEN VAR MIDIR ??
E eminem63 (Emine Gül) ---
gecenin_resmi gecenin_resmi (Esra) -----
Pembis Hayaller Pembis Hayaller (melis) ----
nisa1234 nisa1234 ---
rudecute rudecute (Gizem) ---
Elcinazra Elcinazra ---------
ebruli-- ebruli--
D dersoy -----
E eysaih ---
M mrsfulya ---
S shibalba ----

canım yeni dua belirleyelim ayetimiz sabit kalsın onun yanına başka dualar olsun diye düşündüm ama beraber karar verelim fikri olan varsa çabuk söylesin :)
bilemedım beyyyle sorunca :) senın aklında varmı bır dua

YENİ LİSTEMİZ

gulbera gulbera --------
C cansu_tr ------
O Ozzgeee (Esra) ---
denizinmavisi denizinmavisi (Selin) -----
neyiseda neyiseda ------
rudecute rudecute (Gizem) ---

EN SON Kİ LİSTEDEN KATILMAK İSTEYEN VAR MIDIR ??
E eminem63 (Emine Gül) ---
gecenin_resmi gecenin_resmi (Esra) -----
Pembis Hayaller Pembis Hayaller (melis) ----
nisa1234 nisa1234 ---
Elcinazra Elcinazra ---------
ebruli-- ebruli--
D dersoy -----
E eysaih ---
M mrsfulya ---
S shibalba ----

Back