hayirlisi olsun diyen sevgili

Ablanız hatalı. Görücü istemem, ilişkim var demeliydi bir kere. Olanı biteni de sevgilisine söylememeliydi. Bana da sevgilim dese, annem bana kız bulmuş, hayırlısı olsun derdim. Annesinin ağzını kapatmasını beklerdim.

Ya cocuk evlenmek istemiyor ya da ablanızın sinirli net Bi tavır almadı için ona kızgınlıgından öyle konusuyo

İyi yapmis adam. Ayrica bir cok kiz ortada gorucu olmasa bile gorucu geldi, gelecek muhabbeti aciyor ve bekliyor ki sevgilisi cildirsin hemen evlenmek istesin
Buna baya sahit oldum. Ablanin bu muhabbeti sevgilisine tasimasinin amaci da muhtelemen evlilik istemesi. :) ama cok cirkin. Gercekten gorucu ciktiysa "istemiyorum" diyip gecebilir.

anlatması kesinlikle yanlış bana göre, aynısını erkeğin yaptığını düşün, ablan ne hissederdi...ne demesini bekliyordunuz,
güzel güzel dinleyip, sevinmesinimi....

Baştan 3 yıl evlilik olmayacak diye konuşulduğu halde abla hanım görücü geliyor diye anlatınca adamda" e ben sana 3 yıl yok dedim sen ama evlenmek istiyorum kafasındaysan engel de olamam hayırlısı olsun "demek istemiş bence. Yaşlarında olgun olmasına bakılırsa çokda garip bi tepki değil bence. Ne desin adam olamaz ya benimsin ya toprağın mı? Çünkü koskoca 3 yıl var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…