Basiniz sagolsun cok uzuldum gercekten bende sukrediyorum dua ediyorum ama bazende neden ben die soylenmekten kendimi alamiyorumInancini bukadar etken ve basit şeylerden kaybetme.yoksa Allah dahada b eterini verir.ben iki bebegimi kaybettim.ikincisi karnimda üç delik izi bıraktı.ruhumdaki yaraları anlatamam bile.ki ben bu yasadiklarima rağmen hep Allaha sukrederim hayırlı olanı verdiği için.tabiki isyan ettiğim zamanlar oluyor duygu yoğunluğu geldiği anlarda.ama kendime geldiğimde mantıklı şeyler düşünüyorum.her nasip vaktine esirdir.herşey istediğin gbi olmayabilir.sen bilmezsin ama hayırlısı odur senin için.bol bol dua et.
Inan bana o soruyu kendime kac bin kere sordum kac kere hüngür hüngür ağladım neden ben diye.ki bunu sadece sen ve bende yapmıyoruz.herkesin sınav konusu farklı.merak etme birgün mutlu olacaksın.o zamanda başka dertler olacak Allah dermansiz dert vermesin sevgilerBasiniz sagolsun cok uzuldum gercekten bende sukrediyorum dua ediyorum ama bazende neden ben die soylenmekten kendimi alamiyorum
Inan bana o soruyu kendime kac bin kere sordum kac kere hüngür hüngür ağladım neden ben diye.ki bunu sadece sen ve bende yapmıyoruz.herkesin sınav konusu farklı.merak etme birgün mutlu olacaksın.o zamanda başka dertler olacak Allah dermansiz dert vermesin sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?