• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Hayırlı gecelerimiz olsun.
Aşağıdaki duayı okumayı teklif ediyorum. Daha önce de teklif etmiştim bunu:) Anlamı bize de çok uyuyor, o kadar bekledik, beklediğimiz hayırla sonuçlanır inşallah.

Dua:

“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr”

Anlamı:

“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır”

Bir de cuma suresini okumuş muyduk? Ben arada okuyorum aklıma geldikçe,kısmeti gerçekten açtığına inanıyorum ben. Bunu da okuyabiliriz ya da ileriki listemize alabiliriz.

gulbera gulbera kuzum aklima gelenleri bende yazayim Ben katilmadan once okundumu bilmiyorum ama
-kenzul ars okuyabiliriz
- 19 sekine duasi okuyabiliriz
-cevsen bolusebiliriz ( katilimci sayisina gore boleriz bab lari)
-313 atetel kursi 1001 fatiha bolusebiliriz
-1 er adet salavati kubra ( uzun bir salavat ayet okur gibi abdestli ortulu okuyabiliriz adetken okunmuyor diye biliyorum not olarak yazayim onuda)

YENİ LİSTE İÇİN KATILMAK İSTEYENLER BİLDİRSİNLER LÜTFEN ESKİ LİSTEYİ AYNEN ALMIYORUM İSİM YAZDIRANLARLA YENİ LİSTE YAPIYORUZ

YENİ LİSTEMİZ

gulbera gulbera --------
C cansu_tr ------
O Ozzgeee (Esra) ---
denizinmavisi denizinmavisi (Selin) -----
@neyisada ------
@rude girl (Gizem) ---
Pembis Hayaller Pembis Hayaller (melis) ----
M mrsfulya ---
Elcinazra Elcinazra ---------
nisa1234 nisa1234 ---

EN SON Kİ LİSTEDEN KATILMAK İSTEYEN VAR MIDIR ??
E eminem63 (Emine Gül) ---
Kavuncuu Kavuncuu ----- okudu
gecenin_resmi gecenin_resmi (Esra) -----
ebruli-- ebruli--
D dersoy -----
E eysaih ---
S shibalba ----

DUA TEKLİFLERİMİZ BUYRUN SEÇELİM :)
-“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr” “Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır”
-Cuma suresi
-kenzul ars okuyabiliriz
-1 er adet salavati kubra ( uzun bir salavat ayet okur gibi abdestli ortulu okuyabiliriz adetken okunmuyor diye biliyorum not olarak yazayim onuda)
- Yasin Suresinin 58. ayeti hayırlı isteğin gerçekleşmesi için (Selamün gavlen mir rabbir rahim ) 1479 defa

DUA TEKLİFLERİMİZ BUYRUN SEÇELİM :)
-“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr” “Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır”
-Cuma suresi
-kenzul ars okuyabiliriz
- Yasin Suresinin 58. ayeti hayırlı isteğin gerçekleşmesi için (Selamün gavlen mir rabbir rahim ) 1479 defa
Ben hangisine karar verirseniz seve seve okurum canim ama Şuan mazeretliyim

kızlar her listede ne okuyalım diye düşünüyoruz yukarıdaki duaların hepside okunabilir dualar bence bu listede Cuma suresi + Rabbi yessir okuyalım bitince kenzül arş okuyalım bitince sekine okuyalım yani bir dua listemiz olsun içinden seçip seçip okuyalım hem zaman kaybetmemiş oluruz ne dersiniz

Bnce çok iyi olur canim
kızlar her listede ne okuyalım diye düşünüyoruz yukarıdaki duaların hepside okunabilir dualar bence bu listede Cuma suresi + Rabbi yessir okuyalım bitince kenzül arş okuyalım bitince sekine okuyalım yani bir dua listemiz olsun içinden seçip seçip okuyalım hem zaman kaybetmemiş oluruz ne dersiniz

Çok mantıklı canim

YENİ LİSTE İÇİN KATILMAK İSTEYENLER BİLDİRSİNLER LÜTFEN ESKİ LİSTEYİ AYNEN ALMIYORUM İSİM YAZDIRANLARLA YENİ LİSTE YAPIYORUZ

YENİ LİSTEMİZ

gulbera gulbera --------
C cansu_tr ------
O Ozzgeee (Esra) ---
denizinmavisi denizinmavisi (Selin) -----
@neyisada ------
@rude girl (Gizem) ---
Pembis Hayaller Pembis Hayaller (melis) ----
M mrsfulya ---
Elcinazra Elcinazra ---------
nisa1234 nisa1234 ---
gecenin_resmi gecenin_resmi (Esra) -----

EN SON Kİ LİSTEDEN KATILMAK İSTEYEN VAR MIDIR ??
E eminem63 (Emine Gül) ---
Kavuncuu Kavuncuu ----- okudu
ebruli-- ebruli--
D dersoy -----
E eysaih ---
S shibalba ----

DUA LİSTEMİZ
1-“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr” “Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır”
2-Cuma suresi
3-kenzul ars
4- 19 sekine duasi
5-cevsen bolusebiliriz
6-313 atetel kursi
7- 1001 fatiha
8- salavati kubra ( uzun bir salavat ayet okur gibi abdestli ortulu okuyabiliriz adetken okunmuyor )
9- Yasin Suresinin 58. ayeti hayırlı isteğin gerçekleşmesi için (Selamün gavlen mir rabbir rahim ) 1479 defa
10-

ARKADAŞLAR DUA LİSTESİ OLUŞTURUYORUZ EKLEMEK İSTEDİĞİNİZ DUALAR VARSA EKLEYELİM
HER LİSTEDE NE OKUYALIM DİYE DÜŞÜNMEYELİM BU LİSTEDEN SEÇİP OKUMALARIMIZA ARA VERMEYELİM

Genel olarak Hayirlisiyla evlenmek icin okunuyor sonucta nisanli olanlarda hayirlisiyla yuvalarini kurmak icin okuyorlardir

Boyle guzel cnm ne okuyacagiz sikintisi olmaz bir arkadasta salavati fetih onermisti onuda ekle istersen ama 4444 demis sayi olarak tefriciye o salavati fetih demis karistirdimi bilemedim

4444 salavati fetih her bir kisiye sirayla hayirli bir es ve evlilik icin sizce?
Cnm bilmedigim icin soruyorum tefriciyeylemi karistirdin sLavati fetihin 4444 usulude varmi ( genelde 1000 ya latif 100 salavati feetih usulune denk geliyorum ben)gerci sayi olayi mechul rabbim bilir birde 1000 de ayni aslolan kalp oyle bir okuma usulude varmi diye merak ettim

Cnm bilmedigim icin soruyorum tefriciyeylemi karistirdin sLavati fetihin 4444 usulude varmi ( genelde 1000 ya latif 100 salavati feetih usulune denk geliyorum ben)gerci sayi olayi mechul rabbim bilir birde 1000 de ayni aslolan kalp oyle bir okuma usulude varmi diye merak ettim
Evet var canim hatta kapali kapilari acan iksir die geciyor ....

Back
X