- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı insanların tepki dilidir bu.kendimden biliyorum.Herkes bir olmaz öyle düşününama tepki gösterdiğinde herşey gönlüne göre olsun güzelim demek istedim demiş. laf sokmamış
Gönlünde ben varsam benle ol yanikızlar konuyu ablam için açıyorum. beş aydır biri ile görüşüyor. iki aydır da iliskideler. su ana kadar herhangi bi sorun yoktu. seni seviyorumlar aramalar havada uçuşuyor.
halam anneme ablama görücü getireceğini söylemiş. ailem durumu bilmediği için ablama söylemiş. enişte adayım ile ablam konuşurken ablam bu durumdan bahsediyor.
enişte: çocuk kimmiş neciymis
ablam: sormadım bilmiyorum
eniste: kaç yaşındaymış?
ablam: dedim ya bisi sormadım.
enişte: hayırlısı olsun senin için canım
ablam: o nasıl laf ya? ne demek o?
enişte: ne dedim ki
ablam: sen nasıl bunu diyebiliyosun?
enişte: hayırlısı olsun ne demek; hersey gönlüne göre olsun demek. ne var bunda?
ablam teli kapatalım deyip kapamış. sevgilisine bunu diyen erkek hakkında ne düşünmeli?
Eeee? ...ablan buna tamam mı demis?? Ablan kaç yaşında ?evlilik için öncesinde konuştular. enişte doktora yapacak. üç yıl evlilik yok baştan konuşulmuş
37.yaşında tamam demiş evlilik için acelesi yok ablaminEeee? ...ablan buna tamam mı demis?? Ablan kaç yaşında ?
Ablan erkek arkadaşınin 3 sene sonra "belki " onunla evlenme ihtimaline evet diyip ilişkiye başladıysa neden goruculerle görüşüyor? Sonucta ailenize " ben evlilik dusunmuyorum " diyebilirdi. Ya da neden hemen erkek arkadaşını arayıp "bana görücü gelecek haberin olsun " diyor?37.yaşında tamam demiş evlilik için acelesi yok ablamin
kızlar konuyu ablam için açıyorum. beş aydır biri ile görüşüyor. iki aydır da iliskideler. su ana kadar herhangi bi sorun yoktu. seni seviyorumlar aramalar havada uçuşuyor.
halam anneme ablama görücü getireceğini söylemiş. ailem durumu bilmediği için ablama söylemiş. enişte adayım ile ablam konuşurken ablam bu durumdan bahsediyor.
enişte: çocuk kimmiş neciymis
ablam: sormadım bilmiyorum
eniste: kaç yaşındaymış?
ablam: dedim ya bisi sormadım.
enişte: hayırlısı olsun senin için canım
ablam: o nasıl laf ya? ne demek o?
enişte: ne dedim ki
ablam: sen nasıl bunu diyebiliyosun?
enişte: hayırlısı olsun ne demek; hersey gönlüne göre olsun demek. ne var bunda?
ablam teli kapatalım deyip kapamış. sevgilisine bunu diyen erkek hakkında ne düşünmeli?