• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

YENİ LİSTEMİZ OKUMAYA BAŞLAYABİLİRSİNİZ ARKADAŞLAR
gulbera gulbera -------- OKUDU
C cansu_tr ------ OKUDU
O Ozzgeee (Esra) --- OKUDU
denizinmavisi denizinmavisi (Selin) ----- OKUDU
neyiseda neyiseda ---------- OKUDU
rudecute rudecute (Gizem) --- OKUDU
@pembe hayallerr (Melis) ---- OKUDU
M mrsfulya --- OKUDU
Elcinazra Elcinazra --------- OKUDU
nisa1234 nisa1234 ---
gecenin_resmi gecenin_resmi (Esra) ----- OKUDU

HER İKİ DUAMIZI DA 41 ER ADET OKUYORUZ

Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr
“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır”
index.php

Kızlar listeniz alıma kapalı mı?
Değilse bende katılabilir miyim?

Tamam canım teşekkür ederim.

DUA LİSTEMİZ
1-“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr” “Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır” (okundu)
2-Cuma suresi
3-kenzul ars
4- 19 sekine duasi
5-cevsenül kebir
6-313 ayetel kursi
7- 1001 fatiha
8- salavati kubra ( uzun bir salavat ayet okur gibi abdestli ortulu okuyabiliriz adetken okunmuyor )
9- Yasin Suresinin 58. ayeti hayırlı isteğin gerçekleşmesi için (Selamün gavlen mir rabbir rahim ) 1479 defa
10- salavatı fatih 4444 adet

Hayırlı bir evlilik yapmak isteyen bekar kardeşlerim cuma ezanı vakti (1062) kere “Ya Bais Celle Celalühü” ismi şerifini okuyup,hayırlı bir evlilik için dua ederlerse kısmetleri açılır ve evlenirler (Bu duayı çok içten okumuştum Allah kabul etti çok şükür kısmetim açıldı ekimde evleniyorum Allahın izniyle):oops: Okuduğumuz dualar kabul olsun inşallah :KK200:

Hayırlı bir evlilik yapmak isteyen bekar kardeşlerim cuma ezanı vakti (1062) kere “Ya Bais Celle Celalühü” ismi şerifini okuyup,hayırlı bir evlilik için dua ederlerse kısmetleri açılır ve evlenirler (Bu duayı çok içten okumuştum Allah kabul etti çok şükür kısmetim açıldı ekimde evleniyorum Allahın izniyle):oops: Okuduğumuz dualar kabul olsun inşallah :KK200:
ne güzel Rabbim mübarek etsin dünya ahiret mululuğu nasip etsin inşaallah dua listemize ekleyelim bizde ;)

Back
X