• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Hayırlı bir evlilik yapmak isteyen bekar kardeşlerim cuma ezanı vakti (1062) kere “Ya Bais Celle Celalühü” ismi şerifini okuyup,hayırlı bir evlilik için dua ederlerse kısmetleri açılır ve evlenirler (Bu duayı çok içten okumuştum Allah kabul etti çok şükür kısmetim açıldı ekimde evleniyorum Allahın izniyle):oops: Okuduğumuz dualar kabul olsun inşallah :KK200:

Ne güzel Allah mesut etsin. Darısı bizlere inşallah hayırlısıyla.:KK68:

Kızlar bu duaları kaçar defa okuyoruz? Birde ne zamana kadar? Yeni dahil olduğum için netleştireyim dedim.:KK23:

kızlar benim bildiğim cuma suresi sela ezan arası 18 defa okunması tavsiye ediliyor ama bizim onu denk getirmemiz biraz zor olur şu anda 13 kişiyiz nisa arkadaşımız pazar günü girmiş sayfaya en son haber gelirse ekleriz onuda. aranızda arapça bilmiyorum ya da yavaş okuyorum diyen var mı kızlar sayıyı ona göre belirleyelim çünkü 13 kişiye 18 cuma suresi az geldi bana :) ben 41 cuma + 41 furkan suresi düşündüm cuma suresi kısa bir sure kişi basına 3 sure denk geliyor kalanları ben tamamlarım sorun olmaz ama size bağlı sayı çogunluk ne isterse o kadar okuyalım

kızlar benim bildiğim cuma suresi sela ezan arası 18 defa okunması tavsiye ediliyor ama bizim onu denk getirmemiz biraz zor olur şu anda 13 kişiyiz nisa arkadaşımız pazar günü girmiş sayfaya en son haber gelirse ekleriz onuda. aranızda arapça bilmiyorum ya da yavaş okuyorum diyen var mı kızlar sayıyı ona göre belirleyelim çünkü 13 kişiye 18 cuma suresi az geldi bana :) ben 41 cuma + 41 furkan suresi düşündüm cuma suresi kısa bir sure kişi basına 3 sure denk geliyor kalanları ben tamamlarım sorun olmaz ama size bağlı sayı çogunluk ne isterse o kadar okuyalım
Ben arapca biliyorum ve 3 tane 5tane cuma süresi okurum zaten kısacık. Anlamadigim bisi var furkan suresinin tamamimi okunacak yoksa sadece 74.ayeti mi

Tamam anladim canim bana cuma suresinin sayisini yüksek tutabilirsin sıkıntı değil okurum.inşallah ama yarina kadar listeyi yapsak super olur malum yarin mübarek gün
canım bir tek nisa kaldı o da girmiyor sanırım sayfaya liste belli sayıda herkes hem fikir olursa hemen başlayabilirz

YENİ LİSTEMİZ

gulbera gulbera --------
C cansu_tr ------
@ozzge81 (Esra) ---
denizinmavisi denizinmavisi (Selin) -----
@b a l a m i r ----------
@rude girl (Gizem) ---
Emmaline Emmaline -----
Chemistcan Chemistcan
Kavuncuu Kavuncuu

gecenin_resmi gecenin_resmi (Esra) -----
Elcinazra Elcinazra ---------
M mrsfulya ---
Pembis Hayaller Pembis Hayaller (Melis) ----

41 ADET CUMA SURESİ + 41 ADET FURKAN SURESİ (74.AYET ) OKUYORUZ

HERKESE 3 ADET CUMA SURESİ DÜŞÜYOR ÇOK GELİR OKUYAMAM DİYEN VAR MI KIZLAR

SİZLERDEN ÖZELLİKLE RİCAMDIR OKUYAMAMIŞ BİLE OLSANIZ LÜTFEN BİLDİRİMLERİNİZİ GECİKTİRMEYİNİZ ;)

index.php

Back
X