- Konu Sahibi karamanlier
bilmiyorum ki naptığımı.. ailem istemedi ayrıldım, ama kendimcede gecerli sebeplerim vardı bana değer verdiğini hissettiren ufacık bi hareketi yoktu.. sürekli küfür sürekli hakaret yürütemedim korktum sonra evlenincede böyle yapar mı diye... ayrıldım işte.. şimdi biriyle birlikteyim neden birlikteyim bilmiyorum sevmiyorum asık değilim ama çok değer veriyorum sanırım unutmak için.. tam tersi kibar efendi saygılı sakin sessiz tam bir beyefendi.. 3 yıl istedi olmaz dedim.. cunku baskasını seviyodm.. belkı hala o baskasını seviyorum ama artık istemiyorum ki onu sevdikçe tükeniyorum çünkü bitiyorum en önemlisi kalmıyo kendime saygım..canım acıyor biraz ilerleyen zamanlardan gelecekten korkar oldum.. akrabaydık şimdi evlencek.. bizimkiler belki düğününe gitcek nasıl bi duygu bu nasıl acıtan bi duygu kı anlatamam ifade edemem.. yüzyüze gelcez.. ve her yüzyüze geldiğimizde onunla gecirdiğim 6 sene gelcek aklıma.. belki o baskasının elinden tutcak ben baskasının kolunda olcam...yiyip bitiriyorum kendimi nasıl atcam bu düşünceleri aklımdan
böyleymiş nasip yine de Herseyin hayırlısı..