Hayırlısı

Görümce hiç mi suçlu değil? Neyse susayım ben.

Görümcenin harika bir kisilige sahip oldugunu iddia etmiyorum fakat eger nisanlin ile ayriysan, bunun sebebi görümcen degil.
Bunun sebebi nisanlin. Aslinda görümceye tesekkür etmek gerekiyor, bu kadar erken nisanlinin hakiki karakterini yüz üstüne getirdi.

Dedigim gibi, doldurusa gelen erkek, erkek degildir. Seni korumayi, senin tarafindan birseyleri görmeyi bilemedi. Böylelere yol verip gitsinler.
Söyledigim seylerin agir oldugu farkindayim fakat benim düsüncem böyle.

Valla tam da o moda geçmeye başlamıştım. Diyorum ya iyi ki sizler varsınız diye. Boşuna mı işte...

Rahattır canım neden rahat olmasın ki? O olaylar olup bittikten sonra seviyorsan bir şeyler yap düzelt, bu sana son iyiliğimdir dedi. Ben en başta ondan sadece öyle demek istemedim yanlış anladın beni cevabını beklerken haddini bil deyip her şey mahvolduktan sonra özür dilerim de dedi hem. Daha ne yapsın değil mi bizim ilişkimizi kurtarmak için mesaj attı işte.

O benim isteme çikolatamı yaptırttı yani altından kalkılacak iyilik mi? Ben nankörlük ettim ona. Kendini rahat hissetmemesi için bir sebep yok ki.

İsteme çikolatası yaptırmak iyilik mi oluyomuş?? o zaman isteme çiçeği ne oluyo, romantiklik mi?
Hatta adam ailesini toplayıp gelmiş seni istemiş ne büyük bir lütuf..!
Görgüden bahseden bi insanın isteme çikolatasını iyilik olarak atfetmesi ne garip bi durum

Hala yazıyor şu an. Yüzüklerimizin bir fotoğrafı vardı watsapp profilimde. Onu da fotoğraf makinemizde yer kalmadığı için kardeşinin telefonuyla çekmiştik ve o atmıştı bana. Ben sırf onu değiştirmek için bakmayayım diye değiştirmiyordum profil resmini. Kendim görmediğim için aklıma da gelmiyordu açıkçası. Şimdi bana mesaj atmış demiş ki arkasından konuştuğun, iftira attığın, hakaret ettiğin insanın çektiği ve sana attığı fotoyu profil fotosu yapacak kadar karaktersiz ve seviyesizsin. Nefret edilmeye bile değmezsin. Sen şeytansın. Helal süt emmiş bir kız bulup senden kurtulduğum her güne şükredeceğim. Akıl hocalarına da minnettarım bizi bu aşamaya getirdikleri için. Altınları gönder de diyebildi en sonunda. Derdinin o olduğunu anlamış bulunuyoruz. Onlar için yeniden bir araya gelinmesin, sizin çapsız planlarınızı yutacak değilim ben demiş.

Su terbiyesizlige bak! Gerçekten sen yat kalk sükür et ki bu olaylar yasandi. Bu adam evliligindede dolduruslara gelirdi ve seni mutsuz ederdi.
Ya hakikatten bu cümlelere sok oldum. Bu nasil bir kin, nefret? Duyanda sanki sen ailesine küfür ettin, dövdün felan gibi birsey sanacak.

Nisanlin salakça bir sekilde böyle üste çiktigini saniyor halbuki böyle kendini daha çok asaglamis oluyor. Ne yap ne et, bir kaç ay sonra artik sana yalvarmaya geldiginde tekrar baslamak aklinin ucundan bile geçmesin. Bu adamdan resmen hayir gelmez.

Kararlıyım zaten evet. Teşekkür ederim bu arada desteğin için. Hep yorumlarını esirgemeyenlerden birisin sen konularıma.
Rica ederim lafı bile olmaz.
Haksızlığa uğrayan insanları görünce dayanamıyorum.
Son gelişmeyi de gördüm zavallının tekiymiş gerçekten.
19 yaşındayım ve benden yaşça büyük erkeğin bunları yazması gerçekten ergenlikten çıkamadığının kanıtı.
Asaletine hayranım ben olsam şimdiye o baskıyla saldırmıştım.
Emin ol en iyisi buydu.
Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi.

LG-P710 Tapatalk

fındık konunu takip ediyorum
sakın yazdıklarına cevap verme
sürekli sana yazması, dolaylı lafları aslnda nasılda pişman oldugunun kanıtı
kendi kendine konuşsun dursun
elbet birgün aklı başına gelir
gör o zaman şenliği

Son düzenleme:
Cevapların hepsini okuyamadım ama kızlarında dediği gibi..
1- mesajlara sakın cevap verme. sinirlensen de öfkelensen de verme..
2-onunla ilgili resimleri falan kaldır tüm hesaplarından.. bak bu konuda kızdım sana. görmemek için silmedim falan bana bahane geldi. inan bana sildikten sonra daha rahat edeceksin. bende nişanı attım daha bu sene.. atar atmaz resimlerimizi kaldırdım. face de arkadaşlıktan sildim.
3- bütün hediyelerini gönder, ne var ne yoksa. ve bunun için acele et, onların istemesini beklemeseydin keşke...

ben ayrıldım ve inan bana şimdi rahat bir nefes alabiliyorum. bunu sende hissedeceksin yakında merak etme :34:

off neler olmuş öyle. ben sonra takip edemedim konuyu :26: yat kalk dua et canım yaa, her şerde vardır bir hayır baksan çıkıyor işte meydana. Allah seni korumuş böyle birinden:20:

Kıyafetleri yıkadım balkona astım kurusunlar diye. Bir baktım annem ağlıyor onlara bakıp bakıp. Sonra getir telefonumu arayacağım dedi.
Bir güzel döktü içindekileri ama çok kibar şekilde.
Kargoyla göndereceğiz neden bunun için kızımı hala rahatsız ediyosun üstüne mi yatacağız biz o eşyaların dedi. Kıyafetleri temizleyip gönderecek ondan bekliyoruz dedi. Bir de altınları eline vermem gerek kargoda başına bi hal gelirse yediler altınlarımızı dersiniz dedi.
Bir sürü şey konuşuldu baya içimin yağları eridi sağolsun annem sayesinde.
Ama annemin sevmediğim bir huyu var ve şu an ondan muzdaribim. Sürekli yok sen çok konuştun ondan böyle oldu, elaleme ben ne diyeceğim deyip duruyor. Hem beni kendisi cesaretlendirdi bitmesi konusunda, içime zaten sinmiyordu dedi durdu. Şimdi de yas tutar gibi başımda kendi kendine konuşup duruyor.

Kıyafetleri yıkadım balkona astım kurusunlar diye. Bir baktım annem ağlıyor onlara bakıp bakıp. Sonra getir telefonumu arayacağım dedi.
Kargoyla göndereceğiz neden bunun için kızımı hala rahatsız ediyosun üstüne mi yatacağız biz o eşyaların dedi. Kıyafetleri temizleyip gönderecek ondan bekliyoruz dedi. Bir de altınları eline vermem gerek kargoda başına bi hal gelirse yediler altınlarımızı dersiniz dedi.
Ama annemin sevmediğim bir huyu var ve şu an ondan muzdaribim. Sürekli yok sen çok konuştun ondan böyle oldu, elaleme ben ne diyeceğim deyip duruyor. Hem beni kendisi cesaretlendirdi bitmesi konusunda, içime zaten sinmiyordu dedi durdu. Şimdi de yas tutar gibi başımda kendi kendine konuşup duruyor.

annene sor bakalım yarın birgun kucağında cocuğunla baba evine dönseydin o zaman daha mı iyi olurmuş acaba?
birde neden bılmıyorum ama senın konunla alakalı bu insanların gercek yuzunu gorup kurtuldugunu dusunuyorum :31::31:

Hala yazıyor şu an. Yüzüklerimizin bir fotoğrafı vardı watsapp profilimde. Onu da fotoğraf makinemizde yer kalmadığı için kardeşinin telefonuyla çekmiştik ve o atmıştı bana. Ben sırf onu değiştirmek için bakmayayım diye değiştirmiyordum profil resmini. Kendim görmediğim için aklıma da gelmiyordu açıkçası. Şimdi bana mesaj atmış demiş ki arkasından konuştuğun, iftira attığın, hakaret ettiğin insanın çektiği ve sana attığı fotoyu profil fotosu yapacak kadar karaktersiz ve seviyesizsin. Nefret edilmeye bile değmezsin. Sen şeytansın. Helal süt emmiş bir kız bulup senden kurtulduğum her güne şükredeceğim. Akıl hocalarına da minnettarım bizi bu aşamaya getirdikleri için. Altınları gönder de diyebildi en sonunda. Derdinin o olduğunu anlamış bulunuyoruz. Onlar için yeniden bir araya gelinmesin, sizin çapsız planlarınızı yutacak değilim ben demiş.

Ailesinin gazına geldi geldi şimdi pişman oldu sana zarf atıp duruyor diyecektim ki; şu mesajını gördüm seviye yerlerde ne kadar da çirkinleşmiş.

Şu an tek yaptığı; edebildiği kadar hakaret edip senin de çirkinleşmeni, hakaret etmeni sağlayıp, sonra da işte sen busun, saygısızsın, değmez bir insansın diyebilmek. Böylelikle de içini soğutup vicdanını kendince rahatlatmak istiyor.

Aslında söylenecek çok lafın var ama muhattap olma canım kendisi çalıp söylesin. Ayrıca kul hakkı denen bir şeyden haberi yok mu? Şeytan ne demek ya çok ayıp. Sakın onunla kendi seviyeni düşürme. Altınları gönder ailesi de rahat bir nefes alsınlar.

ağlayacaksın, üzüleceksin, bir süre sürekli aklına gelecek ama inan GEÇECEK! hangi acı geçmiyor ki? kimler unutulmadı ki? Bundan sonra önüne bakmalısın. Bu kişiden seni kurtardığı için dua etmelisin. Daha kötüsü de olabilirdi Allah korusun. Annene takılma. O da üzüntüsünden ne dediğini bilmiyordur. Ama çok üstüne gelirse evlenip boşansaydım dafa mı iyi olurdu de. Ama umudunu yitirme. Her kışın sonu bahardır. GEÇECEK HEPSİ. ÇOK MUTLU OLACAKSIN..:nazar:

annene sor bakalım yarın birgun kucağında cocuğunla baba evine dönseydin o zaman daha mı iyi olurmuş acaba?
birde neden bılmıyorum ama senın konunla alakalı bu insanların gercek yuzunu gorup kurtuldugunu dusunuyorum :31::31:

O da aynını söylüyor. Evlenip ayrılsan daha kötüydü üzülmedim kurtuldun diyor ama başımda sürekli beni eleştirmesi falan sinirimi bozdu anlamsız geldi. Kardeşi aradığında açmasaydın diyor mesela. Yahu ben nereden bileceğim o kızın kavga etmek için aradığını. Ki açmasam sanki kavga etmeyecek miydik, yada kavga etmesek olay bu hale gelmeyecek miydi... Evhamlıdır zaten. Bu konuda biraz eski nişanlımı andırıyor huyu zaten. Bir olay olunca tutup fii tarihindeki olayları döküp zaten onda da böyle yaptıydın der. Şu an onu yapıyor bana. Sen bunları tanımamış mıydın, zaten uygun değillerdi göremedin mi gerçek yüzlerini falan diyor.

Babana da sen söyle bittiğini dedi. Ki babam zaten bu işe karşııydı nişanımda kavga çıkarmıştı yobaz bir aile bunlar seni kapı dışarı çıkarmaz diye.
Ben olan biteni anlatmayı düşünüyorum. Ailesi çok fazla dahil oldu her şeyin içine ve beni savunmadı demeyi düşünüyorum.
Annem gelmiş bana yok seni kapı dışarı çıkarmam diye şart koydu, akrabalarınla görüşemezsin dedi, çalıştırmam seni dedi... Böyle söyle abart biraz diyor. Neden durduk yerde yalan söyleyeyim dedim diye de kızdı sen daha kafanın dikine git diye.

O da aynını söylüyor. Evlenip ayrılsan daha kötüydü üzülmedim kurtuldun diyor ama başımda sürekli beni eleştirmesi falan sinirimi bozdu anlamsız geldi. Kardeşi aradığında açmasaydın diyor mesela. Yahu ben nereden bileceğim o kızın kavga etmek için aradığını. Ki açmasam sanki kavga etmeyecek miydik, yada kavga etmesek olay bu hale gelmeyecek miydi... Evhamlıdır zaten. Bu konuda biraz eski nişanlımı andırıyor huyu zaten. Bir olay olunca tutup fii tarihindeki olayları döküp zaten onda da böyle yaptıydın der. Şu an onu yapıyor bana. Sen bunları tanımamış mıydın, zaten uygun değillerdi göremedin mi gerçek yüzlerini falan diyor.

Babana da sen söyle bittiğini dedi. Ki babam zaten bu işe karşııydı nişanımda kavga çıkarmıştı yobaz bir aile bunlar seni kapı dışarı çıkarmaz diye.
Ben olan biteni anlatmayı düşünüyorum. Ailesi çok fazla dahil oldu her şeyin içine ve beni savunmadı demeyi düşünüyorum.
Annem gelmiş bana yok seni kapı dışarı çıkarmam diye şart koydu, akrabalarınla görüşemezsin dedi, çalıştırmam seni dedi... Böyle söyle abart biraz diyor. Neden durduk yerde yalan söyleyeyim dedim diye de kızdı sen daha kafanın dikine git diye.

Hakkınızda hayırlısı olsun , bence babanıza herşeyi en doğru haliyle anlatın . Abartmaya , yalanlar katmaya , karşı tarafa fazladan nefret hissi uyandırmaya gerek yok .mevcut haliyle itiraz mı edecek sanki . Anneniz farklı bir psikolojide sanırım , gel gitler yaşıyor ama onun durumu da geçecek . Hem ayrılmanızdan dolayı mutlu ama klasik toplum baskısı saçmalığından endişe ediyor olabilir . Çok önemli değil , önemli olan sizin emin olmanız , kararlı olmanız ve kendinizi en kısa sürede toparlamanız . Ailenizin nişanı atmanıza itiraz etmemesi sizin için büyük şans , aksi halde bir de bununla uğraşırdınız .
Süreci en güzel ve sıkıntısız şekilde atlatırsınız umarım .

Annenin dediği gibi olmamış şeyleri söylersen, baban da onlara kızıp telefon etse veya onun babası arasa da baban olmamış olaylar için onlara hesap sorsa??

Bence neyse o, zaten bu kadar olay ayrılmak için fazlasıyla yeter. Anneni de uyar, eski olayları açıp konuşmak beni üzüyor de. Boşansam daha mı iyi olurdu de. O da olaylardan şaşkın,ne yapacağını bilemiyor.

İnanamiyorum bunlar nasil laflar ::53::53::53:
Allah nasil biliyosa oyle yapsin bu insanlari
Yuh ya edepsiz...

Amin kuzum dua et olur mu? Hatırlıyorsun demi alyans konumu falan. Bak şimdi o alyans ne şekilde çıktı karşıma. :50:

Aah ahh nerede... Bir görsem pişmanlıktan kıvrandığını. :50: Dilek topiğine de hemen ışınlanıyorum. :) Kendim için başlayacaktım, bu şekilde daha kolay olur sanırım.

Evet aslında bu açıdan düşünmemiştim. Geri göndermememi bence bitmedi diyorum olarak yorumluyor sanırım. Göndereyim de o kıyafetlerim falan bir içine otursun, gözünün önünde dert üzüntü sahibi etsin onu. :47: İnşallah tabi. :50:

Hatirliyorum canim :50:
Allah seni iyi insanlarla karsilastirsin
Dua edecegim :50:

Kızlar konuştum babamla. Takı seti meselesine falan öyle ayrıntılıca girmeden dedim ki baba ben bitirmek istiyorum. Ailesi çok fazla her şeyimize dahil, benden yaşça küçük kardeşi bile her şeyime yorum yapma kendi istediğini aldırtmaya zorlama hakkına sahip ama karşılarında erkek gibi durup benim nişanlımın takacağı takıya giyeceği gelinliğe hiçbiriniz karışamazsınız diyemiyor dedim. Bugüne kadar kendisiyle alakalı bir şikayetim yoktu ama ailesinin çok çabuk gazına gelmesi ve onların söylediğine körü körüne bağlanması mutsuz bir evlilik için yeter de artar bile dedim.

Ben her kararının arkasındayım zaten içime sinmiyordu biliyordun dedi. Sakın insanlar benim hakkımda ne der, ben nişanlandım ayrıldım ben başkasıyla olabilir miyim diye düşünme dedi.

Bir de abinden çok daha mert çıktın yeri geldi sevginin arkasında durdun bana dahi direndin, yeri gelince de böyle kestirip attın aferin sana şimdi daha bir çok sevdim seni dedi öptü beni.

Ama benim bu salaklığım hala geçmiyor. Aileme karşı kötü şeylerini anlattım onlardan nefret ettirdim diye kendimi suçlu hissediyorum. Oysa birlikte yaşadığımız çok güzel şeyler de olmuştu. Şimdi ben sadece kötü yanlarını anlatıp ailemi onlara karşı kinlendirdim. Nankörlük mü ettim acaba ben :43:

Baban da süper davranmış tatlım.. Arkanda olmaları seni taktir etmeleri çok çok büyük avantaj. Sen kimseyi kötülemedin. Ayrılma sebebinizi anlattın. Tani ki güsel şeyler yaşadın yaşamamış olsan niye nişanlanmak isteyeceksin. Bunu herkes biliyo zaten. Sen bundan sonra ailenin de desteğiyle verdiğin kararın arkasında olcaksın ki kendini bundan sonra mutsuz bir hayata atmayacaksın. Seni seven aileni de üzmeyeceksin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar konuştum babamla. Takı seti meselesine falan öyle ayrıntılıca girmeden dedim ki baba ben bitirmek istiyorum. Ailesi çok fazla her şeyimize dahil, benden yaşça küçük kardeşi bile her şeyime yorum yapma kendi istediğini aldırtmaya zorlama hakkına sahip ama karşılarında erkek gibi durup benim nişanlımın takacağı takıya giyeceği gelinliğe hiçbiriniz karışamazsınız diyemiyor dedim. Bugüne kadar kendisiyle alakalı bir şikayetim yoktu ama ailesinin çok çabuk gazına gelmesi ve onların söylediğine körü körüne bağlanması mutsuz bir evlilik için yeter de artar bile dedim.

Ben her kararının arkasındayım zaten içime sinmiyordu biliyordun dedi. Sakın insanlar benim hakkımda ne der, ben nişanlandım ayrıldım ben başkasıyla olabilir miyim diye düşünme dedi.

Bir de abinden çok daha mert çıktın yeri geldi sevginin arkasında durdun bana dahi direndin, yeri gelince de böyle kestirip attın aferin sana şimdi daha bir çok sevdim seni dedi öptü beni.

Ama benim bu salaklığım hala geçmiyor. Aileme karşı kötü şeylerini anlattım onlardan nefret ettirdim diye kendimi suçlu hissediyorum. Oysa birlikte yaşadığımız çok güzel şeyler de olmuştu. Şimdi ben sadece kötü yanlarını anlatıp ailemi onlara karşı kinlendirdim. Nankörlük mü ettim acaba ben :43:
hı hı nankörlüğün en büyüğünü yaptın kalk bi elini yüzünü yıka açıl giyin kuşan tak takıştır bi kahve iç kendine gel.Kendine kötülük etmekten vazgeç

Back
X