hayirlisi olsun diyen sevgili

çok yakın bir arkadaşıma görüştüğü çocuk "ben ciddi bişey düşünmüyorum, eğer karşına biri çıkar da onla görüşmek istersen sana kızamam, görüşebilirsin" demişti.
sonuç: şu an arkadaşımın etrafında fır dönen resmi eniştem kendisi.

kızlar konuyu ablam için açıyorum. beş aydır biri ile görüşüyor. iki aydır da iliskideler. su ana kadar herhangi bi sorun yoktu. seni seviyorumlar aramalar havada uçuşuyor.

halam anneme ablama görücü getireceğini söylemiş. ailem durumu bilmediği için ablama söylemiş. enişte adayım ile ablam konuşurken ablam bu durumdan bahsediyor.

enişte: çocuk kimmiş neciymis
ablam: sormadım bilmiyorum
eniste: kaç yaşındaymış?
ablam: dedim ya bisi sormadım.
enişte: hayırlısı olsun senin için canım
ablam: o nasıl laf ya? ne demek o?
enişte: ne dedim ki
ablam: sen nasıl bunu diyebiliyosun?
enişte: hayırlısı olsun ne demek; hersey gönlüne göre olsun demek. ne var bunda?

ablam teli kapatalım deyip kapamış. sevgilisine bunu diyen erkek hakkında ne düşünmeli?
Gönlünde ben varsam benle ol yani :P

Adami tanimadan bir sey diyemem.
Belki de ablanizin soylemesini yanlis anlamis.
Beni verecekler hemen gel beni ailemden iste anlaminda da anlamis acaba?
Ablanizin yalan konustugunu mu dusunmus?
Belki de ablanizi sevmiyordur ve umursamiyorur.
Belki de ablanizla evlilik dusunmediginin sinyalini veriyor.
Her sey ola bilir ...

evlilik için öncesinde konuştular. enişte doktora yapacak. üç yıl evlilik yok baştan konuşulmuş

Bizden nasılolsa olmayacak, hayırlı olsun senin için, gönlüne göre olsun, demiş.
Sanırım ilişki tam ilerlememiş ve ablanızında istekli olduğunu mu düşünmüş bilemedim, ablanızdan hayır demesini beklemiş olabilir.

Yalnız enişte de görücü kendi talip gibi sorgulamış. Kimmiş neciymiş yaşı kaç filan maaş eksik kalmış😬

Demek ki large bir ılıskılerı var

Biz de eşimle uzun süre çıktık, ailemin haberi yoktu, görücü geldi ve çok ciddiydi, eşiminse hiç evlenmeye niyeti yoktu benimle, mecburen görücü geleceğini söyledim çünkü aileme görücüyü neden istemediğime dair bir bahanem yoktu, çünkü vasıfları çok iyiydi. Ha bi de eşimin benimle evliliğe dair hiç konuşmaması da birazcık canımı sıkıyordu. Söyledim, bir hafta sonra eşim istemeye geldi. O görücü olayı olmasaydı muhtemelen eşimle evlenemezdik.

37.yaşında tamam demiş evlilik için acelesi yok ablamin
Ablan erkek arkadaşınin 3 sene sonra "belki " onunla evlenme ihtimaline evet diyip ilişkiye başladıysa neden goruculerle görüşüyor? Sonucta ailenize " ben evlilik dusunmuyorum " diyebilirdi. Ya da neden hemen erkek arkadaşını arayıp "bana görücü gelecek haberin olsun " diyor?

kızlar konuyu ablam için açıyorum. beş aydır biri ile görüşüyor. iki aydır da iliskideler. su ana kadar herhangi bi sorun yoktu. seni seviyorumlar aramalar havada uçuşuyor.

halam anneme ablama görücü getireceğini söylemiş. ailem durumu bilmediği için ablama söylemiş. enişte adayım ile ablam konuşurken ablam bu durumdan bahsediyor.

enişte: çocuk kimmiş neciymis
ablam: sormadım bilmiyorum
eniste: kaç yaşındaymış?
ablam: dedim ya bisi sormadım.
enişte: hayırlısı olsun senin için canım
ablam: o nasıl laf ya? ne demek o?
enişte: ne dedim ki
ablam: sen nasıl bunu diyebiliyosun?
enişte: hayırlısı olsun ne demek; hersey gönlüne göre olsun demek. ne var bunda?

ablam teli kapatalım deyip kapamış. sevgilisine bunu diyen erkek hakkında ne düşünmeli?

Ablanın o çocukla ciddi düşünüyorsa hiç çıkmıyorum görücüye demesi gerekirdi eğer bahsettiyse çocuk madem görücüden bahsediyor diye istiyorsan güle güle demiş olabilir. Ama normal koşullarda tepki göstermesi gerekirdi.

Back
X