hayirlisi olsun diyen sevgili

Jezabel34

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2018
327
599
23
kızlar konuyu ablam için açıyorum. beş aydır biri ile görüşüyor. iki aydır da iliskideler. su ana kadar herhangi bi sorun yoktu. seni seviyorumlar aramalar havada uçuşuyor.

halam anneme ablama görücü getireceğini söylemiş. ailem durumu bilmediği için ablama söylemiş. enişte adayım ile ablam konuşurken ablam bu durumdan bahsediyor.

enişte: çocuk kimmiş neciymis
ablam: sormadım bilmiyorum
eniste: kaç yaşındaymış?
ablam: dedim ya bisi sormadım.
enişte: hayırlısı olsun senin için canım
ablam: o nasıl laf ya? ne demek o?
enişte: ne dedim ki
ablam: sen nasıl bunu diyebiliyosun?
enişte: hayırlısı olsun ne demek; hersey gönlüne göre olsun demek. ne var bunda?

ablam teli kapatalım deyip kapamış. sevgilisine bunu diyen erkek hakkında ne düşünmeli?

edit: olayı detaylı anlatmadım aslında ablam çocuğa önce seni seviyorum aklımda kalbimde sen varsin diyor sonra konu bir şekilde açılınca da önemli bisi değil ama böyle böyle bisi oldu diyor yani bana görüşü geldi verecekler gibi değil de halam anneme ısrar etmiş gibi konuşuyor. çocuk da adam hakkında soru soruyor. konu nasıl açıldı hiç bilmiyorum ama

Son düzenleme:
Başta ablanizin böyle bir durumu erkek arkadaşına söylemesi hata. Sanki arkadaşına anlatır gibi olmuş. Bence erkek arkadaşı da kinaye yapmış.
ama tepki gösterdiğinde herşey gönlüne göre olsun güzelim demek istedim demiş. laf sokmamış

Bir kadının zaten talipleri olur , hatta kiminin çok olur bu normaldir.

Bunu bir erkeğe söylemenin mantığını çözemiyorum.. Benim kafam var demek gibi bir şey bu bana göre ve inanılmaz saçma ve itici geliyor.
..

Bu kişinin de ablanizla ileriye dönük düşünceleri yok.

ben de eski erkek arkadaşıma söylerdim o da hayırlısı olsun derdi ayrıldık gitti yani demem o ki sanki enişte çok ciddi durmuyor damat adayını siz daha iyi bilirsiniz kıskanç mı değil mi bizi haberdar edin gelişmelerden

En iyisini yapmış.
Ben erkek olsam sevgilim evlilik icin iş atiyor diye düşünürdüm. Ki benim cooooook fazla arkadasim oldu buna benzeyen , fake 'ailem beni verecek' hikayeleri olan (çünkü kiz yurdunda kalmis olmak)
Bence cocuk inanmadi bile hikayeye. Ayrica madem ablaniz kesin karsi niye millet umutlansin,bir de masraf etsin ki size gelip. Bir fotosunu gormek istesin gorucu gelecek cocugun. Sonra da begenemedim. Tipim degil falan desin gelmesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…