Hayirlisi diyinnn!

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
318
33
Ankara
Ya kizlar ben bu yil universiteden.mezun oluyorum ankaraliyim ve ankarada okudum o yuzden buraya atanmak istemiyorum akrabalarimizla falan konusurken direkt insallah buraya atanirsin diyolar ve artik inanilmaz canim sikiliyo resmen kpss ye falan calisasim gelmiyo insallah dediler dualari kabul olcak nasilsa burda kalcam diye psikolojim bozuldu nolur dalga gecmeyin cok etkiliyo bu yaptiklari

Ya kizlar ben bu yil universiteden.mezun oluyorum ankaraliyim ve ankarada okudum o yuzden buraya atanmak istemiyorum akrabalarimizla falan konusurken direkt insallah buraya atanirsin diyolar ve artik inanilmaz canim sikiliyo resmen kpss ye falan calisasim gelmiyo insallah dediler dualari kabul olcak nasilsa burda kalcam diye psikolojim bozuldu nolur dalga gecmeyin cok etkiliyo bu yaptiklari

aman canım sen calıs da ankarayı genel hep yazdım de bır ıkıs sehır dısı yazdım de
bu sure zarfında bence gorusme uzak dur onlardan telden mı arıolar ısım var de
sıze mı gelcekler git mıllı kutupandüede calıs bole bole :) uzak dur ıste :)

zaten onlar ınsallah burda olursun demek ıstemekle fazla para harcayıp gurbetlerde kalma dıye dıyolardır fılan vs
ama dedıgmı yap uzak dur sınava kadar soran olursada ısalllah de gec

Son düzenleme:

her inşallah dediğimiz olsaydı
maşallaaahhhh o akrabalardan bize de gönder :1:
bu yüzden insanın psikolojisi mi bozulur
kpss seviyesine gelmiş bir insan, lise öğrencisi gibi düşünmemeli bence
başlık üstünde işte "hayırlısı" de geç, yoksa hiç atanamayacaksın, herşeyi kafana takarsan

Aman Canım takmayın öyle şeyleri kafanıza,dediğiniz gibi herşeyin hayırlısı.Bide sakıncası yoksa nereye atanmak isterdiniz ?

Atanmanın garantisi olmadığı gibi nereye atanacağın da belli olmaz. Sonuçta kadro açılan yerler, alım sayısı, bölüm kontenjanı hepsi farklı farklı her yıl
Hele ki düşük puanla atanan bir bölüm değilse Ankara ciddi bir puan gerektiriyor:31:

Back
X