hayırlısı...

karamanlier

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2012
248
0
26
Ankara
bilmiyorum ki naptığımı.. ailem istemedi ayrıldım, ama kendimcede gecerli sebeplerim vardı bana değer verdiğini hissettiren ufacık bi hareketi yoktu.. sürekli küfür sürekli hakaret yürütemedim korktum sonra evlenincede böyle yapar mı diye... ayrıldım işte.. şimdi biriyle birlikteyim neden birlikteyim bilmiyorum sevmiyorum asık değilim ama çok değer veriyorum sanırım unutmak için.. tam tersi kibar efendi saygılı sakin sessiz tam bir beyefendi.. 3 yıl istedi olmaz dedim.. cunku baskasını seviyodm.. belkı hala o baskasını seviyorum ama artık istemiyorum ki onu sevdikçe tükeniyorum çünkü bitiyorum en önemlisi kalmıyo kendime saygım..canım acıyor biraz ilerleyen zamanlardan gelecekten korkar oldum.. akrabaydık şimdi evlencek.. bizimkiler belki düğününe gitcek nasıl bi duygu bu nasıl acıtan bi duygu kı anlatamam ifade edemem.. yüzyüze gelcez.. ve her yüzyüze geldiğimizde onunla gecirdiğim 6 sene gelcek aklıma.. belki o baskasının elinden tutcak ben baskasının kolunda olcam...yiyip bitiriyorum kendimi nasıl atcam bu düşünceleri aklımdan :( böyleymiş nasip yine de Herseyin hayırlısı..

İyi olmuş ayrıldığınız o adamdan da.
Ama bu adama da yazık etmeyin.
Kendini sevmeyen biriyle beraber olmayı haketmiyor o.
Yazık etmeyin adama.
Bunca yıl sizi istemiş.
Birini unutmak için kullanmayın onu.
Umutlandırmayın.
Çünkü o da öyle böyle bitecek zamanla severim de olmaz.
Ya da mecburi bir evlilik yapıp da ziyan etmeyin hayatlarınızı.

Ah canım .s
Nasıl bir acıdır tahmin edebiliyorum .
Allah yardımcın olsun demekten başka şey bulamıyorum .

dediğin gibi hayırlısı herşeyin...
zaman herşeyin ilacı merak etme...
nelere alışıyo insan...
hem zaten sevgini hakeden biri değilmiş bi de öyle düşün...

İyi olmuş ayrıldığınız o adamdan da.
Ama bu adama da yazık etmeyin.
Kendini sevmeyen biriyle beraber olmayı haketmiyor o.
Yazık etmeyin adama.
Bunca yıl sizi istemiş.
Birini unutmak için kullanmayın onu.
Umutlandırmayın.
Çünkü o da öyle böyle bitecek zamanla severim de olmaz.
Ya da mecburi bir evlilik yapıp da ziyan etmeyin hayatlarınızı.

elimden ve kalbimden geldiğince güzel davranıyorum ona.. sevmiyorum değil seviyorum ama tutkuyla asık değilim ona.. yanında heyecanlanmıyorum ama huzur duyuyorum bide güven.. ama aklımdan onun çıkması lazım.. inan o kadar kötü bişey ki anlatamam akrabam olmasa önemli değil aslında bi şekilde unutursun ama sürekli beraber olmak.. insanı acıtıyo

elimden ve kalbimden geldiğince güzel davranıyorum ona.. sevmiyorum değil seviyorum ama tutkuyla asık değilim ona.. yanında heyecanlanmıyorum ama huzur duyuyorum bide güven.. ama aklımdan onun çıkması lazım.. inan o kadar kötü bişey ki anlatamam akrabam olmasa önemli değil aslında bi şekilde unutursun ama sürekli beraber olmak.. insanı acıtıyo

İşte kalbinizde ve aklınızda bir başkası varken bir ilişkiniz olmasın.
Anlayabiliyorum ne kadar kötü olduğunuzu.
Ne yazık ki yürek doğruyu anlamıyor bazen.
Ama zamanla geçecek unutacaksınız.
Bu arada şimdi beraber olduğnuz kişiye umut vermeyin.
Akrabanız olsa da her gün burun buruna da olsanız bir gün unutacaksınız onu.

aşşalıyan küfür edern hakaret eden bi adamla birlikte olmak mı
en iyisiniyapmışsın ayrılarak
şimdi belki evlenme arifesinde o kıza da iyi davranıyodu ama can çıkar huy çıkmaz bi yıla kalmaz gösteriri gerçek yuzunu bence kendine değil onunşa evlenecek kıza üzülmeslisin

Back
X